kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως δεν με εχει χτυπησει ποτε, ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας .. οπως και εγω δεν τους εχω χτυπησει ποτε ποτέ δεν άπλωσε χέρι κανείς εδώ μέσα , κανείς μα κανεις στον άλλον , έφτασα σε μια ηλικία που απαιτώ από τους γονείς μου να μιλάνε όμορφα ,να φέρονται όμορφα , ότι έμαθα για την ζωή το έμαθα , τώρα φτιάχνω μόνος μου την τρύπα και βγάζω το νεράκι από μέσα , δεν θα βοηθήσει η μαμάκα . Για αυτούς έφυγα από την Αστυνομία , για να κάνω κάτι που θα με αναπτύξει και δεν θα είμαι ένα μπατσάκι για τον κόσμο. Και δεν το μετανιώνω που το έκανα , πραγματικά. Αλλά δεν είμαι 10 χρονών που θα με φωνάξεις για να μάθω κάτι , ξέρω καλά τι πρέπει να κάνω . Απαιτώ επομένως ισάξια συμπεριφορά.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Oι μοδειρειτορς εχουν βγει για καφε;ποτο ;φαγητο;
SlackulatoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως δεν με εχει χτυπησει ποτε, ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας .. οπως και εγω δεν τους εχω χτυπησει ποτε Εσύ γιατί να τους χτυπήσεις, κάνανε ζαβολιές στο σπίτι και σου σπάσανε κανά βάζο;
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αυτα συνηθως συμβαινουν οταν προσφερει στην οικογενεια μονο ενας γονιος και ολοι οι αλλοι ειναι τεπεληδες, δεν βοηθανε σε τιποτα και πρεπει να τους παρακαλεσεις δεκα φορες για να κανει το πιο απλο πραγμα. Σε αυτη την περιπτωση εχει ολη η οικογενεια προβλημα αλλα στην περιπτωση του OP ετσι οπως τα λεει ειναι σαν να τους μισει ολους χωρις κανενα λογο Μήπως είσαι εσύ η μάνα του σπιτιού;Σαν να μην μας τα λες καλά.Και η δική μου αυτό νομίζει.
Komorias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αντε φλώρε χαχαχα εισαι πολυ αντρας ετσι...κ ξαναλεω θαπρεπε να ντρεπεσαι γιαυτα που λες για την μανα σου. κ οπως ειπε ο απο πανω αν δεν την παλευεις τραβα να μεινεις μακρυα της,μακρυα κ αγαπημενοι. σεβασμος στην μανα ρε!!!
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαγκάκο μου , αστυνομικός ήμουν , δόκιμος πρωτοετής και τα παράτησα για να είμαι κοντά στους γονείς μυο κατάλαβες ; Ε βέβαια, κορόιδο ήσουν να κάτσεις; Ο δόκιμος πρωτοετής ούτε στα όνειρά του δεν παίρνει 800€.
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως δεν με εχει χτυπησει ποτε, ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας .. οπως και εγω δεν τους εχω χτυπησει ποτε γιατί ?
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πες στον πατέρα να κάνει conne να δει κανένα νευρολόγο. Μπορεί να θέλει τίποτα κουμπιά. Δεν είναι ντροπή... Το ότι θα φύγεις από το σπίτι δεν είναι λύση - αφού ενδιαφέρεσαι να είναι ok η γυναίκα Και ο πιτσιρίκος ο bro δεν φταίει να λούζεται τα σιχτίρια... δεν το δέχεται ο πατέρας μου , απλά θεωρεί ότι της φερόμαστε και εμείς άσχημα , εμείς τα 2 αδέρφια που μείναμε και για αυτό ξεσπάει έτσι η μητέρα μου .
priest91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πετα τη τηλεοραση στα σκουπιδια οσο ειναι καιρος γιατι τετοια προτυπα οικογενειας προβαλει,οταν μιλαει στο τηλεφωνο πανω απο 5 λεπτα βγαλτο απο τη πριζα και μιλα της σαν ανθρωπος μετα..
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μήπως είσαι εσύ η μάνα του σπιτιού;Σαν να μην μας τα λες καλά.Και η δική μου αυτό νομίζει. εγώ ; και το σπίτι καθαρίζω , και μαγειρεύω , έχω ζήσει μόνος και ξέρω πως είναι . βοηθάω πολύ και είμαι πρόθυμος , αλλά κοντρα θα μου πας ; κοντρα θα σου παω και εγω.
Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ποτέ δεν άπλωσε χέρι κανείς εδώ μέσα , κανείς μα κανεις στον άλλον , έφτασα σε μια ηλικία που απαιτώ από τους γονείς μου να μιλάνε όμορφα ,να φέρονται όμορφα , ότι έμαθα για την ζωή το έμαθα , τώρα φτιάχνω μόνος μου την τρύπα και βγάζω το νεράκι από μέσα , δεν θα βοηθήσει η μαμάκα . Για αυτούς έφυγα από την Αστυνομία , για να κάνω κάτι που θα με αναπτύξει και δεν θα είμαι ένα μπατσάκι για τον κόσμο. Και δεν το μετανιώνω που το έκανα , πραγματικά. Αλλά δεν είμαι 10 χρονών που θα με φωνάξεις για να μάθω κάτι , ξέρω καλά τι πρέπει να κάνω . Απαιτώ επομένως ισάξια συμπεριφορά. Παράδειγμα τώρα , είναι έξω με τον πατέρα μου και του λέει ''κουράστηκα'' και κλαίει. Ρε θα βγω και θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι . Φασκεις και αντιφασκεις
caution Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 δεν το δέχεται ο πατέρας μου , απλά θεωρεί ότι της φερόμαστε και εμείς άσχημα , εμείς τα 2 αδέρφια που μείναμε και για αυτό ξεσπάει έτσι η μητέρα μου . Ανέλαβε δράση τότε Κυριάκο - ο πατέρας σου ΑΝΕΤΑ μπορεί να κάνει λάθος. Be the man in the situation
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ε βέβαια, κορόιδο ήσουν να κάτσεις; Ο δόκιμος πρωτοετής ούτε στα όνειρά του δεν παίρνει 800€. Σιγά ρε μάγκα , εσύ πόσα βγάζεις ; επίσης ο πρωτοετής κάθεται και σε εστία , αλλά αυτά λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν. Καληνύχτα προς το παρον για εσενα .
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πετα τη τηλεοραση στα σκουπιδια οσο ειναι καιρος γιατι τετοια προτυπα οικογενειας προβαλει,οταν μιλαει στο τηλεφωνο πανω απο 5 λεπτα βγαλτο απο τη πριζα και μιλα της σαν ανθρωπος μετα.. ναι η τηλεόραση σε χαλάει, εννοω το ιντερνετ σε κάνει έξυπνο... ζήτω η αλέκα... :eek: :wub:
-nick- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγω παντως εχω φαει ξυλο, κατι σφαλιαριδια βασικα,ανα καιρους, και απο πατερα κ απο μανα! Αλλα ημουν διαολος σαν πιτσιρικας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.