nikosgia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 θέλω να πάρω μια 32" και έχω μπερδευτεί με τις LED και τις LCD , ποια ακριβως είναι η διαφορά? Αν πάρω μια LCD οχι φθηνιάρικη ,full HD δεν θα μου είναι αρκετη για τις ταινιουλες μου και την μπαλιτσα μου ?
shodan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν πρόκειται για διαφορετική τεχνολογια. LCD είναι και οι μεν και οι δε. Αλλάζει μόνο ο τρόπος φωτισμού. Στις απλές ας το πούμε LCD ο φωτισμός γίνεται με κλασσικές λυχνιες ccfl ενώ στις led με τι άλλο; Με led. Ουσιαστική διάφορα; Εξοικονόμηση ενέργειας εώς ~30% καλύτερο λευκό και μαύρο καθώς και μικρότερο πάχος όσο αφορά τις led. Απο εκει και πέρα αν θέλεις κάτι σχετικά οικονομικό επιλέγεις LCD δαγκωτο. --- - Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 απο οτι ξερω οι LED διακρινονται σε edge lit και back lit.οι πρωτες δεν εχουν διαφορα απο τις συμβατικες LCD εκτος κι αν συκρινεις μοντελα.οι δευτερες διαφερους σε φωτισμο,χρωματα, ιδιαιτερα το μαυρο ξεχωριζει.
nikosgia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 καταρχην ευχαριστω όλους για τις απαντησεις... Τωρα για το χρηματικο....αντε μεχρι 450 ευρουδάκια...ταβάνι..
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι κατα κυριο λόγο αυτό, και κατα 2 ον γιατι να δωσω παραπανω χρημα για 40αρα αφου και με 32 θα κανω την δουλεια μου μια χαρα...
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Κοιτα τι παιρνεις ομως http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Συμφωνω για την τιμή ειναι ευκαιρια , αλλα εχω ενστασεις για την panasonic...και για το skroutz...δεν εμπιστευομαι ουτε το ένα ουτε το αλλο ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Τι ενστασεις ακριβως εχεις για το σκρουτζ? Ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Προσωπικά θα ηθελα να ακούσω τις αντιρρήσεις και για τον Skroutz... ... αλλά και για την Panasonic (όντας πανευτυχής κάτοχος τηλεόρασης Panasonic plasma).
nikosgia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πολύ απλά κανα δυο φορες που εμπιστευτηκα eshop βαραγα το κεφαλι μου...(οχι το skroutz...)....Εκτοτε στο πωλητη face to face και αν παιξει καμια προσφορα εχει καλώς.... ¨Οσο για panasonic δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικα αλλα απο τον περιγυρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια...
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 την εχει το πλαισιο 479. πηγαινε παρτην απο κει. και οι πανασονικ ειναι οι καλυτερες πλασμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πολύ απλά κανα δυο φορες που εμπιστευτηκα eshop βαραγα το κεφαλι μου...(οχι το skroutz...)....Εκτοτε στο πωλητη face to face και αν παιξει καμια προσφορα εχει καλώς.... ¨Οσο για panasonic δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικα αλλα απο τον περιγυρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια... Πληροφοριακα εντελως, το skroutz δεν ειναι καταστημα και δεν πουλαει τιποτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 [...] ¨Οσο για panasonic δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικα αλλα απο τον περιγυρο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια... Δεν ξέρω τι λέει ο "περίγυρος" αλλά κατά τη γνώμη μου είναι από τις κορυφαίες τηλεοράσεις. Ρίξε μια ματιά στο τι λένε σε πιο ειδικευμένα fora: http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=140
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.