trek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι με αυτη την κάρτα φίλου. Δεν την αναγνωρίζουν ούτε τα xp ούτε τα w7! Στο device manager φαίνεται μόνο η κάρτα της μητρικής. Προσπάθησα να την ξαναβάλω στην pcie,καθάρiσα τα pinάκια και την pcie, επανεγκατάσταση τους drivers, format...τίποτα. Tην δοκίμασα στο δικό μου pc και την βλέπει κανονικά..το ίδιο αν βάλω μια άλλη κάρτα στο pc του φίλου, Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα ή την pcie. Yπάρχει περίπτωση να μην την βλέπει η μητρική λόγω ασυμβατότητας? (asrock n61p-s)
haris013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ξαφνικα εγινε αυτο?δηλαδη παλαιοτερα δουλευε?επεισεις πες τα σπεκς του πισιου καθως και τροφοδοτικο(μαρκα και watt)
Thanos1972 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ειπες οτι βλεπει την καρτα της μητρικης ε? Μηπως εχεις ενεργοποιημενη απο το bios την καρτα γραφικων την μητρικης και οχι αυτη που βαζεις?εαν ναι απενεργοποιησε την.
trek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Την έχω απενεργοποιήσει απο το bios. Την κάρτα σήμερα την έβαλα πρώτη φορά. Το pc είναι athlon x2, 2g drr2, asrock n61-ps, cooler master 390 με 28a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.