Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο την μάνα μου . . .

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν ήταν μάνα μου ίσως θα τολμούσα να την χτυπήσω . ....το λέει με ύφος που προκαλεί για βρισιά και να απαντήσεις απότομα...σήμερα ας πούμε σήμερα έγινε ένα σκηνικό με το να πετάξω κάτι σκουπίδια....επειδή πάλι δεν πέταξα τα σκουπίδια από το μπαλκόνι....μόνο 800 ευρώ θα σου στέλνω τον μήνα να έχεις...εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις....όταν δεν δημιουργείτε θέμα μιλάει αλλιώς αλλά όταν θυμώνει....λες και είμαι κανένα παιδάκι άλλης οικογένειας και θα την φοβηθώ ( πραγματικά δεν το έχω σε τίποτα να την καρφώσω κουτουλιά )....Ο πατέρας μου πραγματικά έχει αγανακτήσει , δόξα τον Θεό που έχει το Ιατρείο του και φεύγει εκεί . Αφού να φανταστείτε πιάνει δουλειά τα απογεύματα στις 5 και φεύγει 3.30 γιατί δεν αντέχει....η μάνα μου να κλαίει , αλλά να μην βάζω μυαλό....Θα την χτυπήσω με κανένα ρόπαλο....δεν θα αντιδράσεις ; Δεν θα ξεσπάσεις ; Ε , εγώ τι να κάνω να την πλακώσω στα χαστούκια ;....Παράδειγμα τώρα , είναι έξω με τον πατέρα μου και του λέει ''κουράστηκα'' και κλαίει. Ρε θα βγω και θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι.....Της μιλάω και εγώ πολύ άσχημα από αντίδραση , δεν μπορώ είμαι λίγο οξύθυμος , δεν ξέρω , αλλά όπως και να έχει η μάνα αλλιώς μιλάει , εγώ το είπα τώρ αγιατί σήμερα η κατάσταση παρά πήγε και είπα να πάρω απόψεις απ'άλλους......Κοίτα σίγουρα φταίμε και εμείς σε ένα σημείο 3 άντρες , αλλά όπως και να έχει ότι και να κάνουμε ότι και να πούμε , πρώτα πρέπει να μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά της , σωστά δεν λέω ;Αυτό κάνω , της μιλάω όπως μου μιλάει και εκεί είναι που θα μου ξανά πει κάτι και εγώ εκεί δαγκώνω τα δόντια μου και κρατάτε με .....ήθελε να έχει την τελευταία κουβέντα κατάλαβες ; Αλλά δεν την άφησα έτσι....εεε τα ηθελε η γυναικα.....Θυμώνει αλλά με φοβάται και αυτός....σε παρακαλώ μάζεψε την γιατί θα γίνει χαμός....και αν γουστάρεις τσαμπουκαλίκια πρόσεχε , γιατί μια οθόνη σε χωρίζει . Δεν θα απαντήσω σε άλλο σου ποστ , αν θελεις απαντήσεις και τσαμπουκαλικια τον τροπο τον ξερεις πως θα με βρεις.στο καλο τωρα και κανε κουλουτουμπες. εγώ την μάνα μου έτσι θα την φέρομαι γιατι ειμαι κωλοπαιδαρας και φλωρος και οτι θελω ειμαι , αν δεν θες να απντησεις δεν απαντας. αντε φλώρε....έφτασα σε μια ηλικία που απαιτώ από τους γονείς μου να μιλάνε όμορφα ,να φέρονται όμορφα , ότι έμαθα για την ζωή το έμαθα , τώρα φτιάχνω μόνος μου την τρύπα και βγάζω το νεράκι από μέσα , δεν θα βοηθήσει η μαμάκα....δεν το δέχεται ο πατέρας μου , απλά θεωρεί ότι της φερόμαστε και εμείς άσχημα , εμείς τα 2 αδέρφια που μείναμε και για αυτό ξεσπάει έτσι η μητέρα μου.

Εγώ γιατί νομίζω ότι εσύ δημιουργείς το πρόβλημα; Και η γυναίκα πραγματικά τι να κάνει; O πατέρας σου καλά έχει μάθει να σας κανακεύει και να τη σκαπουλάρει όταν βρίσκει τα σκούρα. Εκείνη όμως;

Μετά από την εισαγωγή μου έχω να σας αναφέρω πως φέτος έχω την επιλογή να διαλέξω μια σχολή από τις 2 και πώς έχω την δυνατότητα αυτή ; Είμαι στην σχολή αστυφυλάκων , το 2010 έκανα το μηχανογραφικό μου για το ΤΕΙ Καβάλας στην Λογιστική ώστε να παίρνω άδειες κλπ , όπου και γράφτηκα παρακολουθούσα και κάποια μαθήματα ( συνέχιζα κανονικά στην σχολή αστυφυλάκων ) και φέτος τα παράτησα από την σχολή Αστυφυλάκων και έχω μόνο την λογιστική . Λοιπόν φέτος το 2011 έχοντας ως τελευταία φορά το δικαίωμα του 10 % έκανα τα χαρτιά μου για μια σχολή στην Πάτρα όπου ονομάζεται Επιχειρηματικού σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων .

Παιδιά καλησπέρα , φίλος που πέρασε το 2010 στο ΤΕΙ Καβάλας , έκανε εγγραφή και από τότε μέχρι και φέτος δεν πήγε καθόλου στην σχολή γιατί θα ξανά έδινε πανελλαδικές εξετάσεις . Από την στιγμή που δεν πήγε σε ούτε ένα μάθημα τον διαγράφουν από την σχολή ;

Καλησπέρα παιδιά , μετακομίζω στα Γιάννενα να μείνω εκεί για να έχω το κεφάλι μου ήρεμο από τους γονείς μου γιατί δίνω πανελλαδικές δεύτερη χρονιά και θέλω να τα καταφέρω , θα μένω με την κοπελιά μου , λοιπόν ας μπω στο θέμα , το ενοίκιο στο σπίτι είναι 350Ε , αν ζητήσω να μείνω και εγώ από την σπιτονοικοκυρά θα ζητήσει τα διπλάσια λεφτά ; Κάτι τέτοιο μου έχουν πει άλλοι που το έκαναν , ότι είναι ανά άτομο ... Και τα έχω πάρει λίγο στην κράνα γιατί μου την σπάνε κάτι τέτοιες γυφτιές !!!

Και καλά ήταν ένα χρόνο που έτρωγες τα λεφτά του μπαμπά με το γκομενάκι. Γιατί ούτε αστυφυλάκων πήγες, ούτε ΤΕΙ Καβάλας όπως έλεγες. Τώρα πως θα τη βγάλεις με 800Ε;

Και κάτι τελευταίο. Το σεβασμό τον κερδίζουν ΔΕΝ τον απαιτούν.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απορω γιατι καποιοι κατευθειαν επιτιθεστε ετσι στον TS.εχετε κατι προσωπικο μαζι του και θελετε να το λυσετε?εαν δεν θελετε να συμμετέχετε στο θεμα που ανοιξε μπορειτε απλα να μην το κανετε.

Δε χρειάζεται να έχεις προσωπικά ζητήματα, για να ξεχέσεις κάποιον που - έστω και λόγω νεύρων - λέει για τη μάνα του ότι θα την κοπανήσει με ρόπαλο, θα της ρίξει κουτουλίδι και θα την πετάξει απ' το μπαλκόνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις βασικές αρχές και να σέβεσαι κάποια πράγματα "ιερά" (όπως π.χ. ο άνθρωπος χάρη στου οποίου το γάλα έφτασες να είσαι 19 χρονών γάιδαρος και να λες αυτές τις μαλακίες...)

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι αυτα τα λεει πανω στα νευρα του και θελει χρησιμοποιει αυτες τις λεξεις που λεει για να μας δειξει το ποσο μεγαλο προβλημα εχει.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι αυτα τα λεει πανω στα νευρα του και θελει χρησιμοποιει αυτες τις λεξεις που λεει για να μας δειξει το ποσο μεγαλο προβλημα εχει.

ισως να εχει μεγαλο προβλημα αλλα να λες τετοιες κουβεντες για την μανα σου σε οποιον ναναι...

Δημοσ.

Εμένα πάλι, με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα χαμένο κορμί! Ειδικά δε, μετά από τις υπενθυμίσεις του xpapias για τα προηγούμενα post του, η εντύπωση αυτή καθίσταται βεβαιότητα...

Δημοσ.

Tα εννοεί μέχρι την τελευταία φράση. Η γειτόνισά μου είναι μια υστερική γαϊδούρα γύρω στα 35, χαμηλής νοημοσύνης με γαϊδουροφωνάρα. Χαλαρά αυτή την γυναίκα θα την σκότωνα ότι και να ήταν ακόμα και μάνα μου αν ήταν στο ίδιο σπίτι με μένα.

Οι φωνές, οι τσιρίδες, και οι άναρθρες κραυγές σηκώνουν ξύλο.

Το τοπικ αυτό αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο, σε μερικά σημεία...

Δημοσ.

δεν διαβασα ολα τα ποστ οπως και αρκετοι μειναν(στο 1ο ποστ) στο οτι σας εκανε στα 16 και συνεχιζουν να γραφουν!καλα οχι πως μετα που αλλαξε τις ημερ/νιες το κανε καλυτερο αλλα οκ...

1.

οσο συμπεριφερεσαι σαν παιδακι που περναει την εφηβεια ετσι θα σου συμπεριφερονται και οι αλλοι...

δηλ.θα μπορουσατε καποτε να πειτε σοβαρα αντι απλα ο ενας να βριζει τον αλλον.θελω να μου συμπεριφερεσαι σωστα και θα σου συμπεριφερομαι και γω ειτε ειμαι εδω ειτε παω για σπουδες ή αν εχεις προβλημα μαζι μου θελω να το συζητησουμε για να ζησουμε αρμονικα.-με σοβαρες λεξεις και προτασεις-

τωρα αν απο κει και περα δεν...ισως να υπαρχει θεμα ψυχολογικο.αλλοι τρελενονται...(υπαρχουν παλιοτερα ποστ για ατομα που οταν αλλαξε κατι στην ζωη τους εγιναν σχιζοφρενης)

2.ελπιζω να μην συμφωνει και ο πατερας σου οτι θα σου στελνουν μονο 800ε-παιδι γιατρων- :P

3.οι ασθενεις της μητερας σου τι λενε?ρωτησες ποτε την γραμματεα?αν ειναι ψυχολογος-ψυχιατρος τα πιασαν τα λεφτα τους..

4. ελπιζω να μην εχεις και συ προβλημα γιατι ειναι αρκετα αυτα που σου υπογραμμισε ο xpapias

5.παρατησες δυο σχετικα καλες σχολες για το μελλον σου για να πας σε μια εντελως γενικων σπουδων σχολη?

6.εισαι ο πρωτος που ακουω/διαβαζω οτι ειναι kick boxer.μου θυμιζει το ειμαι καρατεκας :P

Δημοσ.

"...αυτή την γυναίκα θα την σκότωνα ότι και να ήταν ακόμα και μάνα μου..."

Αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανείς, πριν δει στ' αλήθεια τη μάνα του στην κατάσταση της γειτόνισσας. Ακόμα όμως κι να συμβεί αυτό, ο άνθρωπος που θα σκοτώσει κάποιον με αιτιολογικό ότι ...τον εκνευρίζει η γαϊδουροφωνάρα του, αξίζει και επιβάλλεται να πάει φυλακή. Ο άνθρωπος όμως που - για οποιονδήποτε λόγο - θα σκοτώσει (ή έστω απλά θα της "σηκώσει χέρι") τη μάνα του, δεν αξίζει φυλάκιση, λιθοβολισμό αξίζει...

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα που επιτρέπεται και άλλα που όχι να σηκώνουμε χέρι; Ποιοι είναι αυτοί που επιτρέπετε να δέρνουμε; Τίγκα στην βλακεία είναι το post σου

Πες μας και τις σωστές αιτιολογίες του φόνου, ποιές δηλαδή μας δικαιολογούν για να μην πάμε φυλακή :-D Πότε δηλαδή σκοτώνουμε απροβλημάτιστα :lol:

Υπάρχει κάτι που λέγεται σχήμα λόγου. Γράψτο στο google , θα μάθεις

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα που επιτρέπεται και άλλα που όχι να σηκώνουμε χέρι; Ποιοι είναι αυτοί που επιτρέπετε να δέρνουμε; Τίγκα στην βλακεία είναι το post σου

Η τύφλα και η στραβομάρα (πλεονασμός, αλλά μ' αρέσει!) σε όλο τους το μεγαλείο! Έγραψα:

"ο άνθρωπος που θα σκοτώσει κάποιον με αιτιολογικό ότι ...τον εκνευρίζει η γαϊδουροφωνάρα του, αξίζει και επιβάλλεται να πάει φυλακή. Ο άνθρωπος όμως που - για οποιονδήποτε λόγο - θα σκοτώσει (ή έστω απλά θα της "σηκώσει χέρι") τη μάνα του, δεν αξίζει φυλάκιση, λιθοβολισμό αξίζει...

κι εσύ μέσα σ' αυτή τη φράση είδες το "Υπάρχουν άτομα που επιτρέπεται και άλλα που όχι να σηκώνουμε χέρι;"

Υ.Γ.: Το ποιος πρέπει να μάθει τι είναι το "σχήμα" - αλλά και δυνατότητα χρήσης... - του λόγου, φαίνεται εύκολα παρατηρώντας το : "Η γειτόνισά μου είναι μια υστερική γαϊδούρα γύρω στα 35, χαμηλής νοημοσύνης με γαϊδουροφωνάρα. Χαλαρά αυτή την γυναίκα θα την σκότωνα ότι και να ήταν ακόμα και μάνα μου αν ήταν στο ίδιο σπίτι με μένα.

Οι φωνές, οι τσιρίδες, και οι άναρθρες κραυγές σηκώνουν ξύλο." τόσο ως "πλούτο" λεξιλογίου, όσο και ως σύνταξη.

Σιγά που θα περίμενα το google - και τον κάθε ανίδεο που μου το προτείνει - για να μάθω τι είναι το "σχήμα λόγου"...είναι και πολυσύνθετη έννοια η άτιμη!

Πες μας και τις σωστές αιτιολογίες του φόνου, ποιές δηλαδή μας δικαιολογούν για να μην πάμε φυλακή :-D Πότε δηλαδή σκοτώνουμε απροβλημάτιστα :lol:

Στη φυλακή, βάσει νόμου μπαίνεις για κάθε φόνο (εγώ απλά σχολίασα την αιτιολογία που εσύ ανέφερες). Αν όμως μπεις επειδή "καθάρισες" κάποιον π.χ κατά τη διάρκεια μια ληστείας που διέπραξες, οι ποινή σου στην πράξη είναι μόνο η φυλάκιση. Αν μπεις επειδή σκότωσες το φονιά ή το βιαστή του παιδιού σου, χαίρεις μέχρι και σεβασμού και προνομίων (τόσο από συγκρατούμενους, όσο και από φύλακες) Ενώ αν μπεις επειδή ...βίασες ένα παιδάκι, σε "αυτοκτονούν" οι "λογοτιμίτες". Ήταν σαφές, ή πρέπει να το ψάξεις κι αυτό στο google;

Δημοσ.

Έχεις δει πολλούς τσιγγάνους να έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ ; Το λαμβάνω τελείως αστεία και συνεχίζω . Ναι τον μεγάλο τον έκανε στα 17 , εμένα στα 24 και τον μικρό στα 27. Ελπίζω να σου έλυσα κάθε απορία σου. Αν και άλλο ζήτησα...

35 - 24 = 11

Not sure if trolling

Or Trolling

Δημοσ.

25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου:

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ:

"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ:

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ:

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ:

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ:

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ:

"Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ:

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ:

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ:

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ:

"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ:

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ:

"Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ:

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

"Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ:

"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ:

"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ:

"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ:

"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ:

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."

24. ΣΟΦΙΑ:

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα.Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."

+1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ:

(αμέσως μετά τον γάμο:)

"Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω." (ένα-δυο χρόνια αργότερα:)

"Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."

Universal πράγματα, και οι εξωγήινοι να έρθουν, θα το κάνουν για να ξεφύγουν απ τη μάνα τους.!

http://www.youtube.com/watch?v=Nem0bkErGVY

Η δραση φερνει αντιδραση, αντιμιλας εσυ, αντιμιλαει και αυτη μετα. Τις συμπεριφορες στο πως ειμαστε σημερα τις εχουμε μαθει απο το περιβαλλον μας.

Αν εχουμε μαθει να αντιμιλαμε, να βριζουμε και να χλευαζουμε, ετσι θα φερομαστε και οταν μεγαλωσουμε.

Κοινως οτι σπερνουμε θεριζουμε B)

Ψιτ, σου θυμίζει κάτι;

- τι έχεις καλή μου;

- Τ Ι Π Ο Τ Α

FALSE-satan.jpg

:P

Δημοσ.

Δόξα τω Θεώ! Αρκετά "πυροβολημένα" έχει το σώμα, δε χρειάζεται άλλα...

Δίκιο έχεις , από παντού μπάζω.

Απορω γιατι καποιοι κατευθειαν επιτιθεστε ετσι στον TS.εχετε κατι προσωπικο μαζι του και θελετε να το λυσετε?εαν δεν θελετε να συμμετέχετε στο θεμα που ανοιξε μπορειτε απλα να μην το κανετε.

Δεν πειράζει , άστους , και που ξέρουμε ότι λέω αλήθεια , μπορεί να σας δουλεύω έτσι για το θεαθήναι . Και ίσως μπορεί να την έχω σκοτώσει ήδη την μάνα μου , τι λέτε ; Μάρτυρες όλοι. χαχα

Οτι πρεπει να βρει καποιο χομπι οπωσδηποτε.Δεν εχει τι να κανει και μαζευει ο,τι βρει..

εμ ειχε καποτε , πηγαινε γυμναστηριο και ειμασταν ολοι καλα...να το ξανά αρχίσει ; χαχα

Εγώ γιατί νομίζω ότι εσύ δημιουργείς το πρόβλημα; Και η γυναίκα πραγματικά τι να κάνει; O πατέρας σου καλά έχει μάθει να σας κανακεύει και να τη σκαπουλάρει όταν βρίσκει τα σκούρα. Εκείνη όμως;

Και καλά ήταν ένα χρόνο που έτρωγες τα λεφτά του μπαμπά με το γκομενάκι. Γιατί ούτε αστυφυλάκων πήγες, ούτε ΤΕΙ Καβάλας όπως έλεγες. Τώρα πως θα τη βγάλεις με 800Ε;

Και κάτι τελευταίο. Το σεβασμό τον κερδίζουν ΔΕΝ τον απαιτούν.

Ρε φίλε , τα λεφτά του μπαμπά τα έφαγα γιατί μπορούσα , οκ ; από πότε είναι κακο που ο πατέρας θέλει να βοηθήσει δηλαδή στο παιδι του ; εσύ δηλαδή πανελλαδικές δεν έδωσες ; Ε ; τι τα λεφτά τα είχες από πριν και δεν το ξεραμε ;

Δε χρειάζεται να έχεις προσωπικά ζητήματα, για να ξεχέσεις κάποιον που - έστω και λόγω νεύρων - λέει για τη μάνα του ότι θα την κοπανήσει με ρόπαλο, θα της ρίξει κουτουλίδι και θα την πετάξει απ' το μπαλκόνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις βασικές αρχές και να σέβεσαι κάποια πράγματα "ιερά" (όπως π.χ. ο άνθρωπος χάρη στου οποίου το γάλα έφτασες να είσαι 19 χρονών γάιδαρος και να λες αυτές τις μαλακίες...)

Ναι , ενω εσύ στα 19 σου ησουν αγγελος , ξύλο που θέλετε ορισμένοι...

εντωμεταξύ εγώ το είπα ότι ήταν έτσι αλλά άλλα παλικάρια προτίμησαν να το παίξουν μάγκες ...

ισως να εχει μεγαλο προβλημα αλλα να λες τετοιες κουβεντες για την μανα σου σε οποιον ναναι...

γιατί ; σε ξέρω ή με ξέρεις ; θα με ξανά δεις ; θα πάμε ποτέ για καφέ ; όχι , άρα , σε όποιον αρέσει το ποστάκι , και βλέπω ότι αρέσει πολύ.

Εμένα πάλι, με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα χαμένο κορμί! Ειδικά δε, μετά από τις υπενθυμίσεις του xpapias για τα προηγούμενα post του, η εντύπωση αυτή καθίσταται βεβαιότητα...

χαμένο είμαι ... το ξέρω και ευχαριστώ .

6.εισαι ο πρωτος που ακουω/διαβαζω οτι ειναι kick boxer.μου θυμιζει το ειμαι καρατεκας :P

εξήγησα κτ με αυτό για αυτό το είπα . . . αλλά ελλαδιστάν είσαι τι περίμενες ...

Αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανείς, πριν δει στ' αλήθεια τη μάνα του στην κατάσταση της γειτόνισσας. Ακόμα όμως κι να συμβεί αυτό, ο άνθρωπος που θα σκοτώσει κάποιον με αιτιολογικό ότι ...τον εκνευρίζει η γαϊδουροφωνάρα του, αξίζει και επιβάλλεται να πάει φυλακή. Ο άνθρωπος όμως που - για οποιονδήποτε λόγο - θα σκοτώσει (ή έστω απλά θα της "σηκώσει χέρι") τη μάνα του, δεν αξίζει φυλάκιση, λιθοβολισμό αξίζει...

Εγώ και η Μαρία...

τιγκα από το πουτίγκα

Δημοσ.

@TS

Θυμασαι πριν απο την φαση που περναει τωρα η μανα σου να ηταν σε καποια πιο ηρεμη; Πιο κλειστη;

Ψωνια κανει; Βγαινει εξω να παρει ο,τι να ναι;

Δημοσ.

Tωρα καθομαστε και συζηταμε ειλικρινα αν πρεπει να δειρει την γυναικα ειτε ειναι μητερα του η οχι;Ειμαστε σοβαροι; Εννοειται οτι αν εχεις ξεσπασματα θυμου και βιας ,δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να τα ξεσπας πανω σε κοσμο ειτε ειναι η μανα σου ,ειτε οχι .|Παρε εναν σακο του μποξ αν θες και χτυπα τον οσο θες .Αλλιως εισαι ιδιος με αυτο που θες να πολεμησεις .Και πολυ καλα εκανες που εφυγες απο την αστυνομια αν εχεις τετοια προβληματα με τον θυμο σου .Προσεξε να βρεις μια δουλεια που να μην επηρεαζει ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...