Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για overclocking (αρχαριος)

mesverko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Προτου ξεκινησω θα ηθελα να σας πω οτι δεν ξερω και πολλα απο overclocking και ετσι οτι εχετε να πειτε αν μππορειτε πειτε το με λογια ευκολα.:) Εχω Intel Core 2 Duo E 4700 2.6ghz,3 gb μνημη (1gb 600mhz+1gb600mhz+1gb800mhz) και καρτα γραφικων Nvidia 8600gt 512mb.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αμα μπορω να κανω overclocking σε κατι απο ολα αυτα ετσι ωστε να με βοηθησει σε διαφορα παιχνιδια που παιζω για να μην χρειαστει να χαλασω λεφτα και αμα μπορω, να μου πειτε πως να το ανεβασω και ποσο θα ηταν το ιδανικο:π.χ θελω overlicking στον επεξεργαστη.Μπαινωντας στο Bios μου λεει Cpu clock ratio 13 (6-13) kai cpu frequency 200mhz(200-700)--->13χ200mhz=2,6ghz .Να ανεβασω το cpu frequency?γιατι ουτος η αλλως το Cpu clock ratio 13 ειναι στο maximum.Eυχαριστω.

Κατι σημαντικο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι to cpu κατα μ.ο εχει 60-70 βαθμους.

Δημοσ.

Για αρχή λέω να πάρεις ένα σετάκι μνήμες γιατί έχεις και μια παρδαλή στα 800 .

Άνοιξε το κουτί και αν έχεις πιεστικό για τα λάστιχα ρίξε αέρα να φύγει η σκόνη.

Μπορείς και με κάποιο πινέλο να βγάλεις την σκόνη .

Δημοσ.

Αυτη την παρδαλη την βρηκα πριν λιγο καιρο τσαμπα αλλα μπορω να παρω μια ακριβως ιδια ετσι ωστε να εχω 2χ600 και 2χ800.Εσυ τι λες να μπω σε περισσοτερα εξοδα ή να κανω αυτο?

Ειναι τοσο ξεκαρφωτη η 800ρα?(χωρις ειρωνια).

Δημοσ.

οι μνήμες πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα .

Όλες 600 ή όλες 800.

Αν δεν θες να πάρεις άλλες 2 600 ίδιες με αυτές που έχεις απλά κάνε την 800 να τρέχει στα 600 μέσα από το BIOS .

Δημοσ.

Οταν μπαινε στο Βιος μου λεει γενικα οτι DDr2 frequency 667 mhz δεν μου λεει ξεχωριστα για τις μνημες

Οταν μπαινε στο Βιος μου λεει γενικα οτι DDr2 frequency 667 mhz δεν μου λεει ξεχωριστα για τις μνημες

Οταν μπαινω στο Βιος μου λεει γενικα οτι DDr2 frequency 667 mhz δεν μου λεει ξεχωριστα για τις μνημες

Οταν μπαινω στο Βιος μου λεει γενικα οτι DDr2 frequency 667 mhz δεν μου λεει ξεχωριστα για τις μνημες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...