arkadios.I Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γεια σας πεδια εχω ενα προβλημα με το Facebook Λοιπον εχω FORTHNET εδω και 3-4 μηνες.. μεχρι στιγμις δεν ειχα κανενα προβλημα εδω και 2 μερες μ παρουσιαστικε ενα προβλημα με το FACEBOOK.. Μολις προσπαθησω να μπω στη σελιδα μου βγαζει αυτο εδω.... Oops! Google Chrome could not connect to facebook.com Try reloading: facebook.com Additional suggestions: Access a cached copy of facebook.com εχω δοκιμασει Explorer mozila Opera και google Chrome Antivirus δεν εχω και ο τειχος προστασειας ειναι απενεργοποιημενος βοηθηστε με γιατι τα εχω πεξει
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 1 . Restart τον router 2. Clear τα cookies και το history στον chrome 3. Ρίξε ενα scan με superantispyware και malwarebytes
Marria Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Προσπαθησε να αλλαξεις και τα dns, εναλλακτικα βαλε της google 8.8.8.8
kostas^^ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 εγω θα σου προτεινα να βαλεις κ ενα free antivirus γιατι ποτε δεν ξερεις..
hunter2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά δεν πρέπει να είναι θέμα ιού, το κάνει σε πάρα πολλούς και σε εμένα, σε κάποιο bug του facebook πρέπει να οφείλεται αν ψάξεις στο google, κάποιοι προτείνουν μερικούς τρόπους αλλά σε εμένα δεν δούλεψαν
billkolias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά δεν πρέπει να είναι θέμα ιού, το κάνει σε πάρα πολλούς και σε εμένα, σε κάποιο bug του facebook πρέπει να οφείλεται αν ψάξεις στο google, κάποιοι προτείνουν μερικούς τρόπους αλλά σε εμένα δεν δούλεψαν κοιομος!!!μπορει να εχει πεσει θημα phising!μπορει να εχει τρεξει καποιο exe που να του κανει redirect σε αλλη σελιδα να απενεργοποιει port και τετοια! οτι σημβαινει συμβαινει στο pc σου και γενικοτερα στα windows που προφανως τρεχεις ,δεν φτεει ρουτερ ,isp αφου ολλα δουλευουν φισιολογικα. η πιο ευκολη λυση ,δοκιμασε με το antivirus που ειπαν πιο πανω και ισως μας θυμιθεις
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Τέλικα δοκίμασε τίποτα απο τα παραπάνω ο φίλος ? γιατι δεν βλέπω ουτε φωνή ουτε ακρόαση
Marria Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τέλικα δοκίμασε τίποτα απο τα παραπάνω ο φίλος ? γιατι δεν βλέπω ουτε φωνή ουτε ακρόαση Αυτο μπορει να ειναι και καλο, να του δουλεψε τελικα το facebook
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 to facebook να εχει προβλημα πως τολμησαν?αν ειναι κατι μαζικο τοτε αμα το googlareis θα το βρεις τι ειναι .οποτε μπορει πραγματι να μην ειναι κατι στο Pc του και απλα να ειναι κατι που επηρεαζει.αλλιως αν ειναι κατι στο Pc μπορει να κανει και system restore.
theomalegan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα μόνο με την εκαθάριση των cookies.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εφοσον αλλαξε browser δεν ξερω αν θα τον επηρεαζαν τα cookies.ας μας απαντησει καταρχην αμα εκανε τιποτα απο ολα αυτα που του προτειναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.