kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Σε πολλούς φαίνεται αστείο , δεν είναι όμως . Η μητέρα μου είναι μια όμορφη γυναίκα 35 χρονών , καπνίζει και πίνει καφέδες χρόνια ( σε αρκετή ποσότητα και από τα 2 καθημερινά ) . Είμαι 19 χρονών και πραγματικά αν δεν ήταν μάνα μου ίσως θα τολμούσα να την χτυπήσω . Η συμπεριφορά της στα 3 μέλη που μένουν στο σπίτι μας ( εμένα , του μικρότερου αδερφού και του πατέρα μου ) εκτός από τον μεγάλο που ζει στην Γερμανία μας φέρεται απαίσια . Κάθε φορά που θέλει να πει κάτι το λέει με το ντεσιμπελόμετρο να χτυπάει κόκκινο , το λέει με ύφος που προκαλεί για βρισιά και να απαντήσεις απότομα . Κάθε μέρα στο τηλέφωνο μιλάει με φίλες και όταν την μιλάμε καθώς μιλάει στο τηλέφωνο απαντάει με άσχημο τρόπο λες και θέλει να αποδείξει στις φίλες της κάτι . Δεν ξέρω τι λέει και αν τα λέει επάνω στα νεύρα της αλλά μια μάνα που έχει 3 παιδιά ( βρε! Και ένα να ήταν ) δεν μιλάει λες και είναι καμία του δρόμου . Να ενημερώσω ότι έδωσα δεύτερη φορά πανελλαδικές φέτος και το λέω αυτό γιατί σήμερα ας πούμε σήμερα έγινε ένα σκηνικό με το να πετάξω κάτι σκουπίδια και το είπε άσχημα και είπα από μέσα φτάνει σε 3 ημέρες θα φύγεις , γράψτην ! Από εκείνη την ώρα πραγματικά μου μιλάει και δεν την κοιτάω καν , ούτε την ακούω και μου λέει σήμερα επειδή πάλι δεν πέταξα τα σκουπίδια από το μπαλκόνι ''Εύχομαι να φύγεις και να ξεβρωμίσει το σπίτι , σου ορκίζομαι να φύγεις εγώ μόνο 800 ευρώ θα σου στέλνω τον μήνα να έχεις αλλά μα τον Θεό δεν θα σε βοηθήσω σε τίποτα και εύχομαι να σου κάνουν τα παιδιά σου ότι μου κάνεις και δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου , αντιθέτως θα χαρώ '' . Είναι μια από τις καθημερινές αντιδράσεις της σε κάτι . Δεν είναι έτσι κάθε μέρα , όταν δεν δημιουργείτε θέμα μιλάει αλλιώς αλλά όταν θυμώνει ( που θυμώνει με το παραμικρό) βρίζει λες και είμαστε κλέφτες ρε παιδί μου . Ή επίσης , εμείς αυτόν τον καιρό κάνουμε ανακαίνιση στο σπίτι και σήμερα ήρθαν μαστόρια και μπροστά τους μου μίλησε λες και είμαι κανένα παιδάκι άλλης οικογένειας και θα την φοβηθώ ( πραγματικά δεν το έχω σε τίποτα να την καρφώσω κουτουλιά ) . Δεν ξέρω τι να κάνω με την αντίδραση της , από την μια με στεναχωρεί γιατί είναι η μάνα μου , την αγαπάω από την άλλην πραγματικά σκέφτομαι να κάνω τατουάζ που θα λέει επάνω ''φύγε από την Θεσσαλονίκη και αν ξανά έρθω χέσε με '' . Δεν την αντέχω άλλο , πάει καιρός , σίγουρα χρόνια , αρκετά χρόνια . Δεν ξέρω αν φταίνε οι καφέδες , δεν ξέρω αν μπήκε στην κλιμακτήριο , είναι νωρίς για να είναι αυτό , αλλά πραγματικά ορκίζομαι ότι θα φύγω και δεν θα ξανά πατήσω το πόδι μου εδώ ξανά ή αν ξανά έρθω δεν θα της το πω . Ο πατέρας μου πραγματικά έχει αγανακτήσει , δόξα τον Θεό που έχει το Ιατρείο του και φεύγει εκεί . Αφού να φανταστείτε πιάνει δουλειά τα απογεύματα στις 5 και φεύγει 3.30 γιατί δεν αντέχει . Όταν την ακούει γίνεται τούρμπο ο πατέρας μου με αποτέλεσμα η μάνα μου να κλαίει , αλλά να μην βάζω μυαλό . Φεύγει τόσο νωρίς γιατί αν κάτσει παραπάνω από ένα λεπτό θα της κάνει καμιά ζημιά και θα κλαίμε μετά επομένως καλά κάνει και φεύγει . Δεν είναι δυνατόν να την θεωρούμε όλη ψυχανώμαλη και όταν της το λέμε να φέρνει αντίδραση , αλλά τι λέω ; Λες στον τρελό ότι είναι τρελός ; Παιδιά τι κάνω ; Θα την χτυπήσω με κανένα ρόπαλο...
apd453 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα τότε γιατί εκνευρίζεσαι μαζί της? Να στεναχωριέσαι, ναι. Να τσατίζεσαι όμως?
insomniaK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 εμμηνόπαυση, ο πατέρας σου θα αγιάσει μέχρι να εξισορροπηθούν οι ορμόνες της.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Συγνώμη, εσύ είσαι 19, η μάνα σου 35, και έχεις και πιο μεγάλο αδελφό; Τσιγγάνοι είστε;
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 εμμηνόπαυση, ο πατέρας σου θα αγιάσει μέχρι να εξισορροπηθούν οι ορμόνες της. Εμμηνόπαυση από τα 35? It takes long to get there.
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Συγνώμη, εσύ είσαι 19, η μάνα σου 35, και έχεις και πιο μεγάλο αδελφό; Τσιγγάνοι είστε; Έχεις δει πολλούς τσιγγάνους να έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ ; Το λαμβάνω τελείως αστεία και συνεχίζω . Ναι τον μεγάλο τον έκανε στα 17 , εμένα στα 24 και τον μικρό στα 27. Ελπίζω να σου έλυσα κάθε απορία σου. Αν και άλλο ζήτησα...
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Έχεις δει πολλούς τσιγγάνους να έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ ; Το λαμβάνω τελείως αστεία και συνεχίζω . Ναι τον μεγάλο τον έκανε στα 17 , εμένα στα 24 και τον μικρό στα 27. Ελπίζω να σου έλυσα κάθε απορία σου. Αν και άλλο ζήτησα... Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα μαθηματικά προφανώς. Αν εσένα σε έκανε στα 24 και τώρα είναι 35, εσύ θα έπρεπε να είσαι 11 και όχι 19. Εδώ ούτε καν ο μεγάλος δεν είναι 19, σύμφωνα με τους αριθμούς που παρέθεσες.
CaptainHog Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ειληκρινα πιστευω πως εδω δεν θα βρεις σωστες απαντησεις.καλυτερα να παρεις τηλεφωνο μια απο αυτες τις δωρεαν γραμμες υποστηριξης νεων (θα βρεις στο google) που ειναι και τελειως ανωνυμα.ισως θα επρεπε να το ειχατε κανει ηδη ετσι ωστε να την βοηθησετε.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς οτι κατι την ενοχλει. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. συγγνωμη για αυτο που λεω αλλα καλυτερα μην διαβαζεις οτι βλακεια λεμε εδω μεσα για τετοια θεματα. και παλι συγγνωμη αν προσβαλω καποιον.
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα τότε γιατί εκνευρίζεσαι μαζί της? Να στεναχωριέσαι, ναι. Να τσατίζεσαι όμως? Μα δεν γίνεται . Πώς μπορώ να κάνω τον ''αλέκο'' σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν κάποιος σου μιλάει έτσι ; Πες ότι έχεις έναν φίλο και σου μιλάει κάθε μέρα έτσι , επειδή το αναγνωρίζεις ότι μιλάει έτσι καθημερινά δεν θα αντιδράσεις ; Δεν θα ξεσπάσεις ; Ε , εγώ τι να κάνω να την πλακώσω στα χαστούκια ; Πάντως αυτά λόγια μάνας μια φορά δεν είναι . Ζηλεύω μάνες που έχουν παιδιά κωλόπαιδα και χαίρομαι που δεν είμαι κωλόπαιδο και όταν μπαίνουν στο σπίτι '' παιδάκι μου είσαι καλά ; Έχεις κάτι ; '' κλπ . Μου λείπει η στοργικότητα και την έχω ανάγκη και ας είμαι 19 . ζηλεύω την κοπελιά μου , που η μάνα της που έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα . Η κοπελιά μου όσες μαλακίες και να κάνει η μάνα της θα της το πει με όμορφο τρόπο του στυλ ''αγάπη μου σε παρακαλώ μαζεύεις αυτό που έκανες '' και όχι '' μάζεψε το γιατί θα γίνει της πουτ**ας'' Έχεις κάποιο πρόβλημα με τα μαθηματικά προφανώς. Αν εσένα σε έκανε στα 24 και τώρα είναι 35, εσύ θα έπρεπε να είσαι 11 και όχι 19. Εδώ ούτε καν ο μεγάλος δεν είναι 19, σύμφωνα με τους αριθμούς που παρέθεσες. Καταρχήν δεν ήταν ανάγκη να μιλήσεις έτσι , μπερδεύτηκα , 43 είναι , δεν ξέρω που είχα το μυαλό μου. ειληκρινα πιστευω πως εδω δεν θα βρεις σωστες απαντησεις.καλυτερα να παρεις τηλεφωνο μια απο αυτες τις δωρεαν γραμμες υποστηριξης νεων (θα βρεις στο google) που ειναι και τελειως ανωνυμα.ισως θα επρεπε να το ειχατε κανει ηδη ετσι ωστε να την βοηθησετε.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς οτι κατι την ενοχλει. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. συγγνωμη για αυτο που λεω αλλα καλυτερα μην διαβαζεις οτι βλακεια λεμε εδω μεσα για τετοια θεματα. και παλι συγγνωμη αν προσβαλω καποιον. Ευχαριστώ πολύ φίλτατε.
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φίλε TS μόλις περιεγραψες το 99.99% των Ελληνικών νοικοκυριών.Σοβαρά τώρα περίμενες ότι θα μας φανεί και αστείο;Μία είναι η λύση.Γράψτη στα @@ σου.
kyriakos2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φίλε TS μόλις περιεγραψες το 99.99% των Ελληνικών νοικοκυριών.Σοβαρά τώρα περίμενες ότι θα μας φανεί και αστείο;Μία είναι η λύση.Γράψτη στα @@ σου. Εσύ έτσι λύνεις τα προβλήματα με την μάνα σου ; Το να την ''γράψω'' όπως θεωρείς εσύ , είναι το μόνο εύκολο , εγώ την μάνα μου την αγαπάω και δεν είμαι από τα άτομα που θα πουν ότι την έχουν γραμμένη και ας κάνει ότι θέλει .
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ την πιο αναίμακτη λύση στην έδωσα.Αμα δεν μπορείς να την αγνοείς πάρε ένα φτυάρι και βάρα τη στο κεφάλι.
Marria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φίλε TS μόλις περιεγραψες το 99.99% των Ελληνικών νοικοκυριών.Σοβαρά τώρα περίμενες ότι θα μας φανεί και αστείο;Μία είναι η λύση.Γράψτη στα @@ σου. Καλα τα παραλες, δεν ειναι ολες ετσι. Εγω με την μητερα μου τα παμε πολυ καλα, ισως φταιει και το γεγονος οτι με εκανε πολυ μικρη, οποτε ουσιαστικα ηταν σαν να μεγαλωναμε μαζι
nikos21aek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλα τα παραλες, δεν ειναι ολες ετσι. Εγω με την μητερα μου τα παμε πολυ καλα, ισως φταιει και το γεγονος οτι με εκανε πολυ μικρη, οποτε ουσιαστικα ηταν σαν να μεγαλωναμε μαζι ΟΚ να το πω πιο σωστά.Έτσι είναι το 99,99% των Ελληνικών νοικοκυριών που αποτελούνται από άντρες και μια μάνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.