fragment_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 δεν εχω αγορασει ποτε μεσω του skroutz σε καποιο καταστημα, αλλα εχω μια απορια. ενταξει για τ αμεταφορικα που αναφερει αλλα στο "αντικαταβολη" τι θελει να πει. οταν κατι εχει και αντικαταβολη και ελαχιστα μεταφορικα τα προσθετουμε + την τιμη του προιοντος απ τη τσεπη μας;;; συγκεκριμενα θελω να αγορασω ενα προιον πανω απο 120 ευρω και σε ενα συγκεκριμενο καταστημα λογο της τιμης ειναι δωρεαν τ αμεταφορικα (πανω απο 100χιλιομετρα) αλλα λεει αντικαταβολη 8ευρω απο κατω δλδ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 δεν εχω αγορασει ποτε μεσω του skroutz σε καποιο καταστημα, αλλα εχω μια απορια. ενταξει για τ αμεταφορικα που αναφερει αλλα στο "αντικαταβολη" τι θελει να πει. οταν κατι εχει και αντικαταβολη και ελαχιστα μεταφορικα τα προσθετουμε + την τιμη του προιοντος απ τη τσεπη μας;;; συγκεκριμενα θελω να αγορασω ενα προιον πανω απο 120 ευρω και σε ενα συγκεκριμενο καταστημα λογο της τιμης ειναι δωρεαν τ αμεταφορικα (πανω απο 100χιλιομετρα) αλλα λεει αντικαταβολη 8ευρω απο κατω δλδ; Το ποσό που αναφέρεται δίπλα στο "Αντικαταβολή" σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνει επιπλέον αν επιλέξεις την πληρωμή μέσω αντικαταβολής.
fragment_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 χμμ μαλιστα, κριμα και πληρωνω με αντικαταβολη ... δε πειραζει, ευχαριστωωω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.