Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii 79 ευρω Media Markt - Αγ. Ι. Ρέντης

Mr_Terror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απλά super. Too good to be true!! :-D

ΥΓ: Τώρα θα βγουν ορισμένοι στις αγγελίες του forum και θα λένε "Ζητείται Wii έως 40€, καινούριο έχει 79€ ." Κακία :X

Δημοσ.

Ναικαι οι αλλοι με το που τελειωσει η προσφορα

Πωλειται wii σφραγιμσνεο 110 ευρω αγορασμενο απο media markt

Θα του πεις οτι εκανε 79 και η απαντηση

ας προλαβαινες..Ειμαι πιο μαγκας και προλαβα και τσιμπησα 50 τεμαχια,θα μοσχολπουλησω τωρα

Απλα να γνωριζεται οτι το 70% αυτων των προσφορων τα περνουν καταστηματα και μετα απο μια εβδομαδα τα βαζουν σε τρελη τιμη...

Δημοσ.

Εγω τη Δευτερα ημουν ετοιμος να παω το παρω αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα.

Ε τωρα πιστευω πως ειναι μια καλη στιγμη να το ξανασκεφτεις..

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ πριν λίγες μέρες τη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από Wii, το συγκεκριμένο πακέτο τι περιέχει από χειριστήρια?

Παίρνοντας αυτό, τι άλλο χρειάζομαι για να παίζουν δύο άτομα με πλήρεις δυνατότητες?

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ πριν λίγες μέρες τη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από Wii, το συγκεκριμένο πακέτο τι περιέχει από χειριστήρια?

Παίρνοντας αυτό, τι άλλο χρειάζομαι για να παίζουν δύο άτομα με πλήρεις δυνατότητες?

Θα χρειαστείς ένα MotionPlus για το χειριστήριο που έχει μέσα στο πακέτο το οποίο απαιτείται από μερικά games (+€15), ένα δεύτερο Wii Remote Plus (+€50) και ένα δεύτερο nunchuck (+€15)

Δημοσ.

Θα χρειαστείς ένα MotionPlus για το χειριστήριο που έχει μέσα στο πακέτο το οποίο απαιτείται από μερικά games (+€15), ένα δεύτερο Wii Remote Plus (+€50) και ένα δεύτερο nunchuck (+€15)

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Πήγα να το πάρω πριν 1 ώρα για να παίζω με τον πιτσιρικά, αλλά δυστυχώς είχαν τελειώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...