bokoboko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλημερα σε ολους, προκειται να αγορασω 3 οθονες ωστε να κανω το πολυποθητο eyefinity.Λογικα θα αγορασω τις 3 dell 2311 και λεω λογικα γιατι δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το response time.Αν μπορειτε να μου απαντησετε κ σαυτο θα το εκτιμουσα! (Ειμαι σε μια 19αρα wide lg και δε ξερω κατα ποσο αρνητικο ειναι το high response time κ ποσο θα με επηρεασει κ αν το καταλαβω!) Στο ζουμι τωρα, εχω καταληξει στην 6950 ως καρτα γραφικων κ μαλιστα απο οσο εψαξα καλυτερα ειναι με μνημη 2 giga.Τωρα βεβαια δε ξερω απο ποια εταιρια καθως οταν ειχα παρει την τωρινη μου(4850) μου ειχατε προτεινει την gainward γιατι ειχε καλυτερο ανεμιστηρακι? δε θυμαμαι.. Απο θεμα χρηματων θα εδινα γυρω στα 200 ευρω αλλα προεκυψαν τα 2 γιγα οποτε θα ξοδεψω λιγα παραπανω. Ευχαριστω PS:Α! σε περιπτωση αγορας των dell χρειαζομαι καποιο εξτρα καλωδιο για τη συνδεση eyefinity?
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Απλές είναι οι απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς: - Μην ανησυχείς καθόλου για το RT. Οι οθόνες πλέον έχουν τόσο μικρό RT που το μάτι σου δεν το πιάνει. Μόνο τα μετροπρογράμματα. - Η 6950 των 2GB είναι μια καλή περίπτωση. Θα δουλεύεις σε πολύ μεγάλες αναλύσεις οπότε θα τα χρειαστείς. - Αν πετύχεις καμμιά Reference design (σαν και αυτήν) τότε θα μπορέσεις να την ξεκλειδώσεις σε 6970. Προσοχή να είναι 2GB και μην βασιστείς στην φωτογραφία του skroutz. Τηλέφωνο πρώτα ή ακόμα καλύτερα από κοντά να την δεις. - Μέσα νομίζω έχει ένα DVI οπότε για τις 2 είσαι καλυμένος. Θα χρειαστείς κι ένα Display Port-> Display Port καλώδιο για την "κεντρική" σου οθονη
bokoboko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σ'ευχαριστω πολυ Νινο! Οπως βλεπω στο σκρουτζ ειναι στα 250...αυτη εδω,καλα δε κοιταω? Edit:Δε θυμαμαι αν σε ειχα ξαναρωτησει Νινο αλλα εχω ενα chieftec 550 watt αρκει για τη νεα καρτα γραφικων ή να παρω καινουργιο? Σε περιπτωση που παθει τπτ παιζει να μου καψει τπτ μεσα στο Pc?
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι ΣΑΝ και αυτήν. ΑΛΛΑ, νομίζω πως το King ΑΛΛΗ δείχνει και ΑΛΛΗ στέλνει. Καλύτερη υλοποίηση βέβαια, αλλά δεν ξεκλειδώνει. Γιαυτό σου είπα τηλέφωνο. Τα Chieftec δεν είναι κακά τροφοδοτικά. Τουναντίον. Δεν είναι rebranded μιας και τα φτιάχνει η ίδια, κι αυτό κάτι λέει. Έχουν κάποια μέτρια, αλλά τα περισσότερα είναι αρκετά καλά, ενώ έχουν και την κουρυφαία σειρά Nitro. Νομίζω με κανένα 550αρι της δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός ίσως από αυτό της μικρότερης σειράς GPS. Δες εδώ και αναγνώρισε το δικό σου (από πάνω διαλέγεις τις σειρές και κάτω φαίνονται τα μοντέλα). Στο ταμπελάκι/αυτοκόλλητο που έχει πάνω το PSU σου θα λέει το μοντέλο. Με ένα PSU της σειράς, ναι μπορείς να πάθεις πολλά. Αν "σκάσει" τότε μπορεί να κάψει κι άλλα πράγματα. Τα chieftec δεν είναι τέτοια. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για παράδειγμα μια σειρά της πάρα πολύ καλής Tagan, βγήκε προβληματική κι έσκασαν αρκετά. Αλλά τα "καλά" τροφοδοτικά έχουν προστασία, και δεν περνάει το βραχυκύκλωμα στο σύστημά σου.
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Με ρώτησες λοιπόν στο pm: Για σου Νινο κ παλι,τα ειδα τα μηνυματα σου κ σευχαριστω πολυ που μου ανοιγεις τα ματια! Σημερα μου ηρθε ενα newsletter απο eshop και εχει μια Lg 24" τεχνολογια LED στα 190 ευρω.Δε ξερω αν ειναι πιο καλη τεχνολογια..ετσι μου φενεται?.. Δε ξερω...Γιαυτο σε ρωταω να μου πεις αν οντως ειναι ευκαιρια κ να αγορασω τις 3 LED κ οχι τις 3 Dell που σκεφτομουνα... Οσο για το τροφοδοτικο θα το κοιταξω σημερα κ θα απαντησω στο θεμα. Σ'ευχαριστω κ παλι! Edit: ξεχασα το λινκ για την οθονη! Link Τα έχω γράψει αρκετές φορές και αναλυτικά, αλλά τώρα βιάζομαι να φύγω και βαριέμαι, διάβασε αυτό το post που νομίζω θα σου λύσει όλες τις απορίες. Αν δεν, πάλι εδώ είμαστε. Με απλά λόγια, το LED δεν είναι τεχνολογία panel αλλά είναι ο τύπος του φωτισμού που φωτίζει το Panel. Οι λάμπες με άλλα λόγια. Υπάρχουν οι CCFL (φθορίου) και οι LED. Οι τεχνολογίες στα panel αυτήν την στιγμή είναι TN<(M/P)VA<IPS. Για περισσότερα στο παραπάνω post. H U2311 είναι IPS με CCFL φωτισμό. Αυτή που σου ήρθε ως "προσφορά" είναι TN με LED φωτισμό. Mε διαφορά χειρότερη. Το μόνο καλύτερο που έχει είναι ότι είναι "λεπτή"
bokoboko Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οκ με καλυψες ευχαριστω! (Θα επανελθω για το τροφοδοτικο..)
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Με ρώτησες λοιπόν στο pm: Τα έχω γράψει αρκετές φορές και αναλυτικά, αλλά τώρα βιάζομαι να φύγω και βαριέμαι, διάβασε αυτό το post που νομίζω θα σου λύσει όλες τις απορίες. Αν δεν, πάλι εδώ είμαστε. Με απλά λόγια, το LED δεν είναι τεχνολογία panel αλλά είναι ο τύπος του φωτισμού που φωτίζει το Panel. Οι λάμπες με άλλα λόγια. Υπάρχουν οι CCFL (φθορίου) και οι LED. Οι τεχνολογίες στα panel αυτήν την στιγμή είναι TN<(M/P)VA<IPS. Για περισσότερα στο παραπάνω post. H U2311 είναι IPS με CCFL φωτισμό. Αυτή που σου ήρθε ως "προσφορά" είναι TN με LED φωτισμό. Mε διαφορά χειρότερη. Το μόνο καλύτερο που έχει είναι ότι είναι "λεπτή" οι Va ειναι ανωτερες απο τις ips
logitech Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 θα χρειαστεις και displayport εκτος και παρεις καρτα εκδοση flex
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 οι Va ειναι ανωτερες απο τις ips Φαντάζομαι αναφέρεσαι στις S-PVA της Samsung. Τα panel που χρησιμοποιούν οι EIZO. Μπορεί να είναι ανώτερο από το e-IPS ή το h-IPS, όχι όμως από το s-IPS/p-IPS. Και μιλάμε για άλλη κατηγορία χρημάτων. Κι αυτή τα γυρνάει όμως αφού πρόκειται να βγάλει ένα καινούριο Panel, το S-PLS το οποίο δεν είναι τίποτα διαφορετικό από ένα ακόμα IPS. Γιατί τα υπόλοιπα VA, και ειδικά τα MVA, το μόνο καλύτερο που έχουν είναι η απόδοση του μαύρου. Για χρωματική απόδοση ούτε λόγος αφού είναι 6bit, ενώ τα p-IPS φτάνουν και τα 12. Τα VA θεωρούνταν (και ειδικά τα MVA) τα καλύτερα VFM αφού πλησιάζουν αρκετά στα IPS μοντέλα με αρκετά λιγότερα χρήματα. Όταν όμως η U2311 κοστίζει 156€, απλά δεν υπάρχει σύγκριση ούτε εκεί... Για το display-port το είπα και στο πρώτο post που έκανα. Οι flex eidition δεν είναι reference και δεν ξεκλειδώνουν (τουλάχιστον έτσι νομίζω). Γιαυτό και δεν τις ανέφερα.
logitech Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι αλλα για να παιξει το eyefinity θα θελει ανταπτορα active displayport to dvi edit:μονο η εκδοση flex δεν θελει displayport
RcManiac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Delete this post please . ελληνικα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2011 από RcManiac
bokoboko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια σας! Ανοιξα το pc μου κ τελικα εχω της μικροτερης σειρας δηλαδη GPS-550. Το συστημα μου εχει: phenomII X4,4 giga Ram,500αρη σκληρο,μητρικη MSI...μεχρι τωρα ετρεχε η 4850 αλλα τωρα με την 6950 δε θα τραβαει?(Ενα παιδι μου ειχε πει οτι pic ειναι λιγοτερο απο 300Watt με τη 4850) Μ'εχει βγαλει ενα 4ετραχρονο,λετε να παθει κατι?
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι αλλα για να παιξει το eyefinity θα θελει ανταπτορα active displayport to dvi edit:μονο η εκδοση flex δεν θελει displayport Δεν ισχύει αυτό που λες όταν η οθόνη σου έχει native DP support όπως η U2311. Mε ένα απλό καλώδιο καλύπτεσαι. Active Θέλεις όταν οι οθόνες που χρησιμοποιείς ΔΕΝ έχουν DP. Και όπως ξαναείπα ΝΑΙ, η flex έκδοση παίζει με 3 DVI/HDMI. Αλλά δεν ξεκλειδώνει. Κι επίσης δεν υπάρχει λόγος να την συζητάμε, αφού και πιο ακριβή έκδοση είναι και πιο δυσεύρετη. Αν καταλήξει σε U2311, συνδέει την κεντρική σε DP->DP και τις άλλες 2 με τα DVI. Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια σας! Ανοιξα το pc μου κ τελικα εχω της μικροτερης σειρας δηλαδη GPS-550. Το συστημα μου εχει: phenomII X4,4 giga Ram,500αρη σκληρο,μητρικη MSI...μεχρι τωρα ετρεχε η 4850 αλλα τωρα με την 6950 δε θα τραβαει?(Ενα παιδι μου ειχε πει οτι pic ειναι λιγοτερο απο 300Watt με τη 4850) Μ'εχει βγαλει ενα 4ετραχρονο,λετε να παθει κατι? Στην θέση σου πρώτη φάση δεν θα σκεφτόμουν για PSU. Πάρε την 6950 βάλτην πάνω και δοκίμασε. Αν αρχίσεις να έχεις κολλήματα και BSODs τότε πας για άλλο PSU. Με ένα Corsairaki των 50-60€ καλύπτεσαι
RcManiac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Επειδή και εγώ θέλω να βάλω 3 dell u2311h μπορώ με 2 msi gtx 560 o/ced tf2 σε SLI ?
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σε SLI όχι. Σε SLΙ ενεργοποιούνται μόνο οι έξοδοι από την βασική κάρτα. Και όλες οι NVidia σηκώνουν μέχρι 2. Τι να τις κάνεις τις 3 οθόνες? Θέλεις να κάνεις τρία διαφορετικά πράγματα συγχρόνως? (σε ρωτάει ένας που έχει 3 οθόνες και κάνει 3 συγχρόνως )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα