juniorjack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ψαχνω λαπτοπ για τον αδερφο μου π ζει στην Αγγλια κ μου γυαλισε πολυ το ματι το παρακατω samsung http://www.saveonlaptops.co.uk/Samsung_RV511_1041054.html Μαζι με το cashback βγαινει στα 450-455€.. ΣΟΥΠΕΡ τιμη γ τετοια χαρακτηριστικά.. (αλλου ειδα οτι θυρα HDMI, δεν το γραφει εδω) Αυτο π θελω ν μου πειτε τη γνωμη σας για τα λαπτοπ της samsung γενικοτερα.. Ποιοτητα κατασκευής, σερβις/υποστηριξη, οθονη, πληκτρολογιο κλπ κλπ.. (προοριζεται γ απλη everyday χρηση, σερφαρισμα-αρκετο live streaming, office κλπ, τανιες, κανα ελαφρυ παιχνιδακι, η καποια απ'αυτα ταυτοχρονα)
xristoforos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Επειδη ειχα δουλεψει για λιγες μερες ενα, προσωπικη γνωμη: -πολυ καλη κατασκευη. -πολυ ωραιο πληκτρολογιο. -το service στην Ελλαδα ειναι κοινο με αυτο της acer (λεγεται οτι ειναι απο τα χειροτερα service). -Τελος, η οθονη ειναι χαλια μαυρα (κουραζει αφανταστα.Δεν το συζητω οταν βρισκεσαι σε χωρο με αντανακλασεις απο τον ηλιο). Αυτα απο εμενα.
Cham Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ ως κάτοχος Samsung θα σου πω απλά παρτο με 1000.. και στο λέω έχοντας πριν από αυτό Vaio,Hp,Acer,Toshiba.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Εγώ ως κάτοχος Samsung θα σου πω απλά παρτο με 1000.. και στο λέω έχοντας πριν από αυτό Vaio,Hp,Acer,Toshiba. Ομως εσυ εχεις καλυτερο μοντελο. Τα μεσαιας κατηγοριας (οπως αυτο που εχει δει το παιδι) δεν ειναι και απο τα καλυτερα (απο αποψη οθονης κυριως).
juniorjack Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαλλον αυτον 8α του πω να παρει, δε νομιζω να υπαρχει καλυτερο σε αυτα τ λεφτα.. Οσο γ το σερβις, στο UK 8α ειναι, αλλα το ρωτησα μηπως εχουν κανα πανευρωπαικο service center οπως τα sony (νομιζω).. Κ αποτι διαβασα σε καποιο 8εμα, η εγγυηση της samsung δεν ειναι πανευρωπαικη/διεθνης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.