Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο την μάνα μου . . .

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειλικρινα η ΠΡΩΤΗ απορια που ειχα διαβαζοντας το θεμα,λεω μα καλα στα ποσα εκανε τον πιο μεγαλο?στα 8?

15 ;Αν εχουν κανα χρονο διαφορα

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ ξέρω μια που έκανε στα 17.

μην λετε βλακείες τώρα 14... αγέννητο ακόμα και να κάνει παιδί.

και ο κυριάκος το κωλόπαιδο, δεν έχει δώσει και σωστές ηλικίες... μην τον πάρουμε χαμπάρι... ε απο την βιασύνη έκανε λάθος... απλό είναι :P B)

Δημοσ.

Ευγε hashashin , εισαι αυθεντικος ανδρας.

Αμα δεν δειρεις την μανα σου , την αδερφη σου, ποιον θα δειρεις? :mrgreen:

Και το καλυτερο ειναι να τις πας και νοσοκομειο , μην κανεις και μισες δουλειες.

Κοιταξε να δεις εκνευρστικα λιγο με αυτο που ειπες γιατι με εχεις παρεξηγησει.Η μανα του δεν τους πληγωνει με τα λογια που λεει?Το ξερεις οτι η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει?Εγω δεν ειπα να την αρχισει στα μαι ται και το κικ μποξ,προς θεου.Αλλα μια φωνη την χρειαζεται σιγουρα.

Αλλα εσεις οι γυναικες αμεσως πιανεστε απο αυτα."Απαπαπα αυτος ειναι βιαιος με τις γυναικες, να παει γρηγορα στην φυλακη"

Ελεος δηλαδη ξεκομπλαρετε λιγο.

Και ναι ο αυθεντικος αντρας δεν ανεχεται να του φερονται ετσι οπως ειπα και πριν ουτε καν η μανα του και παρακαλω να μην εκφερουν ετσι ευκολα γνωμη οι γυναικες για τον ανδρισμο του καθενος,δεν σας εβαλε κανεις κριτες.

Υ.Γ @Adawn ουτε εγω νομιζω :-D

Δημοσ.

Και ναι ο ελληνας αντρας δεν ανεχεται να του φερονται ετσι οπως ειπα και πριν ουτε καν η μανα του και παρακαλω να μην εκφερουν ετσι ευκολα γνωμη οι γυναικες για τον ανδρισμο του καθενος,δεν σας εβαλε κανεις κριτες.

fixed

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις εκνευρστικα λιγο με αυτο που ειπες γιατι με εχεις παρεξηγησει.Η μανα του δεν τους πληγωνει με τα λογια που λεει?Το ξερεις οτι η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει?Εγω δεν ειπα να την αρχισει στα μαι ται και το κικ μποξ,προς θεου.Αλλα μια φωνη την χρειαζεται σιγουρα.

Αλλα εσεις οι γυναικες αμεσως πιανεστε απο αυτα."Απαπαπα αυτος ειναι βιαιος με τις γυναικες, να παει γρηγορα στην φυλακη"

Ελεος δηλαδη ξεκομπλαρετε λιγο.

Και ναι ο αυθεντικος αντρας δεν ανεχεται να του φερονται ετσι οπως ειπα και πριν ουτε καν η μανα του και παρακαλω να μην εκφερουν ετσι ευκολα γνωμη οι γυναικες για τον ανδρισμο του καθενος,δεν σας εβαλε κανεις κριτες.

Υ.Γ @Adawn ουτε εγω νομιζω :-D

hashasin θελεις τωρα να αναλυσουμε αν θεωρειται αντρικιο να χτυπας καποιον που σωματικα ειναι πιο αδυναμος η οχι;Ε ,δεν θεωρειται .Πως να το κανουμε τωρα .Και δεν νομιζω οτι αφορα σε Ελληνες αντρες αυτα .Οι Ελληνες ειμαστε χριστιανοι .Αυτα τα μπορεις να χτυπας την γυναικα σου οποτε θες περισσοτερο χωρες μουσουλμανικες θυμιζουν .Ξερεις που ερχεται κοσμος απο καποιες χωρες και λεει οτι η γυναικα εκει δεν εχει κανενα δικαιωμα.Να βγει εξω ,να διασκεδασει ,να δουλεψει .Αυτα δεν ειναι Ελλαδα .

Δημοσ.

Σορρυ σε φοβαμαι κιολας,μη φαω καμια αναστροφη , εκει που δεν την περιμενω ! :confused:

πίσω απο μια οθόνη δύσκολο, αμα θες όμως δώσε μόνη σου στον εαυτό σου...

Δημοσ.

πίσω απο μια οθόνη δύσκολο, αμα θες όμως δώσε μόνη σου στον εαυτό σου...

Τα ελληνικα σου ειναι λιγο περιεργα .Τι να δωσει που;

Δημοσ.

Τα ελληνικα σου ειναι λιγο περιεργα .Τι να δωσει που;

Αναποδη. Μαλλον εσενα ειναι περιεργη η αναγνωση των ελληνικων.

Δημοσ.

Αναποδη. Μαλλον εσενα ειναι περιεργη η αναγνωση των ελληνικων.

Εχειςω δει καμια αναγνωση να ειναι περιεργη και εσυ;Κακη αναγνωση λεμε .Περιεργη ,δεν στεκει ουτε μεταφορικα..

Δημοσ.

@ Saya Τι σχεση εχουν ολα αυτα ποτε ειπα να την βαρεσουμε?Ειπα να μην ανεχτει την κατασταση.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες,να μην ανεχονται τετοιες συμπεριφορες.

και μαρια κοφτο ε δεν μου αρεσει καθολου να με ειρωνευονται να μιλας οπως σου μιλανε.

Δημοσ.

sorry, καμιά φορά ξεχνάω ότι δεν είμαστε όλοι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης .... ( δεν λεω τίποτα για σένα )

απλά της λέω να δώσει σφαλιάρα στον εαυτό της, της κάνω πλάκα...

ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό... καλύτερη εξήγηση δεν έχω...

με αφορμή αυτό

Σορρυ σε φοβαμαι κιολας,μη φαω καμια αναστροφη , εκει που δεν την περιμενω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...