Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο την μάνα μου . . .

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί κάνουν παιδιά λόγο πιθηκισμού, άλλοι για να τονώσουν το συντηρητικό/οικογενειαρχικο τους image άλλοι για να επιβεβαιωθούν στους γονείς τους...

Ναι αυτο ακριβως λεω!

Επίσης δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο καθένας κάνει τα δικά του όνειρα για τη ζωή.

Ακριβως και αυτος ειναι κ ο λογος που διαφωνω με την αρχικη σου τοποθετηση που παρεθεσα ;)

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σορρυ ρε φίλε, δηλαδή τόσο τζαζ είναι δηλαδη? δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

φίλε... αντίποινα. ξεκίνα και μίλα της όπως σου μιλάει ...

B)

εντάξ, θα μεγαλώσει 43 είναι ακόμα...

Δημοσ.

σορρυ ρε φίλε, δηλαδή τόσο τζαζ είναι δηλαδη? δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

B)

Θα μεγαλωσει και θα ωριμασει λες εε;Οκ το σχολιο της ημερας

Δημοσ.

Πιπες! Η μανα μου στα 21 με εκανε και ειναι πληρως ικανοποιημενη με τη ζωη της.

Τα παιδια τα κανεις για ευτυχια, οχι ως αγγαρια.

Καλά αυτό που λές είναι πολύ ειδική περίπτωση. Για να κάνεις παιδιά πρέπει να έισαι Άντρας ή Γυναίκα αντίστοιχα. Και λίγοι έχουν ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό απο τα 21 τους (πόσο μάλλον στα 16 που είναι ακόμα παιδιά), γιατι πολύ απλά χρειάζεσαι εμπειρίες και μόνο έτσι μπορείς να μάθεις τον εαυτό σου, τις ισορροπίες σου, τα θέλω σου και τις πραγματικές ανάγκες σου.

Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότεροι θα είναι στα φάρμακα γιατι ΄δεν θα υπάρχει χρόνο για να ζείς. Θρανίο - Γραφείο - Κάσα (χωρίς ενδιάμεσα κενά). Με αποτέλεσμα να πορεύεσαι κυνηγόντας την ικανοποίηση αποπροσανατολισμένων ανάγκών που απλά εξυπηρετούν το εκάστοτε σύστημα, ενώ παράλληλα δεν σου προσφέρουν καμία ικανοποίηση. Αλλα εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατι πολυ απλά δεν ξέρεις τι θέλεις, αφου δεν ξέρεις ποιος είσαι. ΑΠΛΟ.

Γιαυτό παιδιά, κάντε ότι μπορείτε και ότι σας κ@υλώσει. Ζήστε, κυλιστείτε στα σκατά και μην βάζετε απο τα 18 σας υποχρεώσεις πάνω απο το κεφάλι σας που θα σας καθηλώνουν σε μία γωνία για όλη σας την ζωή. Στα βιβλία και στις ταινίες δεν μπορείς να μάθεις τι σημαίνει ζωή.

Πραγματικά μου φαίνεται λογικό μία γυναίκα που είναι παντρεμένει απο τα 16 να είναι ΥΣΤΕΡΙΚΙΆ. Εγω στην θέση της μπορεί να είχα πάρει τις βαλίτσες μου και να είχα εξαφανιστεί ένα πρωΐ, ή θα έπερνα αντικαταθλιπτικά (κάποια προσφέρουν και μερική αμνησία και δεν θυμάσαι τι σε τρώει). Ανέυθυνο θα μου πείς, αλλα παιδιά μια ζωή την έχουμε και δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να μας κρατάει στην μιζέρια ΑΚΟΜΑ κι αν εμείς οι ίδιοι βάλαμε τον εαυτό μας σε εκείνη την κατάσταση. Βέβαια είναι στην μέση τα παιδιά, ΓΙΑΥΤΟ δεν πρέπει να κάνεις παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.

Δημοσ.

Απορω γιατι σε μερικα ποστς δεν υπαρχει και - εκτος απο το +

Παλια υπηρχε, εγω εχω πει να το ξαναβαλουν. ΣΕ ποια αναφερεσαι?

Δημοσ.

Παλια υπηρχε, εγω εχω πει να το ξαναβαλουν. ΣΕ ποια αναφερεσαι?

Μακαρι να το ξαναβαλουν τοτε. Σε πολλα που διαβαζω εδω μεσα.

Δημοσ.

Απορω γιατι σε μερικα ποστς δεν υπαρχει και - εκτος απο το +

γιατί το + σημαίνει συμφωνώ (ώστε να μην γράφεις τα ίδια )

το - σημαίνει διαφωνώ (και όταν διαφωνούμε με ένα ποστ είναι καλύτερο ένα reply που μπορούμε να αναλύσουμε και τον λόγο διαφωνίας με αυτά που γράφει).

Δημοσ.

έλα... παλιά είχε και -? ... γιατί το βγάλανε, τι θα κάνουν τα πηγαδάκια τώρα...

παλιά ήταν ωραία, "φιλαράκια" κάνανε μαζικά -... μου θυμίζει το ζοο.γρ πρίν 4-5 χρόνια με τους συνενοημένους και κοπανάγανε μπανς... άδικο ρε γαμώτο. B)

Δημοσ.

Δεν είναι η φρουτόκρεμα,είναι όλο το πακέτο.Ευθύνες,σπίτι,παιδιά,την στιγμή που οι συνομήλικες διασκέδαζαν.Υποθέτω γι αυτό και ο σύζυγος δεν αντιδρά.

Ο πατέρας μου είναι Ιατρός και ξέρει πως πρεπει να αντιδράσει σε τέτοιες περιπτώσεις . Δεν έγινε τελευταία έτσι η μάνα μου αλλά σίγουρα έχει κανά 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά . Της μιλάω και εγώ πολύ άσχημα από αντίδραση , δεν μπορώ είμαι λίγο οξύθυμος , δεν ξέρω , αλλά όπως και να έχει η μάνα αλλιώς μιλάει , εγώ το είπα τώρ αγιατί σήμερα η κατάσταση παρά πήγε και είπα να πάρω απόψεις απ'άλλους.

Που να δεις τους επικούς καβγάδες που είχα εγώ που είμαι ιδιαίτερα οξύθυμος και παλιότερα ήμουν πιο πολύ (τώρα coolαρω γρήγορα).

Όταν οι μανάδες είναι στην εμμηνόπαυση απλά εξαφανίζεσαι , δεν θες να το ζήσεις αυτό.

Όπως είπα ήμουν τόσο οξύθυμος που όταν δεχόμουν συμπεριφορές ανάλογες με της δικιάς σου γκρέμιζα το σπίτι στην κυριολεξία απο τα νεύρα μου.

Η συμβουλή μου ? γραφτή κανονικά , σε περίπτωση που είναι στην εμμηνόπαυση τα έχουν παίξει οι ορμόνες της και δεν βγάζεις άκρη , σε περίπτωση που είναι ο χαρακτήρας της πάλι δεν βγάζεις άκρη , οποτε γιατί να σκας? θα φύγεις σε 3ης μέρες όπως είπες και μετά....χαλαρααααααα... που λέτε και εσείς στην Θεσσαλονίκη.. :P

ωραίος ρε δικέ μου , μου έφτιαξες την διάθεση , χαλλλαράάά
Δημοσ.

Ο πατέρας μου είναι Ιατρός και ξέρει πως πρεπει να αντιδράσει σε τέτοιες περιπτώσεις . Δεν έγινε τελευταία έτσι η μάνα μου αλλά σίγουρα έχει κανά 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά . Της μιλάω και εγώ πολύ άσχημα από αντίδραση , δεν μπορώ είμαι λίγο οξύθυμος , δεν ξέρω , αλλά όπως και να έχει η μάνα αλλιώς μιλάει , εγώ το είπα τώρ αγιατί σήμερα η κατάσταση παρά πήγε και είπα να πάρω απόψεις απ'άλλους.

Αδελφέ πρέπει να συζητήσετε και να την πείσετε να δεί κάποιο ψυχολόγο ή ψυχίατρο ή ψυχαναλυτή καλύτερα. Ο πατέρας σου άμα είναι γιατρός θα έχει και γνωριμίες. Εγω σου είπα την γνώμη μου στο προηγούμενο πόστ μου.

Βέβαια η προηγούμενη γενιά δεν πείθετε εύκολα να πάει σε γιατρό για τέτοια θέματα αλλα αυτό είναι μεγάλο λάθος και πρέπει να αλλάξει.

Δημοσ.

B)

Κοίτα σίγουρα φταίμε και εμείς σε ένα σημείο 3 άντρες , αλλά όπως και να έχει ότι και να κάνουμε ότι και να πούμε , πρώτα πρέπει να μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά της , σωστά δεν λέω ;Αυτό κάνω , της μιλάω όπως μου μιλάει και εκεί είναι που θα μου ξανά πει κάτι και εγώ εκεί δαγκώνω τα δόντια μου και κρατάτε με .

Δημοσ.

Καλά αυτό που λές είναι πολύ ειδική περίπτωση. Για να κάνεις παιδιά πρέπει να έισαι Άντρας ή Γυναίκα αντίστοιχα. Και λίγοι έχουν ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό απο τα 21 τους (πόσο μάλλον στα 16 που είναι ακόμα παιδιά), γιατι πολύ απλά χρειάζεσαι εμπειρίες και μόνο έτσι μπορείς να μάθεις τον εαυτό σου, τις ισορροπίες σου, τα θέλω σου και τις πραγματικές ανάγκες σου.

Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότεροι θα είναι στα φάρμακα γιατι ΄δεν θα υπάρχει χρόνο για να ζείς. Θρανίο - Γραφείο - Κάσα (χωρίς ενδιάμεσα κενά). Με αποτέλεσμα να πορεύεσαι κυνηγόντας την ικανοποίηση αποπροσανατολισμένων ανάγκών που απλά εξυπηρετούν το εκάστοτε σύστημα, ενώ παράλληλα δεν σου προσφέρουν καμία ικανοποίηση. Αλλα εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατι πολυ απλά δεν ξέρεις τι θέλεις, αφου δεν ξέρεις ποιος είσαι. ΑΠΛΟ.

Γιαυτό παιδιά, κάντε ότι μπορείτε και ότι σας κ@υλώσει. Ζήστε, κυλιστείτε στα σκατά και μην βάζετε απο τα 18 σας υποχρεώσεις πάνω απο το κεφάλι σας που θα σας καθηλώνουν σε μία γωνία για όλη σας την ζωή. Στα βιβλία και στις ταινίες δεν μπορείς να μάθεις τι σημαίνει ζωή.

Πραγματικά μου φαίνεται λογικό μία γυναίκα που είναι παντρεμένει απο τα 16 να είναι ΥΣΤΕΡΙΚΙΆ. Εγω στην θέση της μπορεί να είχα πάρει τις βαλίτσες μου και να είχα εξαφανιστεί ένα πρωΐ, ή θα έπερνα αντικαταθλιπτικά (κάποια προσφέρουν και μερική αμνησία και δεν θυμάσαι τι σε τρώει). Ανέυθυνο θα μου πείς, αλλα παιδιά μια ζωή την έχουμε και δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα να μας κρατάει στην μιζέρια ΑΚΟΜΑ κι αν εμείς οι ίδιοι βάλαμε τον εαυτό μας σε εκείνη την κατάσταση. Βέβαια είναι στην μέση τα παιδιά, ΓΙΑΥΤΟ δεν πρέπει να κάνεις παιδιά σε τέτοιες ηλικίες.

Δηλαδή αν κάνεις παιδί από τα 17 σου για παράδειγμα θα το αφήσεις έτσι ; Αυτό καταλαβαίνω συνοπτικά από το ποστ σου.

Η λύση είναι μία για τον Κυριάκο:

Αν δεν φύγει από το σπίτι, ηρεμία δεν θα βρει.

Εγώ τη λατρεύω τη μάνα μου, αλλά μακρυά και αγαπημένοι.

Ακριβώς αυτό είπα και εγώ . της είπα σήμερα , ''να μιλάς στν γιόκα σου τον μεγάλο , κάτι ήξερε και έφυγε , μακριά και αγαπημένοι '' και απαντάει η μάνα μου ''ακριβώς'' , ήθελε να έχει την τελευταία κουβέντα κατάλαβες ; Αλλά δεν την άφησα έτσι και της είπα ένα '' οκ πήγαινε βρες τον τότε και αντε γεια''εεε τα ηθελε η γυναικα...

έτσι είναι οι γυναίκες ρε, τι νομίζεις... όλο μουρμούρα...

ασε.... βάσανο σκέτο η ζωή... είναι καλές όταν είναι μικρές...

μετά... μουρμούρα, και αμα δεις κρεβάτι σφύρα...

νπ φίλε, πάνε μείνε μόνος σου κάνα 4-5 μήνες και θα δεις τι ωραία είναι... ησυχία...

μπ@ δεν είναι για να στεναχωριέσαι αυτά... απλά σου σπάει τα νεύρα, αυτες οι γυναικες ρε παιδί μου ένα πράγμα... ψάχνουν αφορμές, με το παραμικρό θα ακους κλαρίνα για κανα μισάωρο ...

Πώς με νιώθεις...

Δημοσ.

Θα φύγεις σε λίγες μέρες,ηρέμησε.

Μην της μιλάς άσχημα,το είμαι οξύθυμος δεν είναι δικαιολογία.

Ο πατέρας σου δεν θυμώνει που μιλάς άσχημα στην μητέρα σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...