poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 για να λυξει το θεμα τουλαχιστον απο την δικια μου πλευρα και απο την δικια σου μπορεις να χοροπηδας και μεχρι το πρωι. α.δικο σου ειναι το θεμα που δεν θα λυθει οχι δικο μου. β.οτι καθομαι και ασχολουμε σημαινει πολλα.αν δεν εχει βρει κατι δεν θα σου απαντουσα καν . σου ειπα ntfs δεν βλεπει.fat32 βλεπει οπως ειδες και εσυ στην εικονα σου οτι σου βγαζει manage partition.το αν ειναι 2,5 giga Η 60 δεν εδειξε να εχει θεμα.β.ο ανταπτορας δεν ηταν δικος μου.τον δανειστηκα να παρω αρχεια απο ενα δισκο που δεν ειναι καν ουτε αυτος δικος μου και δεν σκοπευω να ξαναδανειστω ανταπτορα για να σου κανω εσενα ενα printscrren. οκ αφου λεω μπουρδες παρε απαντηση απο αλλους.λιγο με νοιαζει τι θα φας.τα 40 χιλιαδες ποστ δεν ειναι επιδειξη ολοι ειμαστε πισω απο ενα Keyboard.δεν παει να χαρακτηριζομαι απο τα γραφομενα μου.αμα δεν σαρεσει υπαρχει και το κουμπι Report στο πλαι.εγω οτι ειχα να απαντησω το απαντησα.αν δεν μπροεις να καταλαβεις τι εννοω με αυτα που εγραψα ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου.μονο και μονο ο τροπος σου δειχνει παρα πολλα.και ακομα χειροτερα εβαλες πανω stick και στο βρηκε και ρωτας αν γινεται αυτο που ηδη εκανες. παρακαλω Κούραση... Αλέξανδρε, δε νομίζω μετά από αυτό να περιμένεις να σου φέρω πάλι τον αντάπτορα έτσι? οχι αν καποιος εχει τροπους ναι θα σου λεγα φερτον.δεν αξιζει καν τον χρονο που θα σπαταλησω.
xfade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 για να λυξει το θεμα τουλαχιστον απο την δικια μου πλευρα και απο την δικια σου μπορεις να χοροπηδας και μεχρι το πρωι. α.δικο σου ειναι το θεμα που δεν θα λυθει οχι δικο μου. β.οτι καθομαι και ασχολουμε σημαινει πολλα.αν δεν εχει βρει κατι δεν θα σου απαντουσα καν . σου ειπα ntfs δεν βλεπει.fat32 βλεπει οπως ειδες και εσυ στην εικονα σου οτι σου βγαζει manage partition.το αν ειναι 2,5 giga Η 60 δεν εδειξε να εχει θεμα.β.ο ανταπτορας δεν ηταν δικος μου.τον δανειστηκα να παρω αρχεια απο ενα δισκο που δεν ειναι καν ουτε αυτος δικος μου και δεν σκοπευω να ξαναδανειστω ανταπτορα για να σου κανω εσενα ενα printscrren. οκ αφου λεω μπουρδες παρε απαντηση απο αλλους.λιγο με νοιαζει τι θα φας.τα 40 χιλιαδες ποστ δεν ειναι επιδειξη ολοι ειμαστε πισω απο ενα Keyboard.δεν παει να χαρακτηριζομαι απο τα γραφομενα μου.αμα δεν σαρεσει υπαρχει και το κουμπι Report στο πλαι.εγω οτι ειχα να απαντησω το απαντησα.αν δεν μπροεις να καταλαβεις τι εννοω με αυτα που εγραψα ειναι δικο σου θεμα οχι δικο μου.μονο και μονο ο τροπος σου δειχνει παρα πολλα.και ακομα χειροτερα εβαλες πανω stick και στο βρηκε και ρωτας αν γινεται αυτο που ηδη εκανες. παρακαλω οχι αν καποιος εχει τροπους ναι θα σου λεγα φερτον.δεν αξιζει καν τον χρονο που θα σπαταλησω. Δε χρειάζεται. Ας δεί τα παρακάτω links να πειστεί: http://support.microsoft.com/kb/314463 http://support.microsoft.com/kb/184006 Κανένα screenshot λοιπόν, λίγο googling έπρεπε να κάνει...
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 μαλλον προσπαθει να βαλει μεγαλυτερο δισκο απο 127 giga και προσπαθει να τον κανει Ntfs.anyway.ας του απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ SITE.και 1000 φορες του ειπα οτι τον δισκο τον ειχα σε fat32 και αυτος συνεχιζει να λεει οτι μονο στο 78999 fm stereo τον βλεπει σε ntfs.μπροστα στα ματια του εχει βαλει stick και του το βρισκει και λεει δεν παιζει....No comment. επισης για να μην πω την λεξη ισως καποιος να μην εχει καταλαβει τι ακριβως θελει ο αλλος.εσυ λες να τον αναγνωρισει απλα να μπει μεσα να παιξει σαν ftp???anyway.αυτα.
xfade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 partition magic για το format και googling για να πάρει κι άλλες γνώμες. Θα βρει όσα screenshots θέλει εκεί. το θέμα απαντήθηκε και είναι λήξαν κατ'εμέ.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 η αν θελει να μας εξηγησει ακομα περισσοτερο που εχει σκαλωσει.επισης μονος του λεει στο αρχικο θεμα οτι δεν βλεπει ntfs το ιδιο του λεω και εγω.λεει οτι δεν επαιξε με πολλαπλα partition κατι που δεν εχω δοκιμασει εγω.αυτος θελει να βαλει 1 terra δισκο και εγω του λεω οτι εβαλα απλα 60 αρη.καμια σχεση δηλαδη σε μεγεθος και τον ειχα ενα partition ολο.
xfade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 η αν θελει να μας εξηγησει ακομα περισσοτερο που εχει σκαλωσει.επισης μονος του λεει στο αρχικο θεμα οτι δεν βλεπει ntfs το ιδιο του λεω και εγω.λεει οτι δεν επαιξε με πολλαπλα partition κατι που δεν εχω δοκιμασει εγω.αυτος θελει να βαλει 1 terra δισκο και εγω του λεω οτι εβαλα απλα 60 αρη.καμια σχεση δηλαδη σε μεγεθος και τον ειχα ενα partition ολο. http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/formatting-external-hard-drive-to-fat-32/ http://www.techspot.com/vb/topic110679.html http://www.computing.net/answers/hardware/1tb-external-hard-drive-from-ntfs-to-fat32/57712.html http://forum.blu-ray.com/blu-ray-games-playstation-3/78211-formatting-1tb-external-hard-drive-fat-32-a.html http://en.kioskea.net/forum/affich-70761-formatting-to-fat32 Έχει και βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=41bERKPhdto Over and Out.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 και ισως το bug να μην ειναι μονο στο ntfs αλλα και στα ποσα giga δισκο μπορει να δει.γενικα το Thomson εχει bug.
moularia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Φιλε πουλινε διαβασε λιγο προσεκτικα σε παρακαλω. Πριν ποσταρω σκεφτηκα οτι ο μονος που θα μπορουσε να εχει απαντηση στο θεμα μου, θα ησουν εσυ. και εσυ τι εκανες? μπηκες και μου πηδηξες αλυπητα το θρεντ μου... γιατι? επειδη μαλλον εχεις γραψει μια πατατα. Στο επι τουτου τωρα... και θα το γραψω για 4τη-5τη φορα Σου ζηταω το screenshot για να δω οτι τον 60 γιγα στον βλεπει οντως 60 γιγα ετσι ωστε να βεβαιωθω οτι τελικα γινεται αυτο μηπως ψαχτω και το βρω, ειδαλλως αν δε δουλευει να το παρατησω και εγω το θεμα αν τελικα δε γινετε. Πριν μου βαλεις και κανα αλλο προφιλ (που παρεπιπτοντως εχει καταλαβει ακριβως αυτο που εχεις καταλαβει και εσυ.... δλδ τπτ=busted αν καταλαβαινεις τι εννοω, αυτο που αντιλαμβανοντε δλδ και οι υπολοιποι 150 που εχουν διαβασει αυτο το θεμα) να ριχνει ακυρες απαντησεις στο πως κανουμε φορματ, fdisk, format σε fat32, τι καιρο κανει στη Γαλλια ή οτι ο ανταπτορας απο τον usb διskο απηχθη απο εξωγηινους, σε παρακαλω απαντησε σε κατι σημαντικο για μενα, οτι σε σενα δλδ τον βλεπει οσα ακριβως γιγα ειναι ο δισκος που κουμπωνεις πανω στο ρουτερ. Στη πορεια βεβαια καταλαβα οτι γραφεις οτι ναναι και για αυτο σου ζηταω screenshot και επειδη ο τροπος σου ηταν προκλητικος. Αυτα λοιπον και περιμενω το screenshot μηπως και τελικα καταφερεις και το σωσεις πραγμα που ποσως με ενδιαφερει προσωπικα. Απαντηση στο προβλημα μου ψαχνω και μετα αν θες συζηταμε και το ηθικο μερος που σιγουρα υπαρχει. Screenshot σε παρακαλω.
moularia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα η λυση βρεθηκε σε αλλο σαιτ με πιο σοβαρα ατομα και με πιο σοβαρες απαντησεις που δεν ταλαιπωρουν τους συνανθρωπους τους επειδη θελουν να φτιαξουν το status τους μεσα απο το ιντερνετ. (ελεος δλδ.... ελεος) Ευχαριστω το μελος spank για την μονη σοβαρη απαντηση που ελαβα και δυστυχως..... αντιος. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4299308#post4299308 Παρακαλω πολυ να προβειτε στην αμεση διαγραφη του προφιλ μου, θα τοκανα μονος μου αλλα δε προσεξα καποιο αναλογο κουμπακι στο προφιλ.... ευχαριστω. Ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτο που επαθες μονος σου (επειδη φταινε παντα οι αλλοι... ξερεις εσυ τωρα), θα το κανεις με ευχαριστηση.
tolis1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μουλαρια τελικα αντρας η γκομενα εισαι?γιατι στο adslgr λες γυναικα.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Χώρις να θέλω να συνεχίσω το θέμα φίλε νομίζω πως αδικείς ορισμένα παιδιά που προσπάθησαν να βοηθήσουν οπως μπορουν με το πρόβλημα σου.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μουλαρια τελικα αντρας η γκομενα εισαι?γιατι στο adslgr λες γυναικα. παιζει να ειναι και ο /n anonumoys και αλλα τοσα ψευδωνημα κατα καιρους Χώρις να θέλω να συνεχίσω το θέμα φίλε νομίζω πως αδικείς ορισμένα παιδιά που προσπάθησαν να βοηθήσουν οπως μπορουν με το πρόβλημα σου. μπα μη ανησυχεις spank.αν ηταν κανα σοβαρο ατομο θα ξαναζητουσα τον ανταπτορα και θα σηκωνα και εικονα Η θα μετεφερα τα αρχεια μου απο εναν αλλο δισκο που ειναι 40 giga usb ετοιμος και θα τον εκανα fat32 για να του πω και για αυτον.αλλα εφοσον μιλαει ετσι δεν βρισκω καν νοημα να το κανω για αυτο το ατομο.επισης την αποψη του και εδω και στο adslgr και τα σχολια του τα γραφω κλασσικα οπως εχω κανει και με αλλα ατομα που εβριζαν συνεχεια. αν δεν του αρεσει το forum μας ας φυγει.delete δεν κανουμε το account ουτε κατι αλλο. οσο για αυτο που λεει οτι θα προβω με ευχαριστηση μπα εχω μαθει να μην ασχολουμαι καν με τετοια ατομα.δεν με αγγιζει πλεον για αυτο με βλεπεις χαλαρο. οσο για αυτο που λες Ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτο που επαθες μονος σου (επειδη φταινε παντα οι αλλοι... ξερεις εσυ τωρα), θα το κανεις με ευχαριστηση. ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ADSLGR EIMAI Ο SUPER GOOFY δεν επαθα τιποτα,ναι παντα οι αλλοι φταινε δεν το ξερεις?μπα δεν την βρισκω ετσι.οπως ειπες αντιος και ελα στο forumοταν σοβαρευτεις και μεγαλωσεις γιατι αλλιως απλα μας τρως το χρονο και το bandwidth.το θεμα γινεται lock.αν καποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα ας ανοιξει νεο θεμα. επισης για αυτο Τελικα η λυση βρεθηκε σε αλλο σαιτ με πιο σοβαρα ατομα και με πιο σοβαρες απαντησεις που δεν ταλαιπωρουν τους συνανθρωπους τους επειδη θελουν να φτιαξουν το status τους μεσα απο το ιντερνετ. (ελεος δλδ.... ελεος) μπλα μπλα μπλα μπλα.τεχνολογικο forum ειμαστε .αν θες μπορεις και εσυ οπως και η/ο anonymous,techy και ολα τα συναφη να απευθυνθητε στο www.e-psychology.gr για το θεμα status και τα προβληματα σας . ευχαριστουμε που μας προτιμησες αλλα users σαν εσενα χαλανε το forum. α.αντιθετως δεν σου πηδηξα το thread.σε βοηθησα και εκατσα να μπω στον κοπο να βρω ανταπτορακι και να κατσω να κανω δοκιμες για να σου πω. ναι τον εβλεπε 60giga εκτος αν ειμαι τοσο τυφλος.δεν δοκιμασα να γραψω τιποτα απλα θυμαμαι 60giga στο managed partition και ακομα και αν εκανα λαθος που δυσκολα(δεν εχω μυωπια) ειχα καθε καλη διαθεση να δοκιμασω αμα μιλουσες καλυτερα. αυτα με το προφιλ δνε τα καταλαβα.αν εννοεις οτι εγω εκανα τα αλλα Post μπα δεν εχω χρονο να φτιαχνω και αλλα profile. ο δικος σου τροπος ηταν προκλητικος.εγω απλα σου ειπα οτι τον βλεπει σε fat32 οχι σε ntfs.και ηταν ο μονος δισκος που εχω που ηταν 60giga fat32 απο την μανα του και δεν χρειαστηκε να του κανω αλλαγη.εχω ενα 40αρη που ειχα επισης καθε καλη διαθεση να τον κανω fat32 αλλα ο τροπος σου ειναιγια κλαματα. επισης αφου δεν γουσταρεις το site mas που δεν ειναι σοβαρο πηγαινε αλλου.χαρη μας κανεις.μπα δεν συνηθιζω να σβηνω profile Ουτε ban.αν δεν θες το ινσομνια μην ξαναμπεις εδω. spank μην δινεις σημασια δεν αξιζει καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.