Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση cpu+gpu

tasep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύνθεσή μου

1.Motherboard- Asus P5LD2 945P chipset,

2.CPU- Intel Pentium 4 630 Prescott 3.00GHz Socket 775 LGA 90nm,

3.Graphics- GeForce 6600 GT 128mb,

4.RAM- DDR2 MSC kit 2x1024MB PC2-5300 667mhz dual,

5.HDD- Seagate 500gb Sata 2 ST3500418AS ATA Device,

6.Οθόνη- EIZO FlexScan S1701,

7.Τροφοδοτικό- 420 ή 450w noname

και θέλω να μου προτείνετε cpu και gpu τις καλύτερες που μπορεί να δεχτεί το σύστημα χωρίς να αλλάξω κάτι άλλο(το πολύ να προσθέσω ram αν χρειάζεται κάποια σύνθεση cpu+gpu) μπας και παίξω κάνα παιχνιδάκι μετά απο καιρό.Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια..

Δημοσ.

Προς το παρών μόνο για εργασίες στα windows και ίντερνετ.Αλλά θέλω να παίξω κάνα παιχνιδάκι γι' αυτό λέω αν μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση..

Δημοσ.

Τι pcb version γραφει η μητρικη? αν ειναι 2.0 παιρνει και core 2 επεξεργαστες. Ανοιγεις το πλαινο καπακι και το γραφει καπου γυρω απο τον επεξεργαστη η κατω απο την καρτα γραφικων. αν ειναι rev 1 τοτε παιρνει μεχρι Pentium D 960 ενω αν ειναι rev 2 τοτε παιρνει μεχρι Core 2 Duo E6700 και Core 2 Extreme X6800.

Δημοσ.

Άνοιξα το καπάκι και δεν μπόρεσα να βρω κάτι για το pcb version.Δεν μπορώ να το δω με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα;

Δημοσ.

Λέει στη μια σειρά Model p5ld2 και δίπλα Rev 1.xx στην απο κάτω σειρά Chipset Intel δίπλα i945P και δίπλα Rev A1 έχουν κάποια σχέση αυτά;

Δημοσ.

Λέει στη μια σειρά Model p5ld2 και δίπλα Rev 1.xx στην απο κάτω σειρά Chipset Intel δίπλα i945P και δίπλα Rev A1 έχουν κάποια σχέση αυτά;

αρα πας μεχι τον Pentium d 960 και δεν μπορω να τον βρω ουτε στο σκρουτζ οποτε ψαχνεις για μεταχειρισμενο. απο καρτα πας για κατι το πολυ σε 5770 με βαση το μηχανημα σου.

Δημοσ.

Μην περιμένεις να δεις και διάφορα στο σύστημα σου πάνω κάτω πάλι στα ίδια θα είσαι .

Για μένα κάρτα γραφικών βαλε την 5670 η την 6670 που είναι καινούριο μοντέλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...