Προς το περιεχόμενο

Αγορά υπολογιστή μέχρι 800 ευρώ.

gorillas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Το φιλαράκι μου θέλει νέο υπολογιστή μέχρι 800 ευρώ (μαζί με μεταφορικά).

Η χρήση είναι all around και προφανώς περιλαμβάνει και παιχνίδια.

Προοπτική τουλάχιστον 4 χρόνια και πιθανόν να προστεθεί και κάποια ψύκτρα για λόγους θορύβου και μόνο.

Ίσως να κόψω κάτι από τροφοδοτικό(watt όχι ποιότητα) και να βάλω την 6950.Περιμένω προτάσεις συμβουλές κ.τ.λ.

Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση.

post-63164-0-29860000-1314291373_thumb.png

Δημοσ.

Εβαλες 2GB Ram ενώ στην ίδια τιμή παίζει και αυτή

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21360&cat=4&sub=244&pmanuf=207&sort=3&step=undefined

Αν δεν έχει την τρέλα να κυνηγάει και το τελευταίο fps Μια χαρά είναι η 6870 για τα Games...

Βάλε ένα άλλο κουτί και θα είσαι οκ...

Τέλος την οθόνη τσίμπα την από msystems να γλυτώσεις και ένα 20αρικο

Δημοσ.

Μια χαρά η σύνθεση σου βαλε την ram που σου είπε η καρμεν και είσαι έτοιμος για παραγγελία :)

Να αλλάξει και κουτί ρε θα βράζει εκεί μέσα :P

Με τα λεφτά που περισεύουν + τα 20 ευρά από οθόνη αν την πάρει από msystems παίρνει το γνωστό Θανοκούτι

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20189&cat=1&sub=0&pmanuf=1120&sort=undefined&step=undefined (χωρίς παντζούρι :P )

Δημοσ.

Δεν μου τα είπες αυτά :P ..

Θα μου τα πεις αύριο :lol: :lol:

Ναι έχουμε να ρυθμίσουμε και μία ψηφιακή μηχανή αν έχεις χρόνο :P

Δημοσ.

Τι δεν χωραγε για 2cm?!?Το ετοιμαζεις για φωτο?????????????Ενα εχω να πω και εγω....Σας μιλαω απο το κουβαδακι....Το καλο ειναι under construction παλι!!!!!

Κατι σαν αυτη για να μπορει να παιξει μπουλντοζα ανετα σε μια αναβαθμιση...

Δημοσ.

Κουραγιο....Μα καλα βγαζουν τοσα και τοσα πραγματα ρε γμτ αυτα τα καταραμενα καλωδια γιατι δεν μπορουν απλα να τα καταργησουν?!?!?!

Δημοσ.

Εμείς θέλουμε καλώδια γιατί τα κάνουμε sleeve :lol: :lol: .

Όντως αυτές οι εκδόσεις των cm έχουν πρόβλημα με τα καλώδια

Το καλό είναι ότι δείχνουν είσοδο αέρα στον πάτο του κουτιού χαχαχαχα Που να μπει το φουρφούριον καλέ με το Psu να γίνεται μακαρονάδα;

Web-430.jpg

Δημοσ.

Καλο κουτι το ειχαμε παρει με ενα φιλο δεν χωραγαν και πολλα εκει μεσα αλλα απο θερμοκρασιες ειναι σχετικα καλo....

Μην ακουω sleeves....Οχι αλλο καρβουνο.......!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...