Προς το περιεχόμενο

Αγόρα κινητόυ

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να με βοηθήσετε λέγοντας μου την γνώμη σας σχετικά με μια αγορά κινητού που θέλω να κ΄΄ανω..Λοιπόν έχω αποφασίσει να πάρω το HTC trophy είναι windows phone αλλά επίσης σκέφτομαι και το Sony erriscon xperia X8..Μέχρι 200 ευρά δίνω..Λοιπόν ποια είναι η γνώμη σας?τι θα πάιρνατε εσείς στην θέση μου?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...

Δημοσ.

Όχι όχι μην το κάνεις, το έχω το C5-03 και είναι απίστευτα lagi. Άσε που η θόνη του είναι 3γενιές πίσω, θέλει πίεση για να καταλάβεο τι πάτησες και δεν έχει και μεγάλη ακρίβεια. Συχνότατες επανεκκινήσεις... Απλά ελιναι κρίμα για τόσα λεφτά στα 100-120 ναι κάτου γίνεται.

Δημοσ.

μεχρι 200 σου προτινω τα εξεις ανεπιφυλακτα.

ideos x5

ideos x5

ideos x5

απίστευτο για τα λεφτα του και ασυναγωνιστο μεχρι τα 299

Δημοσ.

Πήγα σήμερα να ρωτήσω για trophy και τζίφος,έχει σραματήσει η παραγωγή και αν βρω θα ειναι περίπου στα 280 οπότε προσανατολίζομαι σε άλλο..τι έχετε να προτείνετε?

Δημοσ.

Άγνωστο.

Πάντως αν αποφασίσεις να πας σε Windows Phone 7 συσκευή στα χρήματα αυτά,

δεν θα μείνεις απογοητευμένος και θα έχεις και μια συσκευή με πολύ καλύτερα hardware specs.

Δηλαδή στα χρήματα αυτά (200€) μετά την πτώση τιμών των WP7 συσκευών είναι πραγματικό δίλημμα...

Δημοσ.

Βασικά ψάξε στο net για συγκριτικά λειτουργικών (Windows Phone 7 vs Android).

Δεν θα απογοητευτείς από το Ideos αλλά αν δεις από κοντά το Trophy πχ, ίσως να αλλάξεις γνώμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...