kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αν και υπάρχει διάθεση για πλάκα έχω την όρεξη να γράψω και την δική μου γνώμη σχετικά με αυτό που έγραψες Κυριακος2121. Έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται πως η μητέρα σου γενικότερα έχει πρόβληματα τα οποία να σου πω την αλήθεια δεν μου μοιάζει να σχετίζονται με εσάς (τα μέλη της οικογένειας εννοώ) ούτε με τα σκουπίδια. Όταν ξεσπάμε πάνω σε κάτι δεν σημαίνει σίγουρα πως αυτό φταίει. Για παράδειγμα, μπορεί να πάρεις μία κακή βαθμολογία σε ένα μάθημα και μόλις το δεις να ρίξεις μία μπουνιά στον τοίχο. Φυσικά δεν φαίει ο τοίχος όμως εκεί βρήκες εύκολο το να ξεσπάσεις. Το ρόπαλο (ελπίζω να συμφωνίσεις) δεν είναι λύση. Η συζήτηση έχει μεγάλη πιθανότητα να φέρει λύση. Και αν δεν είστε εσείς σε θέση να την βοηθήσετε (δεν είστε υποχρεωμένοι εξάλλου να είστε ψυχολόγοι) καλό είναι με ηρεμία να την πείσετε να δει κάποιον ειδήμονα. Δύσκολα θα πίστευα πως η μητέρα σου είναι και εκείνη ευτυχισμένη με τις αντιδράσεις προς εσάς. Οπότε αν καταφέρετε να κάνετε μία ήρεμη συζήτηση (και εκεί από όσο καταλαβαίνω θέλει προσπάθεια να την κρατήσετε ήρεμη χωρίς να υποκύψετε σε καμία νευρικότητα της μητέρας σας) και να της θέσετε ανοιχτά τα προβληματά σας νομίζω πως θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την λύση. Φυσικά παίζει ρόλο το πόσο θέλει και η μητέρα σας να υπάρξει λύση αλλά αυτό θα το μάθετε μετά την κουβέντα. Καλή επιτυχία και για εσάς και για εκείνη.. επιτέλους και μια ενθαρρυντική απάντηση , ευχαριστώ φίλτατε ινσομνιακ
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Παράδειγμα τώρα , είναι έξω με τον πατέρα μου και του λέει ''κουράστηκα'' και κλαίει. Ρε θα βγω και θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι . Το ότι λέει "κουράστηκα" και το γεγονός ότι κλαίει την ώρα που το λέει, με πολύ απλά λόγια, σημαίνει "σπασμένα νεύρα", συνεπώς κατάσταση ασθενείας. Πριν λοιπόν ξανασκεφτείς να πεις τέτοια ανοησία, όπως "θα την χτυπήσω σοβαρά θα την πετάξω από το μπαλκόνι", τράβα και βάλε το κεφάλι σου κάτω από παγωμένο νερό μπας και αρχίσεις να καταλαβαίνεις δυο βασικά πράγματα. Μετά από αυτό - αν κι εφ' όσον "δουλέψει" - συζήτησε με τον πατέρα σου προκειμένου να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό για να τη βοηθήσει. Άιντε, που καταλαβαίνετε όλοι, το τι ζόρι είναι για έναν άνθρωπο, το να ζει ήδη γεμάτος υποχρεώσεις, από την ηλικία που τα "φυσιολογικά" παιδιά περνάνε όλη τη μέρα τους στο χαβαλέ και το τι προβλήματα μπορεί αυτή η κατάσταση να δημιουργήσει...
mary Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 κ η δικη μου μαμα με εκανε νωρις,στα 24 της. Υπαρχουν γυναικες που θελουν τοσο νωρις και άλλες που δε θελουν τοσο νωρις παιδί.Οπως και να το κανεις το να αναλαβεις να μεγαλωσεις ανθρωπο στα 17 σου ειναι πολυ μεγαλη ευθυνη -που ισως και να μην ηθελες- και σου στερει καποια πραγματα. Με τους γονεις μου εχουμε πολυ ισορροπημενη σχεση σε ολα τα επιπεδα.Μια μαμα πρεπει να ειναι μαμα και μονο μαμα απενατι στα παιδια της-ουτε φιλη με τις κορες της. Αυτο που καταλαβα στα τοσα χρονια ειναι το να συζητας και να κουνβεντιαζεις για τα προβληματα που εχεις μαζι τους.Κ η δικια μου μαμα ειχε καποια ψυχολογικά μεχρι πριν λιγο καιρο που την εριξαν μεχρι κ σε καταθλιψη. Κ εγω πιο μικρη της εσπαγα τα νευρα και της εκανα τη ζωη κολαση και μονο με τα λογια μου.Ολα αυτα ομως διορθωνονται με το να κατσεις να την παρεις μια αγκαλιά και να της μιλησεις.
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Κοίτα να δείς που στο τέλος θα τον συμβουλέψετε και αυτόν να της ρίξει έναν να ηρεμίσει.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Κοίτα να δείς που στο τέλος θα τον συμβουλέψετε και αυτόν να της ρίξει έναν να ηρεμίσει. χαχααχ το περίμενα ότι θα το πει κάποιος από το τόπικ με την γειτόνισσα
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 "λόγω το ότι είμαι κικ μποξερ" Πες το ντε! Έτσι εξηγούνται αυτά που λες...έχεις φάει πολλή κλωτσιά στο κεφάλι!
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μήπως είσαι εσύ η μάνα του σπιτιού;Σαν να μην μας τα λες καλά.Και η δική μου αυτό νομίζει. οταν καταφερεις να ζησεις μονος σου και εχεις επισκεψεις απο κολητους/αδερφια κτλπ,σου κανουν μπουρδελο το σπιτι και καθεσαι να μαζευεις μονος σου σαν μαλακας τοτε θα καταλαβεις τι εννοω. Ειναι θεμα σεβασμου απεναντι στον αλλον ποσο μαλλον στη μανα που σε γεννησε και σε μεγαλωσε να την βοηθησεις σε απλες δουλειες, αν σου λεει τα ιδια η μανα σου τοτε εισαι ο κλασικος γιος που περιμενει στρωμενο κρεβατι,πλυμενα ρουχα και ετοιμο φαι οταν γυρναει σπιτι Τωρα διαβασα ειπε οτι ο πατερας του δεν κανει τιποτα γιατι και αυτοι τις συμπεριφερονται ασχημα..... αν ειναι τρεις μαντραχαλοι να ξυνουν τα παπαρια τους ολη μερα λογικο ειναι να τους βριζει ετσι (αργησα να απαντησω αλλα τωρα το ειδα )
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 "αστυνομικός ήμουν , δόκιμος πρωτοετής και τα παράτησα" Δόξα τω Θεώ! Αρκετά "πυροβολημένα" έχει το σώμα, δε χρειάζεται άλλα...
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αν σου λεει τα ιδια η μανα σου τοτε εισαι ο κλασικος γιος που περιμενει στρωμενο κρεβατι,πλυμενα ρουχα και ετοιμο φαι οταν γυρναει σπιτι Δεν κατάλαβες καλά.Το κρεβάτι και από τον ύπνο να σηκωθώ για κατούρημα όταν γυρίσω θα είναι στρωμένο.Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δεν κατάλαβες καλά.Το κρεβάτι και από τον ύπνο να σηκωθώ για κατούρημα όταν γυρίσω θα είναι στρωμένο.Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η μάνα σου σου λέει πιθανόν με τρόπο ότι είναι αργά για να την πέσεις πάλι για ύπνο.Αν ξυπνάς στις 12 πχ
Thanos1972 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Απορω γιατι καποιοι κατευθειαν επιτιθεστε ετσι στον TS.εχετε κατι προσωπικο μαζι του και θελετε να το λυσετε?εαν δεν θελετε να συμμετέχετε στο θεμα που ανοιξε μπορειτε απλα να μην το κανετε.
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Η μάνα σου σου λέει πιθανόν με τρόπο ότι είναι αργά για να την πέσεις πάλι για ύπνο.Αν ξυπνάς στις 12 πχ Και όταν βγάζω τα ρούχα που θα φορέσω μετά το μπάνιο και όταν βγώ είναι ξανά μέσα στην ντουλάπα τι θέλει να μου πει;
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Έλα και έρχεται μεθαύριο αυτή η στιγμή... ...αλλά το οχτακοσαράκι θα το τσιμπάς, έτσι; Η μαγκιά σου και το καουμποϊλίκι σου, δε φτάνουν μέχρι το σημείο να είσαι φοιτητής και παράλληλα εργαζόμενος όπως τόσοι και τόσοι και να πεις "δεν τα θέλω"...
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και όταν βγάζω τα ρούχα που θα φορέσω μετά το μπάνιο και όταν βγώ είναι ξανά μέσα στην ντουλάπα τι θέλει να μου πει; Οτι πρεπει να βρει καποιο χομπι οπωσδηποτε.Δεν εχει τι να κανει και μαζευει ο,τι βρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.