Steven Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Πριν απο λίγες μέρες έγινε η αγορά του καινούριου Air με Lion. Η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθούν τα contacts και το calendars από το MS Outlook που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε PC στα αντίστοιχα προγράμματα του Lion (ical και address book? Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Πρόκειται περί contacts και calendar δουλειάς που αφενός σημαίνει ότι είναι αρκετές χιλιάδες και αφετέρου ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να χαθεί καμία πληροφορία. Προφανώς γίνεται συχνά backup στο pc, αλλά απότι είδα τα .pst αρχεία δεν βοηθάνε και πολύ σε αυτή τη περίπτωση... Αν υπήρχε κάποια αξιόπιστη λύση θα ήμουν ευγνώμων! Επίσης στο PC γίνεται κανονικά synchronize ένα iphone. Πως μπορούμε να το "μεταφέρουμε" στο καινούριο laptop, ώστε από εδώ και πέρα να κάνει synchronize από εκεί? Πιθανότατα να είναι και αυτός ένας τρόπος να μεταφερθούν τα calendars και τα contacts στο Air, αλλά δεν ξέρω πως. Όταν το συνέδεσα, απλά δεν έκανε synchronize και μου το έδειχνε. Όταν πάτησα sync με προειδοποίησε ουσιαστικά ότι θα αντικατασταθούν όλα με αυτά που έχει το Air, δηλαδή τίποτα, οπότε το σταμάτησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Υπάρχει η πατέντα με το thunderbird http://www.macworld.com/article/54187/2006/12/outlooktoaddress.html Αλλα για μένα καλύτερα είναι να τα ανεβάσεις σε κάποιο server google,yahoo κτλ. ώστε να τα συχρονίζεις και με άλλες συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Thanks για το link. Θα το κοιτάξω. Όταν βγει το icloud, ελπίζω σύντομα, θα κοιτάξω να δω αν γίνεται μέσω αυτού. Αν γνωρίζει κανείς κανένα άλλο κολπάκι, μιλήστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Eγω επειδή το τηλέφωνο είναι παλιο και το lion κατάργησε το sync χρησιμοποιώ το phonecopy και είμαι ικανοποιμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Αν έχεις ήδη account, η καλύτερη λύση είναι το MobileMe. Αν δεν έχεις όμως, δεν μπορείς να φτιάξεις γιατί η υπηρεσία είναι υπό κατάργηση περιμένοντας να αντικατασταθεί από το iCloud. Οπότε, θα σύστηνα να κάνεις λίγο υπομονή (λογικά γύρω στον ένα μήνα το πολύ) μέχρι να βγει το iCloud που θα υποστηρίζει το συγχρονισμό και μάλιστα θα είναι και δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Thanks georgeadams. Μάλλον και εγώ για εκεί παω. Έψαξα τις επιλογές που υπάρχουν και που είπαν τα παιδιά πιο πάνω και μου φαίνονται είτε αναξιόπιστες είτε υπερβολικά χρονοβόρες. Εγώ έχω mobileme, αλλά το καινούριο air θα πάει στον πατέρα μου, ο οποίος δεν έχει. Θα μπορούσα ίσως να του "δανείσω" το δικό μου mobile me, αλλά μετά θα έπρεπε να το σετάρω ξανά από την αρχή. Περιμένουμε λοιπόν το iCloud. Ελπίζω να έρθει σύντομα γιατί χωρίς calendars και contacts δεν κάνεις δουλειά... Ας ελπίσουμε αρχές Σεπτέμβρη να είναι το πολυαναμενόμενο event. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει και η λυση του google. Συγχονησε outlook με goolge calendar και contacts και μετά στο mac. ακριβώς την διαδικασία δεν μπορώ να στην εξηγήσω αλλα αν ψάξεις θα τα βρεις εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.