Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το ts τι είναι μωρέ ; Ούτε 2 ούτε 3 ούτε καμία δεν θέλω να έρχεται ,δ εν βγάζει τα σπορτεξ οταν μπαινει στο σπιτι και μου την σπαει και το δικο μ σπιτι θα ειναι γυαλιστερο αχχα Τρομερος λογος για να εκνευριζεσαι, δεν της σπας και τα ποδια μετα για να μη μπορει να φοραει τα σπορτεξ?
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ην πέρνει και τόσο της μετροιτής.Κάποια στιγμή θα το κάνει γιατί θα κουραστεί.Όσο πιο νωρίς το καταλάβει τόσο καλύτερα. σωστός... Μ.Ο είναι 20 χρόνια... άντε... καλό κουράγιο...
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 please μια χαρα πελατεία εχω και πολλους μαθητες, δεν το λες και ξεπερασμενο! είσαι κικ μποξερ ;
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εσυ εισαι αυτος που τα πηρε επειδη η κοπελα του δεν συγυριζε το σπιτι? είσαι λίγο ψιλοτιτάνας;
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το ts τι είναι μωρέ ; Ούτε 2 ούτε 3 ούτε καμία δεν θέλω να έρχεται ,δ εν βγάζει τα σπορτεξ οταν μπαινει στο σπιτι και μου την σπαει και το δικο μ σπιτι θα ειναι γυαλιστερο αχχα Καλά ρε αλήτη δεν βγάζεις τα παπούτσια όταν μπαίνεις στο σπίτι και την έχεις την καημένη να σφουγγαρίζει στα καπάκια δεύτερη φορά όλο το σπίτι επειδή είδε έναν κόκκο σκόνης από τα παπούτσια σου και δεν ντρέπεσαι και λιγάκι;Αυτή φταίει μετά;
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Τρομερος λογος για να εκνευριζεσαι, δεν της σπας και τα ποδια μετα για να μη μπορει να φοραει τα σπορτεξ? αυτός θα ναι ο λογος αλλά άλλο θα της λέω.ουφ ξελάφρωσα κάπως...αντε αυριο παλι θα σας πω για κανεναν νεο καβγα , δεν υπαρχει περιπτωση .
SlackulatoR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πάντως άμα πεις στην μάνα σου να δεί το τόπικ, με το που δει τόσες σελίδες προς τιμήν της παίζει και να σε σκοτώσει στα φιλιά, το σκέφτηκες; Χωρίς πλάκα πες της να διαβάσει το θέμα...
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Eσυ 20 χρονων δεν εισαι ;Ποια χουντα; ναι 22 είμαι, άλλα καμια φορά νομίζω ότι είμαι παππους ρε.... πλακα κάνω μωρε...
Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αυτός θα ναι ο λογος αλλά άλλο θα της λέω.ουφ ξελάφρωσα κάπως...αντε αυριο παλι θα σας πω για κανεναν νεο καβγα , δεν υπαρχει περιπτωση . Μπραβο εισαι και μεγαλος ανδρας Αμα ξεσπας ετσι στην μανα σου να το κοιταξεις, μπορει τελικα αλλος να εχει το προβλημα.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 είσαι κικ μποξερ ; καθηγητής... η βλακεια ειναι οτι πρεπει να εισαι τουλαχιστον 18 για να παρεις την μαυρη και εγω εκανα τσαμπα 4 χρονια οποτε αρχιζα πρωταθλήματα μεχρι οπου αποφάσισα να παρω επάρκεια
-nick- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 είσαι λίγο ψιλοτιτάνας; Ειδες τι κανει η καλη μνημη.
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εσυ εισαι αυτος που τα πηρε επειδη η κοπελα του δεν συγυριζε το σπιτι? αχα0χχα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 ναιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πάντως άμα πεις στην μάνα σου να δεί το τόπικ, με το που δει τόσες σελίδες προς τιμήν της παίζει και να σε σκοτώσει στα φιλιά, το σκέφτηκες; Χωρίς πλάκα πες της να διαβάσει το θέμα... μάλλον θα φάει ένα γερό ξύλο.. πω πω παιδιά έχω πεθάνει στα γέλια .... εχουμε πολύ πλάκα
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αχα0χχα0χα0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 ναιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης εισαι αυτος με τον σκυλο στο διαμερισμα .Πολλα περιεργα σου συμβαινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.