Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχω άλλο την μάνα μου . . .

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φίλε , εσύ είσαι εγώ σε Τουρμπο βερσιον... εντάξει εγώ δεν έχω και τέτοια προβλήματα...

άλλα καμια φορά μπορεί να κάνω καμια τρέλα να ανοίξω θρεαντ σε κανα φόρουμ και να ξεσπάσω...

ευγε παιδί μου... θα έχεις λαμπρό μέλλον B)

ε έτσι ρε φίλε , αν δεν μοιράσω τον πόνο μου εδώ που θατ ον πω ; σαν το litsa.com

Γιατί ρε μλκ να σου βάλει να φας; πεινάς;

και να πεινούσα ποτέ δεν θα της ελγα να με βαλει να φαω , σε καποια πραγματα ντρεπομαι , τωρα θα πειτε εδω δεν ντραπηκες να μιλησεις ετσι , ναι θεωρω οτι ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει , αν δεν υπαρχει τοτε καλα Γαμ***

Δημοσ.

ε έτσι ρε φίλε , αν δεν μοιράσω τον πόνο μου εδώ που θατ ον πω ; σαν το litsa.com

και να πεινούσα ποτέ δεν θα της ελγα να με βαλει να φαω , σε καποια πραγματα ντρεπομαι , τωρα θα πειτε εδω δεν ντραπηκες να μιλησεις ετσι , ναι θεωρω οτι ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει , αν δεν υπαρχει τοτε καλα Γαμ***

ναι, ντρεπεσαι να της πεις να σου βαλει να φας αλλα για κανα κουτουλιδι καλα ειναι εε? Μαλιστα κυριε (πρωην) αστυφυλαξ....

Δημοσ.

μήπως να την έβαζες να επισκεφτεί το site: agalitsα.com ;

χάρηκα ... :devil:

τιμη μου!

Δημοσ.

ναι, ντρεπεσαι να της πεις να σου βαλει να φας αλλα για κανα κουτουλιδι καλα ειναι εε? Μαλιστα κυριε (πρωην) αστυφυλαξ....

καλά χέρι δεν θα άπλωνα αλλά ξέρεις λόγια της στιγμής ...

Δημοσ.

Λοιπόν παμε για κανα ποτάκι, να δούμε και κανα μωρό (Kalia μου εσένα εννοώ) και να χαλαρώσουμε.

Το ποτό τα γιατρεύει όλα. Και εσύ και μάνα σου πρέπει να το αρχίσετε. Χωρίς πλάκα τώρα.

Δημοσ.

καλά χέρι δεν θα άπλωνα αλλά ξέρεις λόγια της στιγμής ...

οταν τα παιρνει στη κρανα, της τα χωνεις; αν οχι αρχισε και εσυ να φτανεις τα 5000000 desibel μπας και ηρεμήσει!

Δημοσ.

μήπως να την έβαζες να επισκεφτεί το site: agalitsα.com ;

τιμη μου!

χαχαχα στο www.manoulitsa.com την έβαζα...

οταν τα παιρνει στη κρανα, της τα χωνεις; αν οχι αρχισε και εσυ να φτανεις τα 5000000 desibel μπας και ηρεμήσει!

η λύση είναι μια , επικοινωνία μέσω Ελ.Τα και άντε γειά...

Δημοσ.

Τεσπα, επειδή την κανω, κοιτα να χαλαρωσεις λιγο γιατι οι μεγαλύτεροι ανθρωποι δεν εχουν τις ανοχες/αντοχές που έχουν οι ποιο νέοι. Μην την τρελανεται κιολας!

Δημοσ.

αντε καλό βράδυ σε όλες τις νοστιμούλες εδώ μέσα...

σε σας τα μαντράχαλα δεν λέω καληνύχτα γιατί ξέρω ότι το ξενυχτήσετε...

Δημοσ.

Αν και υπάρχει διάθεση για πλάκα έχω την όρεξη να γράψω και την δική μου γνώμη σχετικά με αυτό που έγραψες Κυριακος2121. Έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται πως η μητέρα σου γενικότερα έχει πρόβληματα τα οποία να σου πω την αλήθεια δεν μου μοιάζει να σχετίζονται με εσάς (τα μέλη της οικογένειας εννοώ) ούτε με τα σκουπίδια. Όταν ξεσπάμε πάνω σε κάτι δεν σημαίνει σίγουρα πως αυτό φταίει. Για παράδειγμα, μπορεί να πάρεις μία κακή βαθμολογία σε ένα μάθημα και μόλις το δεις να ρίξεις μία μπουνιά στον τοίχο. Φυσικά δεν φαίει ο τοίχος όμως εκεί βρήκες εύκολο το να ξεσπάσεις.

Το ρόπαλο (ελπίζω να συμφωνίσεις) δεν είναι λύση. Η συζήτηση έχει μεγάλη πιθανότητα να φέρει λύση. Και αν δεν είστε εσείς σε θέση να την βοηθήσετε (δεν είστε υποχρεωμένοι εξάλλου να είστε ψυχολόγοι) καλό είναι με ηρεμία να την πείσετε να δει κάποιον ειδήμονα. Δύσκολα θα πίστευα πως η μητέρα σου είναι και εκείνη ευτυχισμένη με τις αντιδράσεις προς εσάς. Οπότε αν καταφέρετε να κάνετε μία ήρεμη συζήτηση (και εκεί από όσο καταλαβαίνω θέλει προσπάθεια να την κρατήσετε ήρεμη χωρίς να υποκύψετε σε καμία νευρικότητα της μητέρας σας) και να της θέσετε ανοιχτά τα προβληματά σας νομίζω πως θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την λύση.

Φυσικά παίζει ρόλο το πόσο θέλει και η μητέρα σας να υπάρξει λύση αλλά αυτό θα το μάθετε μετά την κουβέντα.

Καλή επιτυχία και για εσάς και για εκείνη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...