Προς το περιεχόμενο

LCD or LED ?

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα νταξει στο συγκεκριμενο φορα γενικως εχουν μαζευτει ολα τα fanboy των plasma/panasonic της Ελλαδας. Και αν καποιος τολμησει να πει διαφορετικη αποψη τον τρωει η μαρμαγκα, οχι με την ενοια της κακοδιαχειρισης, αλλα με την ενοια οτι βγαινουν οι υπολοιποι να τον πουν ανιδεο/πληρωμενο/διαφημιστη αλλης εταιρειας-τεχνολογιας κλπ. Καπως ετσι δεν ξαναποσταρει ο αλλος τη γνωμη του αν ειναι διαφορετικη.

Πιο εξειδικευμενα θεωρω αντιστοιχα fora του εξωτερικου οπου η Panasonic παλι κατεχει διακριτη θεση αλλα οχι και τοσο μονοπλευρη.

**Πηγα εγω να ρωτησω γνωμες για 37ρες τηλεορασεις σε αποσταση θεασης 3-4 μετρων (γιατι ΕΤΣΙ ειναι ο χωρος μου και δεν μπορω να αλλαξω κατι) και παραλιγο να με παρουν με τις πετρες οτι δεν νοουονται 37 ιντσες για 3 μετρα κλπ. Καπως ετσι κυλουν οι διαλογοι εκει, οπως εδω στα νηματα Intel-AMD, nvidia-ati με τη διαφορα οτι εκει το 90% ειναι με τη μια πλευρα (το υπολοιπο 10% ειναι αυτοι που απλως ζητανε συμβουλες), αντι για το 40-60 που συνανταμε εδω διαβαζοντας ολες τις αποψεις, ακομα και τις αγενεις.

**Οι Panasonic παντως ειναι καλες τηλεορασεις και με εξαρτηματα Made in Japan και συναρμολογημενα σε Ευρωπη συνηθως.

Δημοσ.

Ενταξει με πεισατε να σκεφτω να κοιταξω και προς panasonic πλευρα.... B) αφου ουτως η αλλως προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο την συγκεκριμενη , και δεν εχω λογο να αμφισβητησω ουτε τους λατρεις ουτε τους επικριτες της....

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα νταξει στο συγκεκριμενο φορα γενικως εχουν μαζευτει ολα τα fanboy των plasma/panasonic της Ελλαδας. Και αν καποιος τολμησει να πει διαφορετικη αποψη τον τρωει η μαρμαγκα, οχι με την ενοια της κακοδιαχειρισης, αλλα με την ενοια οτι βγαινουν οι υπολοιποι να τον πουν ανιδεο/πληρωμενο/διαφημιστη αλλης εταιρειας-τεχνολογιας κλπ. Καπως ετσι δεν ξαναποσταρει ο αλλος τη γνωμη του αν ειναι διαφορετικη.

Πιο εξειδικευμενα θεωρω αντιστοιχα fora του εξωτερικου οπου η Panasonic παλι κατεχει διακριτη θεση αλλα οχι και τοσο μονοπλευρη.

**Πηγα εγω να ρωτησω γνωμες για 37ρες τηλεορασεις σε αποσταση θεασης 3-4 μετρων (γιατι ΕΤΣΙ ειναι ο χωρος μου και δεν μπορω να αλλαξω κατι) και παραλιγο να με παρουν με τις πετρες οτι δεν νοουονται 37 ιντσες για 3 μετρα κλπ. Καπως ετσι κυλουν οι διαλογοι εκει, οπως εδω στα νηματα Intel-AMD, nvidia-ati με τη διαφορα οτι εκει το 90% ειναι με τη μια πλευρα (το υπολοιπο 10% ειναι αυτοι που απλως ζητανε συμβουλες), αντι για το 40-60 που συνανταμε εδω διαβαζοντας ολες τις αποψεις, ακομα και τις αγενεις.

**Οι Panasonic παντως ειναι καλες τηλεορασεις και με εξαρτηματα Made in Japan και συναρμολογημενα σε Ευρωπη συνηθως.

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο φανατικοί. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν λάθος αλλά ότι υποστηρίζουν με ιδιαίτερο σθένος αυτό που υποστηρίζουν.

** καλά, θέλεις κι εσύ 37άρα τηλεόραση για 3-4 μέτρα; πάρε μια 50άρα να χάσεις το φως σου - με την καλή έννοια.

:P

Ενταξει με πεισατε να σκεφτω να κοιταξω και προς panasonic πλευρα.... B) αφου ουτως η αλλως προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο την συγκεκριμενη , και δεν εχω λογο να αμφισβητησω ουτε τους λατρεις ουτε τους επικριτες της....

Κοίτα, τίποτα δεν είναι το τέλειο. Ή, για να το θέσω διαφορετικά, διαφορετικό είναι το τέλειο για εμένα και διαφορετικό για εσένα. Προσωπικά, αν είναι να αγοράσεις τηλεόραση, θεωρώ ότι καλό είναι να δεις 1-2 μοντέλα πριν καταλήξεις. Κι ούτε θα ακούσεις εμένα ή τον άλλο αν είναι καλές οι δικές μας τηλεοράσεις. Στο κάτω-κάτω, για τη δική σου τηλεόραση πρόκειται, γιατί να αποφασίζει άλλος για σένα;

;)

Δημοσ.

τι να πω κι εγω που πηρα 50αρα και ηδη την συνηθησα και μου φαινεται μικρη.

εκατσα να δω τηλεοραση σε σπιτι καποιου αλλου που ειχε 32αρα και νομιζα οτι καθομουνα σε game boy

Δημοσ.

** καλά, θέλεις κι εσύ 37άρα τηλεόραση για 3-4 μέτρα; πάρε μια 50άρα να χάσεις το φως σου - με την καλή έννοια.

:P

Ναι ναι αντε πες στην μανα να κοψει το ταδε επιπλο με ξυλο οξειας για να χωρεσουμε μια 50ρα.

Και να εχεις και τον πατερα διπλα που εβγαλε μια 20ετια με 25ιντση crt απο τα 4 μετρα, να σου λεει οτι ειναι too much η 37ρα κι οτι +12 ιντσες ειναι υπερβολη αλλα αντε οκ (νομιζοντας οτι μια 37ρα 16:9 ειναι κατι αντιστοιχο με μια 37ρα 4:3).

Ασε πικραμενη ιστορια.

Δημοσ.

Ναι ναι αντε πες στην μανα σου να κοψει το ταδε επιπλο με ξυλο οξειας για να χωρεσουμε μια 50ρα.

Και να εχεις και τον πατερα διπλα που εβγαλε μια 20ετια με 25ιντση crt απο τα 4 μετρα, να σου λεει οτι ειναι too much η 37ρα κι οτι +12 ιντσες ειναι υπερβολη αλλα αντε οκ (νομιζοντας οτι μια 37ρα 16:9 ειναι κατι αντιστοιχο με μια 37ρα 4:3).

Ασε πικραμενη ιστορια.

κατι τετοιες πιπες μου λεγανε κι εμενα οταν ειπα να παρω την 50αρα,αν και δε με πιστευανε οτι θα το κανα

την επομενη εσκασα μυτη σπιτι με το κτηνος

ο πατερας μου ηταν ολη μερα μεσα και εβλεπε ταινιες :rolleyes: και η μανα μου τουρκικα :devil:

βεβαια τους την χαλασα και την πηρα στο δικο μου δωματιο και την καρφωσα στο τοιχο

Δημοσ.

Που να τους εβαζες και HD να δουν στην 50ρα. Το θεμα ειναι οτι για να τους πεισεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να πανε σε μια 50ρα πρεπει πρωτα να δουν demo 50ρας στο χωρο τους, ωστε μετα να μη μπορουν να την αποχωριστουν:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...