kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Φασκεις και αντιφασκεις το οτι παράτησα την αστυνομια για να ειμαι με τους δικους μου φυσικα δεν το μετανιωνω , τους αγαπαω παρα πολυ . το οτι με νευριαζουνε ιναι αλλο θεμα ομως...
SlackulatoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ανέλαβε δράση τότε Κυριάκο - ο πατέρας σου ΑΝΕΤΑ μπορεί να κάνει λάθος. Be the man in the situation Ανέλαβε δράση Κυριάκο!!! είμαστε μαζί σου σαν την διαφήμιση της Vodafone με τον Ζαφήρι/τον Γιάννη τον σλόου ακούστηκε αυτό. το οτι παράτησα την αστυνομια για να ειμαι με τους δικους μου φυσικα δεν το μετανιωνω , τους αγαπαω παρα πολυ . το οτι με νευριαζουνε ιναι αλλο θεμα ομως... Εμείς τι θες να κάνουμε όμως; Να πάμε στο Σύνταγμα π.χ;
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σιγά ρε μάγκα , εσύ πόσα βγάζεις ; επίσης ο πρωτοετής κάθεται και σε εστία , αλλά αυτά λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν. Καληνύχτα προς το παρον για εσενα . όνειρα γλυκά, ... φίλε μια απορία... τώρα απο σπίτι μας μιλάς? προσεχα την μάνα σου μην σε καταλάβει .... δεν θα κοιμηθείς μετα...
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μπορεί η μάνα σου να πιστεύει πως παίρνεις ναρκωτικές ουσίες και προσπαθεί να αντλήσει μέσα από την εσωστρέφεια που σε διακατέχει τα πραγματικά αισθήματα που θα βγάλεις πάνω σε ένα καβγά όταν ξεφύγεις από τον έλεγχο και βγει το σύνδρομο στέρησης στην επιφάνεια. Ξέρω πως είναι περίεργο και πρωτόγνωρο να σκεφτεί μια μάνα για το παιδί της ότι είναι τσάκη αλλά το σκέφτονται γιαυτο μίλαγε στο τηλέφωνο , συσκεφτοταν με τον εαυτό της για να αποφασίσει ποτέ θα σε τεστάρει , δεν μίλαγε με φίλες της ψέματα σου λέει.
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ανέλαβε δράση Κυριάκο!!! σαν την διαφήμιση της Vodafone με τον Ζαφήρι/τον Γιάννη τον σλόου ακούστηκε αυτό. - Πατέρα - Γιέ μου - λέω να ανοίξω ιστοσελίδα... - εγω λέω να ανοίξεις κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς γιέ μου...κλπ κλπ χαχαχα
Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το οτι παράτησα την αστυνομια για να ειμαι με τους δικους μου φυσικα δεν το μετανιωνω , τους αγαπαω παρα πολυ . το οτι με νευριαζουνε ιναι αλλο θεμα ομως... Μην κατηγορεις τους δικους σου για τις επιλογες ΣΟΥ, μεγαλο παιδι εισαι ηξερες το ρισκο και τι εκανες. Δεν σου φταιει κανεις παρα μονο ο εαυτος σου για οτι παρατησες την σχολη.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ανέλαβε δράση Κυριάκο!!! σαν την διαφήμιση της Vodafone με τον Ζαφήρι/τον Γιάννη τον σλόου ακούστηκε αυτό. ναι, ο φλώρος... χαχαχα " αστο σε μένα να κατεβάσω κάτι να ευθυμήσουμε " χ0α0χ0α0χα0χαχ :devil: η το άλλο, "προχώρα ζαφήρι, είμαστε μαζί σου..." σφύρα αμα είμαστε...
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 λοιπον φιλε απλα υπομονη! θυμαμαι οταν ημουν κατω των 18 ο πατερας μου με ειχε σηκω-σηκω, κατσε-κατσε και ειχε αρχισει η μανα μου να το εκμεταλλεύεται!(ηταν παντα οξύθυμη/κυκλοθυμική περπει να πω) ε, τοτε 18 γινομουνν, στα γενεθλια μου μπροστα σε ολη την οικογενεια (ειδικα το σοι απο τη μητερα μου με ειχαν για υπηρέτη μαλλον) τους λεω ή θα αλλαξετε εντελως ή τελευταια φορα που με βλεπετε (ειχα ειδη το σπιτι στο χωριο διοτι ο παππους μου -απο του πατερα μου- ηταν παντα μαζι μου με την μακαρίτισσα την γιαγια μου) και εκει να δεις αυριο το πρωι: "παιδακι μου τι κανεις; πως εισαι;" κτλ κτλ και τωρα πια ημαστε ok και πολλες φορες του τα χωνω του πατερα μου εστω και για βλακειες! κακως βεβαια αλλα δεν ξερω... μαλλον τα κρατουσα μεσα μου τοσα χρονια και οσο και να προσπαθω να ηρεμήσω δεν μπορω (*ταυρος με ωροσκόπο σκορπιο! )! λοιπον απλα ηρέμησε, κατσε στ'αυγα σου και οταν ερθει η ωρα που θα βρεις (με το καλο) μια δουλεια και )μαλλον) θα μετακομίσεις εξηγήσου και τοτε θα δεις αν σε έχουν σε υπόληψη ή οχι! αν οχι τοτε απλα θα το ξερεις και δεν θα τους εχεις και εσυ! αν ναι θα δεις οτι θα αρχισουν να αλλαζουν σιγα-σιγα!
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 όνειρα γλυκά, ... φίλε μια απορία... τώρα απο σπίτι μας μιλάς? προσεχα την μάνα σου μην σε καταλάβει .... δεν θα κοιμηθείς μετα... ναι απο το σπιτι , λες να ειναι και αυτη στο ινσομνια και να κανει και ποστ ; Γιαααα να διαβασω ποστς που την υποστηρίζουν :P
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε λιώστην στο ξύλο λέμε. Σπάστης 2 δόντια, βούλωσέ της κανά μάτι. Που τολμάει και κοντράρει. Και απαίτησε να σου αυξήσει το μηνιάτικο σε 1500€. Τζάμπα παράτησες τη λαμπρή καριέρα στην αστυνομία;
g_alkis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ή θα κάνεις υπομονή με όσο το δυνατόν λιγότερη συνεύρεση στο σπίτι ή θα πας να μείνεις μόνος σου.
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 - Πατέρα - Γιέ μου - λέω να ανοίξω ιστοσελίδα... - εγω λέω να ανοίξεις κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς γιέ μου...κλπ κλπ χαχαχα α τελικά ιστοσελίδα της ειπες οτι θές να ανοίξεις , γιαυτο νεβριασε .. μάλιστα. . . ισως δεν ξέρει απο web η γυναικα και νόμισε οτι θα μπλέξεις
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μπορεί η μάνα σου να πιστεύει πως παίρνεις ναρκωτικές ουσίες και προσπαθεί να αντλήσει μέσα από την εσωστρέφεια που σε διακατέχει τα πραγματικά αισθήματα που θα βγάλεις πάνω σε ένα καβγά όταν ξεφύγεις από τον έλεγχο και βγει το σύνδρομο στέρησης στην επιφάνεια. Ξέρω πως είναι περίεργο και πρωτόγνωρο να σκεφτεί μια μάνα για το παιδί της ότι είναι τσάκη αλλά το σκέφτονται γιαυτο μίλαγε στο τηλέφωνο , συσκεφτοταν με τον εαυτό της για να αποφασίσει ποτέ θα σε τεστάρει , δεν μίλαγε με φίλες της ψέματα σου λέει. Ακριβώς έτσι , με εντυπωσίασες , μιας που δεν μπορώ να μυρίσω ούτε τον καπνό από το τσιγάρο.
RottenLungs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί. Εγω για μια σφαλιάρα είπα και βγήκατε να πείτε οτι δεν σας έχουν δείρει ποτέ οι γονείς σας. Ούτε εμένα. Μία σφαλιάρα (που την αποκρούς) και καμια νυχιά απο την μάνα σου, δεν το λές ξύλο. Μόνο μία φορά θυμάμαι να με έχει βαρέσει ο πατέρας. Μου είχε σκάσει μπουνιά στην μύτη επειδή είχα βρίσει άσχημα την μάνα μου. Αλλα γενικότερα είναι πολυ ήρεμος άνθρωπος.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε λιώστην στο ξύλο λέμε. Σπάστης 2 δόντια, βούλωσέ της κανά μάτι. Που τολμάει και κοντράρει. Και απαίτησε να σου αυξήσει το μηνιάτικο σε 1500€. Τζάμπα παράτησες τη λαμπρή καριέρα στην αστυνομία; ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΩ :lol: α τελικά ιστοσελίδα της ειπες οτι θές να ανοίξεις , γιαυτο νεβριασε .. μάλιστα. . . ισως δεν ξέρει απο web η γυναικα και νόμισε οτι θα μπλέξεις αυτό νομίζω έχει και άλλη βερσιον, όπου ο μικρός λεει " θα απευθυνθώ σε άλλους..."....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.