ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Mα εδώ μιλάει για fps, όχι για ping. Μπορεί όντως να μην είναι δόκιμος ο όρος "ping". Τον χρησιμοποίησα εκ παραδρομής ώστε να καταλάβει καλύτερα. Αν υπάρχει overload στον server, τότε το LAG γίνεται τεράστιο αφού αργεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα και να απαντήσει στην χρήστη. Αυτό προκαλεί τα μικρότερα FPS. Αυτό εννοούσα και συγνώμη αν παρερμηνεύτηκε.
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ας βαλει το fraps και να μας πει ποσο δειχνει.
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 To Fraps θα του δείξει χαμηλότερα FPS, κάτι που το ξέρει ήδη. Δεν θα του δείξει για ποιο λόγο προκαλείται αυτό
Th3_apollyon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 θεμα lag δεν ειναι ειμαι σιγουρος διοτι ελεγχω τη συνδεση ηδη με προγραμμα να δω τη παιζει επισης οταν εχω lag με την εννοια να εχω τα fps δεν πεφτουν ποτε!για να σου δωσω να καταλαβεις: ενας hero κανει καποιο skill ενω βλεπω την κινηση κανονικα η καρτα δεν δειχνει το skill π.χ. lightning και ειναι λες και κανει skip 2-3 fps δεν μου δειχνει το skill και δειχνει τον hero να ξαναμαζευει τα χερια του!εχω ψαξει να δω σε πολλα games prototype.crysis,crysis 2,witcher εχω κανει stress gpu,vandage και οτι μπορουσα να σκεφτω και η καρτα απλα παιζει τελεια δεν μασαει!δεν εχει καποιο θεμα σαν hardware δλδ!η διαφορα ομως ειναι οτι μονο ενα game παιζω στην ουσια με την εννοια να αφιερωνω τοσες ωρες!αλλαξα και τα pci cables!δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει ακομα ομως περιμενω να δω! edit:επισης τα fps μεσα και απο το game στο lag δεν αλλαζουν!
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 To Fraps θα του δείξει χαμηλότερα FPS, κάτι που το ξέρει ήδη. Δεν θα του δείξει για ποιο λόγο προκαλείται αυτό το fraps θα του δειξει fps αυτος μπορει να βλεπει lag Λογω δικτυου και να νομιζει οτι ειναι προβλημα της καρτας γραφικων
Th3_apollyon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δεν τιθεται τετοιο ζητημα!δεν εχω low fps λογω δικτυου ειναι απο τα πρωτα που εχω ελενξει!
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ρε φιλαράκι μου, γιατί δεν γίνομαι αντιληπτός?... Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου. Για το overload στον server μιλάω το οποίο δημιουργεί LAG το οποίο σου προκαλεί εσένα τα μειωμένα FPS. Πως ακριβώς εσύ θα καταλάβεις μετρώντας την γραμμή σου αν έχει lag o SERVER??? Θα τρελαθώ με αυτά που ακούω... Θες να ξαναπώ το παράδειγμα που είπα πριν??? Σε μεγάλα fleet-battles στο EVE-ONLINE, τα fps που βλέπεις είναι λιγότερα από <3! Αυτό που σου έβαλα το τσέκαρες? h..p://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=91 Δες και εδώ: h..p://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=183 (κάνε copy/paste το μπλε γιατί σαν link δεν δουλεύει. ούτε το δεξί πλήκτρο open link του FF δουλεύει. Μόνο copy/psate) Είναι από τα official forums και είναι ένα ολόκληρο sub-forum με άπειρα threads που μιλάνε για το lag που έχει το παιχνίδι. ΈΧΕΙ και tweaks που το μετριάζει. Δεν είμαστε εμείς οι πρώτοι που ανακαλύψαμε τον τροχό! Τώρα αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ένα ένα Dedicated On-line Game υποφέρει ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ LAG, εγώ παραιτούμαι. Σε ένα on-line game, η διαχείριση των δεδομένων δεν γίνεται στην δικιά σου CPU αλλά σε αυτήν του server. Αυτός δίνει εντολή για το πότε θα στριψει/βαρέσει/πηδήξει κοκ ο χαρακτήρας σου. Η CPU/GPU σου είναι μόνο υπεύθυνες να σηκώσουν τον client. Γιαυτό και όλα τα online-games έχουν τόσο χαμηλά requirements... Άντε καλή συνέχεια, και σου εύχομαι να βρεις "λύση" στο πρόβλημά σου αφού το ψάχνεις... P.S. Αν πάντως ανοίξεις ticket στο Technical Support και τους πεις ότι έχεις 30 fps μάλλον θα γελάσουν. Από ότι είδα άλλοι (από Ευρώπη ειδικότερα) αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μην κινείται ο χαρακτήρας για 10-15 δευτερόλεπτα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιαυτό και όλα τα online-games έχουν τόσο χαμηλά requirements... Ναι αμέ, σίγουρα. Παίξε BC2 ή DarkFall να δεις τη γλύκα.
Th3_apollyon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δεν χρειαζεται να τσαντιζεσαι! εχω ρωτησει και αλλα ατομα και παρολα αυτα δεν το εχουν αυτο!δεν εχουν την ιδια καρτα εχουν κατωτερη και ομως εχουν συνεχως 60 fps και το πολυ πολυ να πεφτει στα 45!δηάδη εγω εχω θεμα με master server του παιχνιδιου?
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ναι αμέ, σίγουρα. Παίξε BC2 ή DarkFall να δεις τη γλύκα. Darkfall Recommended: 8800GT equivalent or above Dual Core @ 2.1 GHz or above. >2.5gig of RAM (for vista mainly) Xp/Vista with DX10 & drivers BC2 Recommended: OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: Intel Core 2 Quad or higher -> (άντε μόνο εδώ να πούμε ότι έχει κάποιες απαιτήσεις το εν λόγω) Memory: 2GB Graphics: 512 MB Video Card (GeForce GTX 260/ ATI Radeon 4870) Controller Support: Support for Logitech G15 and G19 keyboard LCDs in multiplayer Να τα συγκρίνουμε με του Crysis/Witcher που παίζει και δεν έχει κανένα πρόβλημα όπως λέει (και γιατί να έχει με το γαϊδούρι PC που έχει) EDIT Και για να το κλείνω. Όταν το PC αντιπαρέρχεται τέλεια στα πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως τα παραπάνω χωρίς κανένα κόλλημα, και αντιμετωπίζεις προβλήματα σε ένα σαφέστατα χαμηλότερων απαιτήσεων game, τότε δεν ψάχνεσαι σε ένα forum γενικού ενδιαφέροντος (στον χώρο της τεχνολογίας πάντα) όπως το δικό μας λέγοντας ότι έχω θέμα με την GTΧ580 μου, αλλά απευθύνεσαι στους designers/technicians του εν λόγω για να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Το παραπάνω δεν το λέω από θυμό που ίσως νόμιζες, αλλά για να σε βοηθήσω να βρεις λύση στο πρόβλημά σου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Άντε να δεχθώ πως αυτές είναι χαμηλές απαιτήσεις (που δεν ήταν τον καιρό που βγήκαν, άλλο τώρα) τι σχέση έχει με το on-line? Τα γραφικά τα <<σηκώνει>> το pc-client όπως και νά'χει. Άλλο αν οι υπολογισμοί γίνονται από τον server.
Th3_apollyon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δεν αντιλεγω το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο!ομως οι υπολοιποι users και εννοω φιλοι μου που εχω δοκιμασει πως γινεται να μην παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα?
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ρε φιλαράκι μου, γιατί δεν γίνομαι αντιληπτός?... Δεν λέω ότι έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου. Για το overload στον server μιλάω το οποίο δημιουργεί LAG το οποίο σου προκαλεί εσένα τα μειωμένα FPS. Πως ακριβώς εσύ θα καταλάβεις μετρώντας την γραμμή σου αν έχει lag o SERVER??? Θα τρελαθώ με αυτά που ακούω... Θες να ξαναπώ το παράδειγμα που είπα πριν??? Σε μεγάλα fleet-battles στο EVE-ONLINE, τα fps που βλέπεις είναι λιγότερα από <3! Αυτό που σου έβαλα το τσέκαρες? h..p://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=91 Δες και εδώ: h..p://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=183 (κάνε copy/paste το μπλε γιατί σαν link δεν δουλεύει. ούτε το δεξί πλήκτρο open link του FF δουλεύει. Μόνο copy/psate) Είναι από τα official forums και είναι ένα ολόκληρο sub-forum με άπειρα threads που μιλάνε για το lag που έχει το παιχνίδι. ΈΧΕΙ και tweaks που το μετριάζει. Δεν είμαστε εμείς οι πρώτοι που ανακαλύψαμε τον τροχό! Τώρα αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ένα ένα Dedicated On-line Game υποφέρει ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ LAG, εγώ παραιτούμαι. Σε ένα on-line game, η διαχείριση των δεδομένων δεν γίνεται στην δικιά σου CPU αλλά σε αυτήν του server. Αυτός δίνει εντολή για το πότε θα στριψει/βαρέσει/πηδήξει κοκ ο χαρακτήρας σου. Η CPU/GPU σου είναι μόνο υπεύθυνες να σηκώσουν τον client. Γιαυτό και όλα τα online-games έχουν τόσο χαμηλά requirements... Άντε καλή συνέχεια, και σου εύχομαι να βρεις "λύση" στο πρόβλημά σου αφού το ψάχνεις... P.S. Αν πάντως ανοίξεις ticket στο Technical Support και τους πεις ότι έχεις 30 fps μάλλον θα γελάσουν. Από ότι είδα άλλοι (από Ευρώπη ειδικότερα) αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μην κινείται ο χαρακτήρας για 10-15 δευτερόλεπτα μαλλον καπου κανεις λαθος οταν ο σερβερ σταματαει να στελνει πακετα η τα στελνει με καθυστερηση,τα fps του υπολογιστη δε πεφτουν,απλα δεν φορτωνει παραπερα η εικονα και δειχνει συνεχομενα τα ιδια frames. πχ αν lagαρω στο counterstrike Πχ,θα βλεπω οτι πυροβολαω και η σφαιρα φευγει 1 sec Μετα,αλλα το Background θα το βλεπω να κινειται κανονικα χωρις σπασιματα
Th3_apollyon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αυτο εννοουσα και πριν!δεν εχω θεμα με τα fps στο lag!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.