Προς το περιεχόμενο

technicolor thomson TG784, θεμα με usb disko

moularia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....

Θελω να το χρησιμοποιησω εως file server, αλλα η usb θυρα που εχει βλεπει μονο fat32, ενω εχω δισκο 1Τ NTFS. Τον εχω φορμαρει με partition magic σε fat32..... απλα τον βλεπει πολυ μικρο, το εχω φορμαρει σε πολλαπλα μικρα διαμερισματα σε fat32 και παλι τα βλεπει πολυ μικρα. Ειναι ξεκλειδωτο απο φορθ και φοραω το 8.2.7.7 (North America) το οποιο δουλευει μια χαρα.

Εχει βρει κανεις καμια λυση?

Εχω ξενερωσει ασχημα λεμε <_<

Δημοσ.

μια φορα εβαλα stick νομιζω σε ntfs και πραγματι δνε το αναγνωρισε.δεν το εψαξα παραπανω.αλλωστε για αυτο υπαρχουν τα Nas.

Δημοσ.

γενικως το να βαλεις Usb δισκο πανω σε ρουτερ δεν μου ελκυει το ενδιαφερον.καλυτερα Nas.

Κλασσικα.τι δισκο εβαλα πανω ntfs τι usb stick se ntfs το Thomson καταλαβαινει οτι εβαλα κατι πανω απλα τρωω πορτα οτι δεν υπαρχουν managed partitions.μαλλον δεν διαβαζει ntfs.σε fat32 δεν εχω κατι προχειρο για να δω.καλα θυμομουν οτι κατι τρεχει με το Ntfs.

Δημοσ.

Αρα δεν υπαρχει απαντηση στο προβλημα αυτο. Εναλλακτικες εχω και αλλες. Απλα αυτο το θεμα θελω να λυσω. δε λεει που δε λεει σα μοντεμ, ή για να πω την αληθεια με το 8.2.7.7 κατι λεει, ε... ειπα να χρησιμοποιησω μια λειτουργια του. Τι να πω....

Δημοσ.

Αρα δεν υπαρχει απαντηση στο προβλημα αυτο. Εναλλακτικες εχω και αλλες. Απλα αυτο το θεμα θελω να λυσω. δε λεει που δε λεει σα μοντεμ, ή για να πω την αληθεια με το 8.2.7.7 κατι λεει, ε... ειπα να χρησιμοποιησω μια λειτουργια του. Τι να πω....

οπως εχω ξαναπει το Thomson εχει ενα ατου που δεν το εχει κανενα αλλο ρουτερ.σταθεροτητα σε χαλια γραμμες.δοκιμασε κατι με fat32 να δουμε αν παιζει.αν παιζει τοτε θεμα ntfs.

Δημοσ.

ποιο firmware φορας και απο που το κατεβασες?

ο δισκος που εβαλες, τι χωρητικοτητος ειναι και ποια διαδικασια ακολουθησες για να το φορμαρεις?

Δημοσ.

ποιο firmware φορας και απο που το κατεβασες?

ο δισκος που εβαλες, τι χωρητικοτητος ειναι και ποια διαδικασια ακολουθησες για να το φορμαρεις?

firmware 8.2.3.A

δισκος ηταν ηδη fat32 απο την μανα του.ηταν 60 giga 2,5 aris με adaptor για να γινεται Usb.

στα xp που τον ειχα δεν μου εβγαζε επιλογη για Ntfs.λογικα για να γινει ntfs θαπρεπε να του ριξω format Η apo vista/7 η απο κανα dos.

επισης απο dos ισως να γινει και καποιος απο ntfs παλι fat32.απλα εχω nas οποτε δεν το εψαξα.το θεωρω καταντια να κουμπωνω Usb δισκο πανω σε ρουτερ (προτιμω Nas) οπως επισης ακομα πιο καταντια να ειναι fat32 ο δισκος για να τον δει.και σε μεγαλους δισκους δεν μπορει να παιξει το fat32.νομιζω 127 giga βλεπει η θυμαμαι λαθος?μετα θα θες πολλα partition ktl.βλακειες.δεν του εριξα αρχεια απλα ειδα οτι μου ειδε managed partition μεσα απο τον ρουτερ ενω σε ntfs ουτε ενα giga stick δεν εβλεπε.

Δημοσ.

Τον βλεπει ε?

Για δωσε ενα screenshot απο το content sharing>configure να δω πως τον βλεπει αν μπορεις σε παρακαλω. Στον 60ρη giga. Σου παραθετω το δικο μου για να δεις τι θελω να δω.

post-129560-0-24897900-1314706485_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον βλεπει ε?

Για δωσε ενα screenshot απο το content sharing>configure να δω πως τον βλεπει αν μπορεις σε παρακαλω. Στον 60ρη giga. Σου παραθετω το δικο μου για να δεις τι θελω να δω.

784.jpg

δεν εχω τον ανταπτορα τωρα για να τον βαλω πανω.

οτι δειχνει και σενα.απλα εκανα κλικ εκει που ειναι η τελεια για να κανεις managed ΑΥΤΟ ΤΟ PARTITION.γιατι εσυ τωρα εχεις διαλεγμενο το no managed partition.πρεπει να κανεις κλικ στο κυκλακι απο πανω απο αυτο που εχεις κλικ για να καταλαβει οτι θα κανει managed το 2,5 giga Που εβαλες πανω.απλα εμενα αντι για 2,5 εγραφε 60.

Δημοσ.

sorry δεν καταλαβα?εδω μπηκαμε για να δουμε αν μπορει να γινει κατι και να εχεις αυτο που θες η μπηκαμε για να δειξουμε τι μπορει να κανει ο καθενας?μου θυμισες τον αλλον που δεν πιστευε οτι γινεται wds με thomson.δεν εχω να αποδειξω σε καποιον κατι ουτε οπως σου ειπα θα το ψαξω παραπανω τι μπορει να κανει με τον δισκο πανω για τον λογο οτι εχω nas που το θεωρω πολυ καλυτερο απο αυτην την λυση του fat32 .οπως ειδες και εσυ αναγνωριζει μονο fat32 οποτε τι το ψαχνεις παραπανω?επισης εγραψα για να σε βοηθησω με το προβλημα που γραφεις στο θεμα οχι για να κανω επιδειξη τι κανει το Thomson στα δικα μου χερια.και σενα το βλεπει το sticκ η οτι εβαλες πανω.αν δεν το εβλεπε τοτε δεν θα σου εβγαζε managed partitions.

Δημοσ.

τελικα θα βαλεις screenshot ή οχι?

Εχω την εντυπωση οτι εκτιθεσε με αυτα που γραφεις φιλε μου. πες απλα οτι θα βαλεις αυριο οταν παρεις τον ανταπτορα. Αν δεν εχεις και δυσκολευεσε, πες μου που εισαι να σου στειλω εγω πεντε.... δωρεαν.

Αυτο με το να δειξει τι μπορει να κανει ο καθενας που κολλαει τωρα? Η απαντηση στην ερωτηση σου "για πιο λογο μπηκαμε εδω", ειναι:

για να με βοηθησει καποιος, αν τυχον γνωριζει, να λυσω το θεμα μου.

Απλα εχω ενα θεμα που οσο και να το εχω ψαξει δεν βρισκω λυση και σε σενα λες οτι τον βλεπει κανονικα. Τι πιο ευκολο λοιπον απο το να μου το δειξεις ετσι ωστε να ψαχτω αλλιως για το προβλημα μου?

Και κατι τελευταιο και χωρις παρεξηγηση σε παρακαλω. ΞEΚΟΛΛΑ επιτελους με το nas. Εχω 4 συστηματα nas και αμα χρειαστω και αλλο θα παρω.

Απαντηση στο συγκεκριμενο προβλημα θελω. Την εχεις? Ουτε εναλλακτικες ζηταω να μου πειτε, ουτε αν γουσταρεις το fat32.

Αν την εχεις την απαντηση, σε παρακαλω>screenshot. Ιδου η Ροδος που λενε και στο χωριο μου.

Αν δε την εχεις, απλα μην ασχολεισε, αλλα χωρις screenshot, δυστυχως λες μπουρδες και περιμενεις ο αλλος μηπως το φαει, ετσι δεν ειναι?

Τωρα ολα αυτα που γραφεις που μπηκαμε να δειξουμε τι κανει ο καθενας, οκ δε το περνω προσωπικα γιατι προφανως εννοεις τον εαυτο σου. Εγω το προβλημα μου θελω να λυσω. Και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος, οτι ειμαι γραμμενος 4 χρονια και μεχρι αυτο το ποστ, ειχα 4-5 μηνυματα... συνολικα. Ενω εσυ.... 30-40 χιλιαδες... συνολικα.

Ποιος λοιπον προσπαθει να κανει επιδειξη?

Δε με βλεπω να προσπαθω να κανω επιδειξη πουθενα, αφου ρωταω το πως να λυσω ενα προβλημα που εχω.

Και για να στο πω στα ισια, επειδη απο το ψαξιμο που εκανα, τελικα ειναι bug του μηχανηματος και μονο στο 789 τον βλεπει κανονικα και σε ntfs... ε δε μπορει σε σενα να παιζει.

Αρα screenshot και καλησπερα σας, ειδαλλως χαρακτηριζεσε απο τα γραφομενα σου.... δυστυχως.

Κανας αλλος με το ιδιο μηχανημα υπαρχει ρε παιδια, η καποιες πιο σοβαρες απαντησεις, διοτι χρειαζεται να χρησιμοποιησω αυτη τη λειτουργια για καποιο συγκεκριμενο σκοπο?

Μην απαντατε παρακαλω οτι βαλε νας, share δισκους και τετοια.

Απαντηση στο προβλημα αυτο χρειαζομε ΜΟΝΟ.

Ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα θα βαλεις screenshot ή οχι?

Εχω την εντυπωση οτι εκτιθεσε με αυτα που γραφεις φιλε μου. πες απλα οτι θα βαλεις αυριο οταν παρεις τον ανταπτορα. Αν δεν εχεις και δυσκολευεσε, πες μου που εισαι να σου στειλω εγω πεντε.... δωρεαν.

Αυτο με το να δειξει τι μπορει να κανει ο καθενας που κολλαει τωρα? Η απαντηση στην ερωτηση σου "για πιο λογο μπηκαμε εδω", ειναι:

για να με βοηθησει καποιος, αν τυχον γνωριζει, να λυσω το θεμα μου.

Απλα εχω ενα θεμα που οσο και να το εχω ψαξει δεν βρισκω λυση και σε σενα λες οτι τον βλεπει κανονικα. Τι πιο ευκολο λοιπον απο το να μου το δειξεις ετσι ωστε να ψαχτω αλλιως για το προβλημα μου?

Και κατι τελευταιο και χωρις παρεξηγηση σε παρακαλω. ΞEΚΟΛΛΑ επιτελους με το nas. Εχω 4 συστηματα nas και αμα χρειαστω και αλλο θα παρω.

Απαντηση στο συγκεκριμενο προβλημα θελω. Την εχεις? Ουτε εναλλακτικες ζηταω να μου πειτε, ουτε αν γουσταρεις το fat32.

Αν την εχεις την απαντηση, σε παρακαλω>screenshot. Ιδου η Ροδος που λενε και στο χωριο μου.

Αν δε την εχεις, απλα μην ασχολεισε, αλλα χωρις screenshot, δυστυχως λες μπουρδες και περιμενεις ο αλλος μηπως το φαει, ετσι δεν ειναι?

Τωρα ολα αυτα που γραφεις που μπηκαμε να δειξουμε τι κανει ο καθενας, οκ δε το περνω προσωπικα γιατι προφανως εννοεις τον εαυτο σου. Εγω το προβλημα μου θελω να λυσω. Και αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος, οτι ειμαι γραμμενος 4 χρονια και μεχρι αυτο το ποστ, ειχα 4-5 μηνυματα... συνολικα. Ενω εσυ.... 30-40 χιλιαδες... συνολικα.

Ποιος λοιπον προσπαθει να κανει επιδειξη?

Δε με βλεπω να προσπαθω να κανω επιδειξη πουθενα, αφου ρωταω το πως να λυσω ενα προβλημα που εχω.

Και για να στο πω στα ισια, επειδη απο το ψαξιμο που εκανα, τελικα ειναι bug του μηχανηματος και μονο στο 789 τον βλεπει κανονικα και σε ntfs... ε δε μπορει σε σενα να παιζει.

Αρα screenshot και καλησπερα σας, ειδαλλως χαρακτηριζεσε απο τα γραφομενα σου.... δυστυχως.

Κανας αλλος με το ιδιο μηχανημα υπαρχει ρε παιδια, η καποιες πιο σοβαρες απαντησεις, διοτι χρειαζεται να χρησιμοποιησω αυτη τη λειτουργια για καποιο συγκεκριμενο σκοπο?

Μην απαντατε παρακαλω οτι βαλε νας, share δισκους και τετοια.

Απαντηση στο προβλημα αυτο χρειαζομε ΜΟΝΟ.

Ευχαριστω

Κούραση...

Αλέξανδρε, δε νομίζω μετά από αυτό να περιμένεις να σου φέρω πάλι τον αντάπτορα έτσι? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...