wraeththu Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2003 Το πρόβλημα το είχα εντοπίσει εδώ και καιρό (από την πρώτη σχεδόν μέρα που πήρα την κάρτα). Κάθε φορά που συνδέω ένα εξωτερικό κουτί με σκληρό δίσκο στη Firewire υποδοχή της Audigy 2 και αντιγράφω δεδομένα έχοντας παράλληλα ανοιχτό κάποιο Winamp να παίζει μουσική έχει σαν αποτέλεσμα μετά από 10-20' να σταματάει η αναπαραγωγή ήχου και να ακούγεται απλώς ένα συνεχές μπίπ. Η σύνθεσή μου είναι: Elite Κ7S5A AMD 1700+ WD 40GB IBM 120GB SONY DRU 500AX PLEXTOR 12/10/32 WINDOWS XP SP1 (το ίδιο έκανε και όταν δεν είχα SP1). Όταν είχε βγει το πρώτο update για τους drivers της Audigy και είχα ακόμα τα XP χωρίς το SP1 τους είχα βάλει αλλά δεν άλλαξε κάτι. Στο δίκτυο δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο και αναρωτιόμουν μήπως κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα. PS: Ξέρω ότι η πρώτη λύση είναι αναβάθμιση drivers αλλά θέλω εκ των προτέρων να ξέρω αν λύνεται το πρόβλημα γιατί είμαι της άποψης "don't fix it if it ain't broken". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lupus Δημοσ. 4 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2003 ena email stin creative dokimases na steiles? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
searching Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 i driver tis Audigy 2 exeis tous driver tou cd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 @lupus: Oxi akoma, den exw ftasei se auto to simeio @searching: Nai den exw balei pio kainourious. Kai me to 1o update opws eipa den beltiw8ike i katastasi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2003 Δοκίμασε να στείλεις το email που λέει ο lupus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danceswitch Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2003 @wraeththu: H Audigy mia aplh karta hxou einai pou exei kai firewire, mhn ta 8eloume ola dika mas:p pantws gia updates h creative europe einai aparafekth,rikse mia matia sto amerikaniko site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.