Christosmpa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ποιο νομίζετε ότι είναι καλύτερο από αυτά τα 3? LG P500 SAMSUNG GALAXY MINI LG OPTIMUS ME P350 ευχαριστώ
ioannis8558 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το LG P500 προτεινω το galaxy mini ουτε καν λογω της ποιοτητας της οθονης του
orlox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 απο αυτα το π500. αν βάλεις κανα 30αρι ακομα περνεις ideos x5 που ειναι μια γενια μπροστα και πολυ πιο δυνατο gpu adobe flash 10 φορες περισσοτερη μνημη για εφαρμογες οθοναρα και πολλα ακομα συν με μοναδικο μειον οτι δεν εχει ραδιόφωνο.
mprou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν κάτοχος του p500 έχω να πω τα καλύτερα. Ειδικά αν ασχοληθείς με custom roms, απλά πετάει. Ήμουν μεταξύ p500 και του galaxy mini άλλα τελικά με κέρδισε η LG. Τα μείον για μένα είναι η αναλυσή του και ο arm v6 επεξεργαστής του που δεν υποστηρίζει flash. Βέβαια, όπως είπε και ο φίλος από πάνω, το ideos έιναι πολύ καλύτερο. Δεν το έχω παίξει καθόλου αλλά έχει πολύ καλές κριτικές. Εμένα προσωπικά με πειράζει που δεν έχει ράδιο γιατί το χρησημοποιώ αρκετά. Κατα τα άλλα, πολύ μπροστά για τα λεφτά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.