Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακρια απο οτιδηποτε εχει sandforce controller, οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω. Κι εγω προτεινω Crucial M4, αυτον πηρα κι εγω. ;)

Δημοσ.

ocz vertex 2 σε sata 2, με πολύ βαριά χρήση, απολύτως κανένα πρόβλημα έως τώρα. και στην αρχική εγκατάσταση και στην καθημερινότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

vertex 3 και force 3 (και gt) έχουν βγάλει ουκ ολίγα προβλήματα που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο 2 εβδομαδες αφου μεσολαβησαν και οι αργιες ηρθε σημερα ο Crucial M4 128GB μου. Αργοτερα θα τον βαλω πανω στο main pc(τωρα μιλαω απο το λαπτοπ) και θα τον στρωσω! Τι πρεπει να προσεξω/κανω?

Δημοσ.

Μετα απο 2 εβδομαδες αφου μεσολαβησαν και οι αργιες ηρθε σημερα ο Crucial M4 128GB μου. Αργοτερα θα τον βαλω πανω στο main pc(τωρα μιλαω απο το λαπτοπ) και θα τον στρωσω! Τι πρεπει να προσεξω/κανω?

Κανεις??? :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Τι chipset έχει η μητρική σου ; Άμα έχει κανένας με sb chipset P67-Z68 κ.τ.λ να κάνει post να δούμε αν έχει μεγάλες διαφορές.

Northbridge: AMD 890GX, Southbridge: AMD SB850

Phenom II X6 6-Core CPU Ready, Supports UCC feature (Unlock CPU Core), ASRock DuraCap (2.5 x longer life time),

100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors

Advanced V8 + 2 Power Phase Design, Supports CPU up to 140W, Supports Dual Channel DDR3 2000(OC)

Integrated AMD Radeon HD 4290 graphics, DX10.1 Class iGPU, Shader Model 4.1, Max. shared memory 512MB, Built-in 128MB DDR3 1333MHz SidePort Memory

Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™, CrossFireX™ and Hybrid CrossFireX™, Multi VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI

1 x eSATA3 Connector, 6 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, 2 x USB 3.0 ports, 2 x IEEE 1394 ports

Smart Switch Design : 1 x Power Switch with LED, 1 x Reset Switch with LED, 1 x Clear CMOS Switch with LED Dr. Debug (7-Segment Debug LED)

Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC DNA, OC Tuner, IES, Multi-Speed Fan Control

7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA® VT2020 Audio Codec) , Premium Blu-ray audio support.

ErP/EuP Ready

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...