Marria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ΟΚ να το πω πιο σωστά.Έτσι είναι το 99,99% των Ελληνικών νοικοκυριών που αποτελούνται από άντρες και μια μάνα. Kαι παλι γενικευεις.
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου ελληνιδα μανα να μιλαει ετσι στα παιδια της... νικος21αεκ ο φιλος ανηκει στο 1% θα ελεγα γιατι αυτο που περιγραφει δεν υπαρχει πουθενα...
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εμμηνόπαυση από τα 35? It takes long to get there. χτυπαει και μικροτερες ηλικιες...
Marria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Οπως εχουν υπαρξει και χειροτερες καταστασεις, πχ μανα φιλου μου οταν ειχαν μαλωσει μια φορα του ειχε πεταξει τα ρουχα του στο δρομο και ουσιαστικα ηταν σαν να τον εδιωξε. Αλλα αυτα ειναι ακραια πιστευω, και εκει υπηρχε και ψυχοπαθολογικο απο πισω (ο πατερας απων και η μανα ουσιαστικα ειχε στηριξει ολη τη ζωη της στα παιδια της).
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Οπως εχουν υπαρξει και χειροτερες καταστασεις, πχ μανα φιλου μου οταν ειχαν μαλωσει μια φορα του ειχε πεταξει τα ρουχα του στο δρομο και ουσιαστικα ηταν σαν να τον εδιωξε. Αλλα αυτα ειναι ακραια πιστευω, και εκει υπηρχε και ψυχοπαθολογικο απο πισω (ο πατερας απων και η μανα ουσιαστικα ειχε στηριξει ολη τη ζωη της στα παιδια της). Παράδειγμα τώρα , είναι έξω με τον πατέρα μου και του λέει ''κουράστηκα'' και κλαίει. Ρε θα βγω και θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι .
μαφαλντα Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για να έχει παιδί στα 17 παντρεύτηκε στα 16.Πολύ μικρή.Λογικά κάποια στιγμή θα ξεσπούσε. Με τον εαυτό της τα έχει,πιθανόν να νιώθει άσχημα μετά.
Marria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Παράδειγμα τώρα , είναι έξω με τον πατέρα μου και του λέει ''κουράστηκα'' και κλαίει. Ρε θα βγω και θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι . Η λυση δεν ειναι η βια, και προσεχε μη κανεις κατι που μετα το μετανοιωσεις.
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου ελληνιδα μανα να μιλαει ετσι στα παιδια της... νικος21αεκ ο φιλος ανηκει στο 1% θα ελεγα γιατι αυτο που περιγραφει δεν υπαρχει πουθενα... Εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις.Αχ θα πεθάνω και να δω τι θα κάνετε. Ίδιος ο πατέρας σου είσαι.Αχαίρευτος.Θα σηκωθώ να φύγω να σας αφήσω να δω πως θα ζήσετε. Ένα πράγμα σου ζήτησα πως να τα προλάβει όλα αυτή η έρμη η μάνα;
pappous_soulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για να έχει παιδί στα 17 παντρεύτηκε στα 16.Πολύ μικρή.Λογικά κάποια στιγμή θα ξεσπούσε. Με τον εαυτό της τα έχει,πιθανόν να νιώθει άσχημα μετά. Ε λογικό είναι κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως έχασες τα καλύτερα σου χρόνια σερβίροντας φρουτόκρεμες.
gatokoritso Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου ελληνιδα μανα να μιλαει ετσι στα παιδια της... νικος21αεκ ο φιλος ανηκει στο 1% θα ελεγα γιατι αυτο που περιγραφει δεν υπαρχει πουθενα... αυτο ακριβώς.αν έχετε όλη η οικογένεια πρόβλημα καθήστε μια μέρα ολοι μαζί και συζήτηστε.πείτε της με ήρεμο τρόπο και όχι σαν να της κάνετε επίθεση (γιατί θα ανεβάσει στροφές) ότι είναι μια ανυπόμονη σκύλα.ρωτήστε τι την ενοχλεί τόσο και αντιδρά έτσι;δεν της αρέσει η οικογένια;περνάει κάτι προσωπικό που δεν έχετε καταλάβει;αν μπορεί να είναι ποιο νορμάλ στη συμπεριφορά τις κ.α. Αν μετά από αυτο εξακολουθεί να είναι κερατο βερνίκομενο χεστε τη..αν τώρα την έπιασε ο πόνος που έχασε τα καλύτερα της χρόνια για να γίνει μάνα δεν της φταίτε εσείς.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ένας από τους χειρότερους συνδυασμούς, είναι αυτός που περιγράφεται εδώ. Μάνα+υστερική συμπεριφορά=Χειρότερα και από αρμαγεδώνα. Αν είναι αδελφή σου ή γκόμενα, της πουλάς τσαμπουκά, της ρίχνης σφαλιάρες, και την στέλνεις στο διάολο και το διασκεδάζεις. Την μάνα σου όμως, όσο και σκύλα να είναι, δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια, γιατί μετά δεν θα σου δίνει κανένας δίκιο! Το ερώτημα είναι, ήταν από πάντα έτσι ή τώρα τελευταία άρχισε; Μήπως τώρα συνειδητοποιείς την κατάσταση;
μαφαλντα Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν είναι η φρουτόκρεμα,είναι όλο το πακέτο.Ευθύνες,σπίτι,παιδιά,την στιγμή που οι συνομήλικες διασκέδαζαν.Υποθέτω γι αυτό και ο σύζυγος δεν αντιδρά.
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου: 1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ: "Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα." 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ: "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί." 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ: "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω." 4. ΛΟΓΙΚΗ: "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ." 5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ: "Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου." 6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: "Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;" 7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ: "Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο." 8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ: "Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;" 9. ΩΣΜΩΣΗ: "Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου." 10. ΑΝΤΟΧΗ: "Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου." 11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: "Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας." 12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: "Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;" 13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: "Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω." 14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: "Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;" 15. ΖΗΛΕΙΑ "Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος." 16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: "Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις." 17. ΥΠΟΜΟΝΗ: "Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι." 18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: "Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος." 19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ: "Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις." 20. ΧΙΟΥΜΟΡ: "Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω." 21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ: "Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις." 22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ: "Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες." 23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ: "Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος." 24. ΣΟΦΙΑ: "Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις." 25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: "Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα.Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα." +1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ: (αμέσως μετά τον γάμο "Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω." (ένα-δυο χρόνια αργότερα "Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.