Προς το περιεχόμενο

Πώς κρύβουμε μία ιστοσελίδα στο Ίντερνετ?

StarUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Θα φανεί ίσως κάπως τρελό, αλλά Θέλω να κατασκευάσω μία ιστοσελίδα η οποία να ΜΗΝ εμφανίζεται πουθενά. Ούτε φυσικά στο Google!

Αυτό που θέλω να καταφέρω, είναι να φτιάξω την σελίδα αυτή για να την βλέπουν λίγοι. Δηλαδή από ΑΛΛΗ σελίδα που προηγείται κωδικός πρόσβασης, να διατίθεται ένα link προς την ΝΕΑ αυτή σελίδα για λίγους. (Με λίγα λόγια θέλω όσοι πατάνε πάνω στο link, να βλέπουν αυτή την σελίδα).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

robots.txt

>User-agent: *
Disallow: /secret-path-to-page/

στο root του site.

Εγώ θα πρότεινα επίσης και την εισαγωγή ενός php script που θα ελέγχει ίσως και τα user-agents για robots που δεν υπακούν στο robots.txt και μετά θα κάνει echo το κατάλληλο αρχείο.

Τώρα φυσικά αν θέλεις πλήρως να αποκλείσεις την πιθανότητα κάποιο πρόγραμμα να διαβάσει την σελίδα αυτή βάλε το παραπάνω php script να ζητάει την λύση ενός captcha (βλ. reCaptcha)

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... θα δοκιμάσω όσα πρότεινες και θα επιστρέψω να αναφέρω τα αποτελέσματα. :)

Δημοσ.

Φτιάχνεις μια σελίδα σε php με script ταυτοποίησης (Login και pssword) και αν μπει σωστά ο κωδικός, κάνεις include ή echo το περιεχόμενο που θες. Με αυτό τον τρόπο δεν εχεις hyperlink

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...