logitech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν ισχύει αυτό που λες όταν η οθόνη σου έχει native DP support όπως η U2311. Mε ένα απλό καλώδιο καλύπτεσαι. Active Θέλεις όταν οι οθόνες που χρησιμοποιείς ΔΕΝ έχουν DP. Και όπως ξαναείπα ΝΑΙ, η flex έκδοση παίζει με 3 DVI/HDMI. Αλλά δεν ξεκλειδώνει. Κι επίσης δεν υπάρχει λόγος να την συζητάμε, αφού και πιο ακριβή έκδοση είναι και πιο δυσεύρετη. Αν καταλήξει σε U2311, συνδέει την κεντρική σε DP->DP και τις άλλες 2 με τα DVI. Στην θέση σου πρώτη φάση δεν θα σκεφτόμουν για PSU. Πάρε την 6950 βάλτην πάνω και δοκίμασε. Αν αρχίσεις να έχεις κολλήματα και BSODs τότε πας για άλλο PSU. Με ένα Corsairaki των 50-60€ καλύπτεσαι δεν προσεξα οτι εχει dp η οθονη αλλα η flex σαν καρτα υπαρχειLink κατα την γνωμη μου και βαση εμπειριας αμα θελει να φτιαξει το eyefinity μπορει και να το κανει και με και λιγοτερα λεφτα edit:παντος αμα θελεις να κανεις κατι καλο χτυπα τις dell και την 6950 που σου λεει ο ninos και μετα θα σου μεινει αξεχαστο το eyefinity
bokoboko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Παιδια παντως στο skroutz δεν την εχει αυτη τη reference...Τι κανουμε τωρα?
D4rkst3EL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν παίζει να βρεις reference, πήγαινε σε άλλες υλοποιήσεις. Πιο κοντά στα 200 είναι της saphire αν κ εμένα μου αρέσει η asus αλλά πρόσεχε είναι τέρας(πιάνει 3 slots - καλύτερα υλικά, μεγαλύτερες ψύκτρες ανεμιστήρια - χαμηλότερες θερμοκρασίες, πιο ήσυχη κ λογικά πιο ποιοτική). Αν θες καλύτερες επιδόσεις ψάξου για overclock εκεί οι non-reference νικάνε
bokoboko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σ'ευχαριστω αλλα δε μπορω να σε πιασω Η πιο φτηνη δεν ειναι η saphire αλλα η asus(skroutz παντα). Η reference που μου ειπε ο Νινο δεν ειπε οτι γινεται Overclock σε 6970? Αρα εινα reference και overclock,αρα νικανε οι reference Το ξερω φενονται αστεια ετσι οπως τα γραφω αλλα δε καταλαβα!Λογικα θα αφησω τα περι overclock γιατι δε ξερω απο τετοια σατανικα πραγματα εγω! Ειμαι παιδι του θεου Οποτε παω στην asus που δειχνει ο skroutz κ ειμαι κομπλε ή παιζει καμια αλλη λιγα παραπανω λιγα παρακατω για value for money? Ps:Μητρικη εχω την Link.Δεν εχω βαλει κατι αλλο εκτος τη καρτα γραφικων οποτε δε θα χω προβλημα σωστα?(απο θεμα χωρου)
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 1. Reference -> Unlock to 6970 2. Non-Refernece -> οι καλές υλοποιήσεις κάνουν καλύτερο Overclock. Κακές υλοποιήσεις κλοκάρουν χειρότερα από την Reference. Υπάρχουν και Non-Reference που κάνουν unlock, αλλά είναι μικρές οι πιθανότητες. Φυσικά το 1 είναι καλύτερο από το 2. Δες αυτήν από το King. Νομίζω δίνει την καλή ASUS σε καλή τιμή. Είναι αυτή με τα 3 slots. Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε CF τότε χτύπα την (και αναφέρομαι στο CF γιατί με 2 τέτοιες είσαι δύσκολα από χώρο). Κλοκάρει καλά. Προσοχή όπως ξαναείπαμε να πάρεις έκδοση με 2GB. Θα τα χρειαστείς στις αναλύσεις που θα παίζεις.
tmjuju Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αντί να πάρετε 3 οθόνες σκεφτείτε να πάρετε μια 27” ή 30”
bokoboko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ασχολουμαι με σιμς και θελω imersion γιαυτο θελω 3 οθονες Βασικα ενας ειμαι,δεν ειμαστε πολλοι
bokoboko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδια μια τελευταια ερωτηση...Αυτο το display port ποιο ειναι να το παρω?Μολις παραγγειλω τις οθονες να τους πω κ ενα τετοιο.. Ευχαριστω
ninos30 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200202447 Εκτος αν η VGA που θα πάρεις έχει mini-DP (και όχι απλό DP) οπότε θες ένα τέτοιο: http://www.filosofou.gr/prod.php?id=11544
bokoboko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ξαναερχομαι στο θεμα γιατι το βλεπω δυσκολο να βρω 6950 reference... Αν επιλεξω να παω σε κατι πιο φτηνο τι μου προτεινετε?
bokoboko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Επισης μια ελπιζω η τελευταια ερωτηση , ποια dell να παρω την revA02 η revA01 η revA03? Τι παιζει μαυτο?
Atakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εγώ αυτό τον καιρό κοιτάω για την 6870 Flex, η οποία καλύπτει τις δικές μου ανάγκες Πολύ ικανοποιητικά reviews αλλά φυσικά υποδεέστερη της 6950 Θα περιμένω πάντως λίγο καιρό να έρθει μαζικά και επίσημα η σειρά Flex, γιατί σήμερα ενημερώθηκα ότι δεν την φέρνουν επίσημα οι προμηθευτές της Sapphire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα