Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο την μάνα μου . . .

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να δεις τους επικούς καβγάδες που είχα εγώ που είμαι ιδιαίτερα οξύθυμος και παλιότερα ήμουν πιο πολύ (τώρα coolαρω γρήγορα).

Όταν οι μανάδες είναι στην εμμηνόπαυση απλά εξαφανίζεσαι , δεν θες να το ζήσεις αυτό.

Όπως είπα ήμουν τόσο οξύθυμος που όταν δεχόμουν συμπεριφορές ανάλογες με της δικιάς σου γκρέμιζα το σπίτι στην κυριολεξία απο τα νεύρα μου.

Η συμβουλή μου ? γραφτή κανονικά , σε περίπτωση που είναι στην εμμηνόπαυση τα έχουν παίξει οι ορμόνες της και δεν βγάζεις άκρη , σε περίπτωση που είναι ο χαρακτήρας της πάλι δεν βγάζεις άκρη , οποτε γιατί να σκας? θα φύγεις σε 3ης μέρες όπως είπες και μετά....χαλαρααααααα... που λέτε και εσείς στην Θεσσαλονίκη.. :P

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις.Αχ θα πεθάνω και να δω τι θα κάνετε.

Ίδιος ο πατέρας σου είσαι.Αχαίρευτος.Θα σηκωθώ να φύγω να σας αφήσω να δω πως θα ζήσετε.

Ένα πράγμα σου ζήτησα πως να τα προλάβει όλα αυτή η έρμη η μάνα;

Αυτα συνηθως συμβαινουν οταν προσφερει στην οικογενεια μονο ενας γονιος και ολοι οι αλλοι ειναι τεπεληδες, δεν βοηθανε σε τιποτα και πρεπει να τους παρακαλεσεις δεκα φορες για να κανει το πιο απλο πραγμα.

Σε αυτη την περιπτωση εχει ολη η οικογενεια προβλημα αλλα στην περιπτωση του OP ετσι οπως τα λεει ειναι σαν να τους μισει ολους χωρις κανενα λογο

Δημοσ.

Εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις.Αχ θα πεθάνω και να δω τι θα κάνετε.

Ίδιος ο πατέρας σου είσαι.Θα σηκωθώ να φύγω να σας αφήσω να δω πως θα ζήσετε.

Ένα πράγμα σου ζήτησα πως να τα προλάβει όλα αυτή η έρμη η μάνα;

κοίτα κάτι συμπτώσεις .. :o :o :o

Αυτα συνηθως συμβαινουν οταν προσφερει στην οικογενεια μονο ενας γονιος και ολοι οι αλλοι ειναι τεπεληδες, δεν βοηθανε σε τιποτα και πρεπει να τους παρακαλεσεις δεκα φορες για να κανει το πιο απλο πραγμα.

Σε αυτη την περιπτωση εχει ολη η οικογενεια προβλημα αλλα στην περιπτωση του OP ετσι οπως τα λεει ειναι σαν να τους μισει ολους χωρις κανενα λογο

και όμως όχι , αυτά τα έχω ακούσει εποχή που έδινα τον μισό μου μισθό σπίτι (συνέβαλα)και βοηθούσα στα πάντα. (πάνω στα νεύρα της βέβαια).

Δημοσ.

Κάνε τα χαρτιά σου και πήγαινε φαντάρος.Εκεί,θα μάθεις να τους γράφεις όλους στα @@ σου και δε θα στεναχωριέσαι με κάτι τέτοια..

Δημοσ.

Η λύση είναι μία για τον Κυριάκο:

Αν δεν φύγει από το σπίτι, ηρεμία δεν θα βρει.

Εγώ τη λατρεύω τη μάνα μου, αλλά μακρυά και αγαπημένοι.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα τότε γιατί εκνευρίζεσαι μαζί της?

Να στεναχωριέσαι, ναι. Να τσατίζεσαι όμως?

Αναποδα το λες. Να τσαντιζεσαι αλλα να μην στεναχωριεσαι. Ο θυμος ειναι προτιμοτερος απο τη λυπη.

Δημοσ.

έτσι είναι οι γυναίκες ρε, τι νομίζεις... όλο μουρμούρα...

ασε.... βάσανο σκέτο η ζωή... είναι καλές όταν είναι μικρές...

μετά... μουρμούρα, και αμα δεις κρεβάτι σφύρα...

νπ φίλε, πάνε μείνε μόνος σου κάνα 4-5 μήνες και θα δεις τι ωραία είναι... ησυχία...

μπ@ δεν είναι για να στεναχωριέσαι αυτά... απλά σου σπάει τα νεύρα, αυτες οι γυναικες ρε παιδί μου ένα πράγμα... ψάχνουν αφορμές, με το παραμικρό θα ακους κλαρίνα για κανα μισάωρο ...

Δημοσ.

Πες στον πατέρα να κάνει conne να δει κανένα νευρολόγο. Μπορεί να θέλει τίποτα κουμπιά. Δεν είναι ντροπή... ;)

Το ότι θα φύγεις από το σπίτι δεν είναι λύση - αφού ενδιαφέρεσαι να είναι ok η γυναίκα :) Και ο πιτσιρίκος ο bro δεν φταίει να λούζεται τα σιχτίρια...

Δημοσ.

Ε λογικό είναι κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως έχασες τα καλύτερα σου χρόνια σερβίροντας φρουτόκρεμες.

Πιπες! Η μανα μου στα 21 με εκανε και ειναι πληρως ικανοποιημενη με τη ζωη της.

Τα παιδια τα κανεις για ευτυχια, οχι ως αγγαρια.

Δημοσ.

Εεε τώρα, μην τρελαίνεσαι... :lol:

Νταξει εγω ετσι το βλεπω. Τωρα αν αλλοι τα κανουν επειδη εσπασε η καποτα ή (ακομα χειροτερα) λογω Peer pressure και κοινωνικης πιεσης, γαμησε τα.

Δημοσ.

Πιπες! Η μανα μου στα 21 με εκανε και ειναι πληρως ικανοποιημενη με τη ζωη της.

Τα παιδια τα κανεις για ευτυχια, οχι ως αγγαρια.

Άμα θέλει να το ρίξει και δε την αφήνουν όμως..

Επίσης δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο καθένας κάνει τα δικά του όνειρα για τη ζωή.

Δημοσ.

Νταξει εγω ετσι το βλεπω. Τωρα αν αλλοι τα κανουν επειδη εσπασε η καποτα ή (ακομα χειροτερα) λογω Peer pressure και κοινωνικης πιεσης, γαμησε τα.

Πολλοί κάνουν παιδιά λόγο πιθηκισμού, άλλοι για να τονώσουν το συντηρητικό/οικογενειαρχικο τους image άλλοι για να επιβεβαιωθούν στους γονείς τους... γενικά είναι ζήτημα κάποιος να σου απαντήσει πειστικά στο "Γιατί έκανες παιδί;". Μεγάλο το θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...