koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 θελω να παιξω lan στο σπιτι με τον αδερφο μου απο αυτο το counter.ξερει κανεις πως μπορω??
genious1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το μονο που χρειαζεσει ειναι 2 pc και ενα modem στο οποιο θα συνδεσεισ και τα 2 pc με καλοδιο ethernet και μετα εισε ετιμοσ απλοσ ανοιγεται το cs και ο ενασ παταει new game και ο αλοσ find server και μετα lan και συνδεεται
koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αν συνδεσω τα δυο λαπτοπ με το ethernet μεταξυ τους και εχουν και τα δυο εχυν συνδεση στο ιδιο ιντερνετ?
genious1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το θεμα δεν ειναι να ειναι στο internet το θεμα ειναι οτι το modem τα συνδεει αυτοματα μεταξυ τουσ ακομα και αν δεν ειναι συνδεμενα στο internet αν ομωσ θεσ να τα συνδεσεισ μεταταξυ τουσ τοτε θελει ειδηκεσ ρυθμισεισ και εδω δυσκολευει λιγο
koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παλια το ειχα κατεφερει αλλα μαλον στην τυχη.ξες αυτες τις ρυθμισεις?
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Δοκιμασε καταρχας να συνδεσεις απευθειας με ethernet τα δυο pc και αν δεν δουλεψει τοτε θα δεις τις ρυθμισεις.
koularasss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 πειραζει που το ενα ειναι xp και το αλλο win7?κ δν συνδεθηκαν μονα τους.
Mika Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 δεν πειραζει που ειναι διαφορετικα τα λειτουργικα. γραψε στο καθε pc (με συνδεδεμενο το καλωδιο) στο run: cmd και μολις ανοιξει η κονσολα γραψε ipconfig. ποσταρε εδω τα αποτελεσματα και απο τα 2 pc.
koularasss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γτ ειμαι διακοπες κ εχω το ενα πσ θα σου πω την τριτη που θα γυρισω. Γτ ειμαι διακοπες κ εχω το ενα πσ θα σου πω την τριτη που θα γυρισω.
koularasss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 μου λεει ενα σωρο πραγματα.δεν μπορω να τα κανω copy paste.ειναι καποιο συγκεκριμενο που χρειαζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.