Προς το περιεχόμενο

Επιλογή tv 40"

costas90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony KDL 40NX720 βλεπω οτι εχει 1300 ευρο. Αρα το μπατζετ σου φτανει ως εκει, υποθετω.

Θα σου ελεγα να κοιταξεις την http://www.net-electric.gr/catalog/samsung-tv-smart-led-3d-ue40d8000-800-p-11444.html

στα ιδια περιπου φραγκα με τη Sony αλλα 1-2 κλασεις πανω. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα, εχουμε μπει στην εποχη του 3D. τωρα μπορει να μν σου ειναι το πιο χρησιμο πραγμα στον κοσμο αλλα σε 1-2 χρονακια max θα γινεται χαλασμος με το 3D..

Εξαλλου μια τετοια τηλεοραση την περνεις για να τιν κρατησεις 4 χρονια μινιμουμ... τα λεφτα της θα τα βγαλει και με το παραπανω.. ασε που κανει τοσο, οσο και μια τηλεοραση που δν εχει 3D..

Ασε που ειναι και Samsung :) και ναι! η πιοτητα ειναι αψογη!

διαφωνω τελειως με την επιλογη σου

πολλα λεφτα για το τιποτα

αχρηστο το 3d.

θα λεγα να παρεις καποια καλη πλασμα πανασονικ που παει γυρω στα 1200

η αν επιμενεις για 3d παρε αυτη που ειναι απλα η καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει

διαφωνω τελειως με την επιλογη σου

πολλα λεφτα για το τιποτα

αχρηστο το 3d.

θα λεγα να παρεις καποια καλη πλασμα πανασονικ που παει γυρω στα 1200

η αν επιμενεις για 3d παρε αυτη που ειναι απλα η καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει

Όταν λες αχρηστο το 3d εννοείς ότι δεν υπάρχουν πολλές ταινίες 3d ή οτι η ποιότητα δεν είναι καλή;

Επίσης είδα ότι η lg έχει βγάλει passive 3d glasses σε αντίθεση με τα active της samsung. Ποια τεχνολογία είναι καλύτερη;

Πάρε την Panasonic TX50G30 με 1.270 € και θα έχεις την καλύτερη 50άρα που κυκλοφορεί. Αν σε παίρνει βέβαια το μέγεθος, το οποίο μην το φοβάσαι. Το μεγαλύτερο εδώ μετράει. Όσο για το 3d άστο καλύτερα. Αν τελικά έχεις πρόβλημα χώρου και όχι απόστασης θέασης, τότε ΤΧ42G30

Πάρε την Panasonic TX50G30 με 1.270 € και θα έχεις την καλύτερη 50άρα που κυκλοφορεί. Αν σε παίρνει βέβαια το μέγεθος, το οποίο μην το φοβάσαι. Το μεγαλύτερο εδώ μετράει. Όσο για το 3d άστο καλύτερα. Αν τελικά έχεις πρόβλημα χώρου και όχι απόστασης θέασης, τότε ΤΧ42G30

Ο χώρος είναι το θέμα. Μπορω το πολύ 42". Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας.

E nai kαι 3D, θα πάρω και glases και blueray home cinema!!! αλλα για τηλεόραση δεν θέλω να δώσω πάνω από 1600, άντε με το ζόρι 1700! Α και θέλω samsung ^.^

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για επιλογή τηλεόρασης 40". 'Εχω βρεί τα εξής μοντέλα:

Samsung UE40D6500

Sony KDL40HX720

Sony KDL 40NX720

Καμια απο τις τρεις. Παρε τηλεοραση πλασμα, αυτες ειναι ολες lcd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...