Adawn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Marria[/b]' timestamp='1314391174' post='4234885']Η δραση φερνει αντιδραση, αντιμιλας εσυ, αντιμιλαει και αυτη μετα. Τις συμπεριφορες στο πως ειμαστε σημερα τις εχουμε μαθει απο το περιβαλλον μας. Αν εχουμε μαθει να αντιμιλαμε, να βριζουμε και να χλευαζουμε, ετσι θα φερομαστε και οταν μεγαλωσουμε. Κοινως οτι σπερνουμε θεριζουμε αντίδραση. το παραμικρό αυτες το κάνουν αστα να πάνε, και αρχίζουν τις παπαριες "σεβασμος" στην γυναικα, γιατι εμεις δεν ειμαστε ισοι... ?? εεε?? :cry:
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Όχι χτύπα τη μάνα σου με κανένα ρόπαλο καλύτερα και κάρφωσε την με κουτουλιά και λέγε την τρελή στα φόρουμ. Νταή κικμπόξερ. Τρελή θα την ανεβάζω , τρελή θα την κατεβάζω , εσύ αν δεν ήθελες να μην πόσταρες , αλλά μάλλον όρεξη έχεις για κεφάκια , εχω ήδη πολλά νεύρα , δεν θα ασχοληθώ με ένα παιδαρέλι , εκτός αν έχεις αμφιβολίες που θέλεις να λύσουμε παρέα...τότε κανένα πρόβλημα.
saya Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τρελή θα την ανεβάζω , τρελή θα την κατεβάζω , εσύ αν δεν ήθελες να μην πόσταρες , αλλά μάλλον όρεξη έχεις για κεφάκια , εχω ήδη πολλά νεύρα , δεν θα ασχοληθώ με ένα παιδαρέλι , εκτός αν έχεις αμφιβολίες που θέλεις να λύσουμε παρέα...τότε κανένα πρόβλημα. Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο τους καφεδες απλα ;Και δεν εχει αλλο ζητημα η γυναικα;Επισης το συχνο κλαμα μπορει να ειναι καταθλιψη.
Komorias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Σε πολλούς φαίνεται αστείο , δεν είναι όμως . Η μητέρα μου είναι μια όμορφη γυναίκα 35 χρονών , καπνίζει και πίνει καφέδες χρόνια ( σε αρκετή ποσότητα και από τα 2 καθημερινά ) . Είμαι 19 χρονών και πραγματικά αν δεν ήταν μάνα μου ίσως θα τολμούσα να την χτυπήσω . Η συμπεριφορά της στα 3 μέλη που μένουν στο σπίτι μας ( εμένα , του μικρότερου αδερφού και του πατέρα μου ) εκτός από τον μεγάλο που ζει στην Γερμανία μας φέρεται απαίσια . Κάθε φορά που θέλει να πει κάτι το λέει με το ντεσιμπελόμετρο να χτυπάει κόκκινο , το λέει με ύφος που προκαλεί για βρισιά και να απαντήσεις απότομα . Κάθε μέρα στο τηλέφωνο μιλάει με φίλες και όταν την μιλάμε καθώς μιλάει στο τηλέφωνο απαντάει με άσχημο τρόπο λες και θέλει να αποδείξει στις φίλες της κάτι . Δεν ξέρω τι λέει και αν τα λέει επάνω στα νεύρα της αλλά μια μάνα που έχει 3 παιδιά ( βρε! Και ένα να ήταν ) δεν μιλάει λες και είναι καμία του δρόμου . Να ενημερώσω ότι έδωσα δεύτερη φορά πανελλαδικές φέτος και το λέω αυτό γιατί σήμερα ας πούμε σήμερα έγινε ένα σκηνικό με το να πετάξω κάτι σκουπίδια και το είπε άσχημα και είπα από μέσα φτάνει σε 3 ημέρες θα φύγεις , γράψτην ! Από εκείνη την ώρα πραγματικά μου μιλάει και δεν την κοιτάω καν , ούτε την ακούω και μου λέει σήμερα επειδή πάλι δεν πέταξα τα σκουπίδια από το μπαλκόνι ''Εύχομαι να φύγεις και να ξεβρωμίσει το σπίτι , σου ορκίζομαι να φύγεις εγώ μόνο 800 ευρώ θα σου στέλνω τον μήνα να έχεις αλλά μα τον Θεό δεν θα σε βοηθήσω σε τίποτα και εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις και δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου , αντιθέτως θα χαρώ '' . Είναι μια από τις καθημερινές αντιδράσεις της σε κάτι . Δεν είναι έτσι κάθε μέρα , όταν δεν δημιουργείτε θέμα μιλάει αλλιώς αλλά όταν θυμώνει ( που θυμώνει με το παραμικρό) βρίζει λες και είμαστε κλέφτες ρε παιδί μου . Ή επίσης , εμείς αυτόν τον καιρό κάνουμε ανακαίνιση στο σπίτι και σήμερα ήρθαν μαστόρια και μπροστά τους μου μίλησε λες και είμαι κανένα παιδάκι άλλης οικογένειας και θα την φοβηθώ ( πραγματικά δεν το έχω σε τίποτα να την καρφώσω κουτουλιά ) . Δεν ξέρω τι να κάνω με την αντίδραση της , από την μια με στεναχωρεί γιατί είναι η μάνα μου , την αγαπάω από την άλλην πραγματικά σκέφτομαι να κάνω τατουάζ που θα λέει επάνω ''φύγε από την Θεσσαλονίκη και αν ξανά έρθω χέσε με '' . Δεν την αντέχω άλλο , πάει καιρός , σίγουρα χρόνια , αρκετά χρόνια . Δεν ξέρω αν φταίνε οι καφέδες , δεν ξέρω αν μπήκε στην κλιμακτήριο , είναι νωρίς για να είναι αυτό , αλλά πραγματικά ορκίζομαι ότι θα φύγω και δεν θα ξανά πατήσω το πόδι μου εδώ ξανά ή αν ξανά έρθω δεν θα της το πω . Ο πατέρας μου πραγματικά έχει αγανακτήσει , δόξα τον Θεό που έχει το Ιατρείο του και φεύγει εκεί . Αφού να φανταστείτε πιάνει δουλειά τα απογεύματα στις 5 και φεύγει 3.30 γιατί δεν αντέχει . Όταν την ακούει γίνεται τούρμπο ο πατέρας μου με αποτέλεσμα η μάνα μου να κλαίει , αλλά να μην βάζω μυαλό . Φεύγει τόσο νωρίς γιατί αν κάτσει παραπάνω από ένα λεπτό θα της κάνει καμιά ζημιά και θα κλαίμε μετά επομένως καλά κάνει και φεύγει . Δεν είναι δυνατόν να την θεωρούμε όλη ψυχανώμαλη και όταν της το λέμε να φέρνει αντίδραση , αλλά τι λέω ; Λες στον τρελό ότι είναι τρελός ; Παιδιά τι κάνω ; Θα την χτυπήσω με κανένα ρόπαλο... καλα δεν ντρεπεσαι?
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εμμηνοπαυση. Φαρμακο: υπομονη. Υποθετω ο Ιατρος της θα της εχει συστησει καποια αγωγη (?) για ελεγχο των ορμονων. Αλλα μη ρωτησεις την ιδια, γιατι θα γινει πυραυλος.
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το παραμικρό αυτες το κάνουν αστα να πάνε, και αρχίζουν τις παπαριες "σεβασμος" στην γυναικα, γιατι εμεις δεν ειμαστε ισοι... :cry: Πίστεψε με , πραγματικά είναι τόσο λάθος αυτό που λες...
μαφαλντα Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το πρόβλημα είναι στην ισότητα... οι γυναίκες νομίζουν ότι δεν είναι ίσες, λες και λέμε εμεις τίποτα. και σου λεει " κατώτερη είμαι? δεν είμαστε ίσοι ? τώρα θα δεις γιαννακη... θα ξαναδεις ποδόσφαιρο ε?, γιατί... τι παραπάνω έχετε εσεις οι άντρες απο μας... " αστα... πρέπει να εξιχρονιστουν... *Ανέκδοτο, Γιατί ο θεός έδωσε παραπάνω χρόνια στις γυναίκες... για να μάθουν να παρκάρουν. ...χαχαχαχαχχ :mrgreen: Αυτό είναι.
freedubus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τρελή θα την ανεβάζω , τρελή θα την κατεβάζω , εσύ αν δεν ήθελες να μην πόσταρες , αλλά μάλλον όρεξη έχεις για κεφάκια , εχω ήδη πολλά νεύρα , δεν θα ασχοληθώ με ένα παιδαρέλι , εκτός αν έχεις αμφιβολίες που θέλεις να λύσουμε παρέα...τότε κανένα πρόβλημα. Παιδαρέλι και τσουτσέκι και τσουτσούνι είσαι εσύ που αντί 19 χρονών μουλάρι να σηκωθείς να φύγεις από το σπίτι σου αφού βλέπεις οτι δεν σε σηκώνει το κλίμα, κάθεσαι και βρίζεις τη μάνα σου στο ίντερνετ. Μάνα σου είναι ρε, δεν τη διάλεξες. Δεν είναι γκόμενα να της σκάσεις κουτουλιά και να τη χωρίσεις. Οι γονείς φέρονται όπως να 'ναι. Και 60 χρονών να είσαι, η μάνα σου θα σου φέρεται όπως όταν ήσουν 5. Δεν σου αρέσει; Σήκω φύγε και κάνε τη ζωή σου. Για το ότι σε ταίζει και σου δίνει 800€ το μήνα δεν έχεις παράπονο όμως. Μάλλον σε χαλάει που σου χαλάει το πλάνο και δεν μπορείς να γίνεις κι εσύ ρεμπελοφοιτητής στην πόλη σου να την περνάς χαλαρά ε;
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Όχι χτύπα τη μάνα σου με κανένα ρόπαλο καλύτερα και κάρφωσε την κουτουλιά και λέγε την τρελή στα φόρουμ. Νταή κικμπόξερ. όπα ρε οπισθοδρομικέ... στην χούντα ζεις εσύ ε, να μην βγαίνουμε και απο το σπίτι ε? πόσο να γράφουμε σε φορουμς... φίλε, εδω δεν μας ξέρεις δεν σε ξέρουμε, γι'αυτο είναι ένα μέρος που λες τον πονο σου και στα αρχ**α σου... κανεις δεν σε ξέρει στην πραγματικότητα... φυσικά εδω λεμε τις παπαριες μας να γελασουμε λιγο... ποιος θάβει την μανα του λολ, και το παιδί απλα έχει νευρα.... Παιδαρέλι και τσουτσέκι και τσουτσούνι είσαι εσύ που αντί 19 χρονών μουλάρι να σηκωθείς να φύγεις από το σπίτι σου εφ' όσον δεν σε σηκώνει το κλίμα, κάθεσαι και βρίζεις τη μάνα σου στο ίντερνετ. Μάνα σου είναι ρε, δεν τη διάλεξες. Δεν είναι γκόμενα να της σκάσεις κουτουλιά και να τη χωρίσεις. Οι γονείς φέρονται όπως να 'ναι. Και 60 χρονών να είσαι, η μάνα σου θα σου φέρεται όπως όταν ήσουν 5. Δεν σου αρέσει; Σήκω φύγε και κάνε τη ζωή σου. Για το ότι σε ταίζει και σου δίνει 800€ το μήνα δεν έχεις παράπονο όμως. ατσα ρε αντρα, εσυ έφυγες πριν καν γεννηθείς ε... μπραβο...
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Παιδαρέλι και τσουτσέκι και τσουτσούνι είσαι εσύ που αντί 19 χρονών μουλάρι να σηκωθείς να φύγεις από το σπίτι σου εφ' όσον δεν σε σηκώνει το κλίμα, κάθεσαι και βρίζεις τη μάνα σου στο ίντερνετ. Μάνα σου είναι ρε, δεν τη διάλεξες. Δεν είναι γκόμενα να της σκάσεις κουτουλιά και να τη χωρίσεις. Οι γονείς φέρονται όπως να 'ναι. Και 60 χρονών να είσαι, η μάνα σου θα σου φέρεται όπως όταν ήσουν 5. Δεν σου αρέσει; Σήκω φύγε. Παρά κάθεσαι σπίτι να σε ταίζει και να σου δίνει 800€ το μήνα κι έχεις και παράπονο. Μαγκάκο μου , αστυνομικός ήμουν , δόκιμος πρωτοετής και τα παράτησα για να είμαι κοντά στους γονείς μυο κατάλαβες ; Αν δεν γνωρίζεις δεν θα μιλάς. Και ανδ εν γουστάρεις δεν θα ποστάρεις , και αν γουστάρεις τσαμπουκαλίκια πρόσεχε , γιατί μια οθόνη σε χωρίζει . Δεν θα απαντήσω σε άλλο σου ποστ , αν θελεις απαντήσεις και τσαμπουκαλικια τον τροπο τον ξερεις πως θα με βρεις.στο καλο τωρα και κανε κουλουτουμπες. εγώ την μάνα μου έτσι θα την φέρομαι γιατι ειμαι κωλοπαιδαρας και φλωρος και οτι θελω ειμαι , αν δεν θες να απντησεις δεν απαντας. αντε φλώρε
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαγκάκο μου , αστυνομικός ήμουν φίλε εγώ πάντως σε υποστηρίζω.. *πλακα... αυτούς όλους να τους μπουσουριάσεις...
Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το πιο εκνευριστικό με τις μανάδες (που σίγουρα το έχετε ζήσεο) είναι όταν πάει να σου σκάσει καμια σφαλιάρα και εσύ σαν άνθρωπο βάζεις το χέρι σου σαν άμυνα. Αλλα μετά αυτή μελανιάζει (τις ακουμπάς και μελανιάζουν ρε πούστη) και κλαίγεται οτι την χτύπησες. Απίστευτες... Εμενα παντως δεν με εχει χτυπησει ποτε, ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας .. οπως και εγω δεν τους εχω χτυπησει ποτε
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 όπα ρε οπισθοδρομικέ... στην χούντα ζεις εσύ ε, να μην βγαίνουμε και απο το σπίτι ε? πόσο να γράφουμε σε φορουμς... φίλε, εδω δεν μας ξέρεις δεν σε ξέρουμε, γι'αυτο είναι ένα μέρος που λες τον πονο σου και στα αρχ**α σου... κανεις δεν σε ξέρει στην πραγματικότητα... φυσικά εδω λεμε τις παπαριες μας να γελασουμε λιγο... ποιος θάβει την μανα του λολ, και το παιδί απλα έχει νευρα.... ατσα ρε αντρα, εσυ έφυγες πριν καν γεννηθείς ε... μπραβο... +10000
caution Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε kickboxer διάβασε τι σου έγραψα στο #39 και αν δεν βλέπεις τον πατέρας σου πρόθυμο - ανέλαβε δράση εσύ. Μεγάλο παιδί είσαι πια. Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να θυμώνεις με έναν ασθενή άνθρωπο;
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Oι μοδειρειτορς εχουν βγει για καφε;ποτο ;φαγητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.