kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Επισης εισαι αυτος με τον σκυλο στο διαμερισμα .Πολλα περιεργα σου συμβαινουν. βρε για αυτο εβραζε σημερα , επειδη εχεσε ο σκυλος στο μπαλκονι '' έλα ρε μανα , σκατά είναι , δεν είναι σκατά...'' χαχαχααχαχ
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Επισης εισαι αυτος με τον σκυλο στο διαμερισμα .Πολλα περιεργα σου συμβαινουν. τον βρήκα!
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πάντως άμα πεις στην μάνα σου να δεί το τόπικ, με το που δει τόσες σελίδες προς τιμήν της παίζει και να σε σκοτώσει στα φιλιά, το σκέφτηκες; Χωρίς πλάκα πες της να διαβάσει το θέμα... θα στεναχωρηθεί ρε σύ .
RottenLungs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αχα0χχα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 ναιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάς σοβαρά. Τώρα αρχίζω να ξανασκέφτομαι την περίπτωση με την ΜΑνα σου. Μήπως η γυναίκα είναι φυσιολογική και απλα τις σπάς τα νέυρα. Άμα της γυναίκας της λές κάθε μέρα, <<Το χθεσινό θα φάω;;;;;, Ψωμί δεν πήρες;;; Καλα δεν μάζεψες το δωματιο μου, έχω 5 λεπτά που σηκώθηκα απο τον μεσημεριανό μου ύπνο. κτλ>>
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε εντάξει τότε. Ρε κυριάκο, σόρι ρε.. Για ποιό πράγμα ζητάς συγνώμη ;
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αυτός θα ναι ο λογος αλλά άλλο θα της λέω.ουφ ξελάφρωσα κάπως...αντε αυριο παλι θα σας πω για κανεναν νεο καβγα , δεν υπαρχει περιπτωση . είναι χαρά μας να σε ακούμε και να πεθένουμε στα γέλια (πλακα ε)... αμα θες πες μας και άλλα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις... να λέμε μετά απο 50 χρόνια, ναι... ο Κυριακος ... καλό παιδί...
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Για ποιό πράγμα ζητάς συγνώμη ; Που απάντησα σοβαρά και τσατίστηκα κιόλας λίγο. Σαν να τσαντίζομαι με τον Andreas2 ένα πράγμα. Γράψε κι άλλα, άνοιξε νέα τόπικ, μοιράσου τους προβληματισμούς σου μαζί μας. Θα σε αγκαλιάσουμε.
Komorias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ποοοοο αυτος πρεπει να ειναι πολυ κολοπαιδο...
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μιλάς σοβαρά. Τώρα αρχίζω να ξανασκέφτομαι την περίπτωση με την ΜΑνα σου. Μήπως η γυναίκα είναι φυσιολογική και απλα τις σπάς τα νέυρα. Άμα της γυναίκας της λές κάθε μέρα, <<Το χθεσινό θα φάω;;;;;, Ψωμί δεν πήρες;;; Καλα δεν μάζεψες το δωματιο μου, έχω 5 λεπτά που σηκώθηκα απο τον μεσημεριανό μου ύπνο. κτλ>> ξαναλεω, μηπως ειναι ο mr spock;
RottenLungs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Θέλω να στρίψω τσιγάρο αλλα θα έχει προχωρήσει 15 σελίδες το thread. Λοιπόν διάλειμμα για στρίψιμο και κατούρημα.
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μιλάς σοβαρά. Τώρα αρχίζω να ξανασκέφτομαι την περίπτωση με την ΜΑνα σου. Μήπως η γυναίκα είναι φυσιολογική και απλα τις σπάς τα νέυρα. Άμα της γυναίκας της λές κάθε μέρα, <<Το χθεσινό θα φάω;;;;;, Ψωμί δεν πήρες;;; Καλα δεν μάζεψες το δωματιο μου, έχω 5 λεπτά που σηκώθηκα απο τον μεσημεριανό μου ύπνο. κτλ>> ποτέ δεν μου έστρωσε το κρεβάτι ( αυτό μας έλειπε ) ποτέ δεν μου έβαλε να φάω , δεν την εχω για παραδουλεύτρα την μάνα μου , εδώ είμαι κάθετος , μπορεί να μου βγάζει το λάδι , αλλά την θεωρώ πως αλλος ειναι ο ρολος στης στο σπιτι , δεν τα γουσταρω αυτα τα ''μανα φαιιι'' τεμπελια και δεν ξερω , το ξυλικι καλυτερο ακουγεται ( πλακα κανω )
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 βρε για αυτο εβραζε σημερα , επειδη εχεσε ο σκυλος στο μπαλκονι '' έλα ρε μανα , σκατά είναι , δεν είναι σκατά...'' χαχαχααχαχ ρε φίλε , εσύ είσαι εγώ σε Τουρμπο βερσιον... εντάξει εγώ δεν έχω και τέτοια προβλήματα... άλλα καμια φορά μπορεί να κάνω καμια τρέλα να ανοίξω θρεαντ σε κανα φόρουμ και να ξεσπάσω... ευγε παιδί μου... θα έχεις λαμπρό μέλλον
SlackulatoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γιατί ρε μλκ να σου βάλει να φας; πεινάς;
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ποοοοο αυτος πρεπει να ειναι πολυ κολοπαιδο... Κούλα μ'ακούς ; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.