Προς το περιεχόμενο

gtx580 low fps!

Th3_apollyon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι το Heroes of Newerth ενω παιζω και ολα δειχνουν μια χαρα και εχω 60 fps με v-sync ενεργω αρκετες φορες οταν γινονται battles στο παιχνιδι και γινονται πολλα skills τα fps μου πεφτουν απο 60 στα 30-25!Γινεται σχεδον παντα καθε φορα που γινονται skills παιχνιδι!To game αυτο ειναι περιπου ιδιο με Dota και League of Legends.Εχω κανει updates driver στα παντα πολλες φορες τους εχω κανει uninstall και instal και μαλιστα και format και παλι απο την αρχη!Η απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι λιγοτερες κατα παρα πολυ σε σχεση με αυτα τις καρτας γραφικων!Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη!

Τα system specs μου ειναι:

-i7-860

-Evga Classified p55 200

-12 g ddr3

-Psu Hiper M 880W

-Palit gtx580

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Το προβλημα που εχω ειναι οτι σε ενα συγκεκριμενο παιχνιδι το Heroes of Newerth ενω παιζω και ολα δειχνουν μια χαρα και εχω 60 fps με v-sync ενεργω αρκετες φορες οταν γινονται battles στο παιχνιδι και γινονται πολλα skills τα fps μου πεφτουν απο 60 στα 30-25!Γινεται σχεδον παντα καθε φορα που γινονται skills παιχνιδι!To game αυτο ειναι περιπου ιδιο με Dota και League of Legends.Εχω κανει updates driver στα παντα πολλες φορες τους εχω κανει uninstall και instal και μαλιστα και format και παλι απο την αρχη!Η απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι λιγοτερες κατα παρα πολυ σε σχεση με αυτα τις καρτας γραφικων!Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη!

Τα system specs μου ειναι:

-i7-860

-Evga Classified p55 200

-12 g ddr3

-Psu Hiper M 880W

-Palit gtx580

για αρχη ανεβασε τον επεξεργαστη σου λιγο παραπανω και εχμμ το τροφοδοτικο πρεπει να εχει προβλημα τροφοδοσιας για την 580.

Δημοσ.

γνησιο ειναι βασικα download απο νετ το κανεις και απλα αγορασεις account!χωρις v-sync ειναι στα 125 αλλα "σπαει" η εικονα λογο της οθονης!οχι οτι εχει προβλημα αλλα οι lcd γενικως οι καινουργιες οθονες στα 60 fps οπως διαβαζα ειναι φτιαγμενες να τρεχουν smooth!και χωρις v-sync παντως το εχω δοκιμασει οχι για πολυ ωρα ομως η αληθεια ειναι!τη διαφορα θα εχει?

Δημοσ.

to PSU ειναι silver classified δεν νομιζω!ειναι σιγουρο αυτο?μην μου λες τετοια! :cry: το cpu ειναι στα 4 watercooled!

εχει 4 12V rails τα 2 δινουν απο 18Α και τα αλλα 2 απο 30Α οποτε αν την συνδεσες πανω στα 2 πρωτα δεν τροφοδοτηται σωστα. Αποψη μου παντα να περνουμε τροφοδοτικο με το πολυ 2 12v rails και να κοιταμε παντα τα amper που δινουν αυτα!

Δημοσ.

πως θα καταλαβω ομως πιο απο τα 2 δινει το 30?

η 580 τι καλωδια παιρνει 2χ8pin η 1 8pin και 1 6pin? βασικα ποια Palit ειναι ακριβως για να την δω?

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-580-PCI-Express-GDDR5-1536MB-NE5X5800F09CB.htm αυτη εδω ειναι!παιρνει 1χ8 pin και 1χ6pin!

Τοτε βαλε τα δυο καλωδια 8pin & 6pin που ειναι μονα τους χωρις αλλα ταυτοχρονα. Τα αλλα αντιστοιχα καλωδια πρεπει να εχουν μαζι και τα καλωδια για τις συσκευες ετσι?

Δημοσ.

χμμμ και τα 2 καλωδια "βγαινουν" απο την ιδια εξοδο!επισης το psu αναφερει οτι μπορει να κανει και 4 quad sli classified!

βλεπω ενα βιντεακι τωρα και εχεις δικιο. βγαλε λιγο τα 2 που εχεις τωρα και βαλε τα αλλα 2 στην θεση τους και δοκιμασε να κανεις οτι ειπες για να δουμε ξαναβγαζει το προβλημα?

Δημοσ.

Νομίζω τζάμπα το ψάχνεις. Παίζεις ένα On-Line Game. Και σε όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια, όταν γίνονται battles ΠΑΝΤΑ υπάρχει LAG. Αν κάνεις ένα search στο ΝΕΤ θα δεις το έχουν όλοι. Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα. Είναι το load που πέφτει πάνω στον server οπότε τα pings πάνε στον Θεό.

Που να δεις το LAG που έχει το EVE Online, όταν γίνονται Big-Fleet-Coalisions. Μιλάμε ανοίγεις τα όπλα να χτυπήσουν και περνάνε πάνω από 30 sec(και δεν υπερβάλω στο νούμερο). Εσύ μιλάς για 30fps και χαλιέσαι κι εγώ σου λέω για <3. Και μιλάμε για ένα game πολύ εμπορικό, με άπειρα updates & expansions εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, όπου προσπαθούν να το διορθώσουν αλλά λίγα πράγματα. Κι έχουν και κάτι servers γαϊδούρια...

Από εκεί και πέρα πάνε εδώ Server Lag στα official forums, έχει κάποια tweaks για να μειώνει το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...