Προς το περιεχόμενο

Sony PS3 160Gb, 203€ @ Amazon

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τη μετατροπη του amazon και τον φορο μου το βγαζει στα 211,76 ευρω. Και παλι. πολυ καλη τιμη αλλα σαν value ισως το 320αρι πακετο με το Move (στα 255 νομιζω περιπου) να ειναι καλυτερο

Δημοσ.

Με τη μετατροπη του amazon και τον φορο μου το βγαζει στα 211,76 ευρω. Και παλι. πολυ καλη τιμη αλλα σαν value ισως το 320αρι πακετο με το Move (στα 255 νομιζω περιπου) να ειναι καλυτερο

Μη μετατρέπεις με το Amazon. Να πληρώνεις σε ευρώ κι όχι λίρες. Γλυτώνεις λεφτά.

Δημοσ.

Μη μετατρέπεις με το Amazon. Να πληρώνεις σε ευρώ κι όχι λίρες. Γλυτώνεις λεφτά.

ακριβως το αναποδο. να πληρωνεις σε λιρες και να αφηνεις την τραπεζα σου να κανει την μετατροπη γιατι η ισοτιμια που περνεις ειναι καλυτερη απο το currency converter του amazon (ναι βγαζουν και απο αυτο).

καλη η τιμη αλλα εχει παιξει και η προσφορα του μιντια στα 199. η προσφορες του αμαζον για τα 320 γιγα ειναι μουφα.

Δημοσ.

ακριβως το αναποδο. να πληρωνεις σε λιρες και να αφηνεις την τραπεζα σου να κανει την μετατροπη γιατι η ισοτιμια που περνεις ειναι καλυτερη απο το currency converter του amazon (ναι βγαζουν και απο αυτο).

καλη η τιμη αλλα εχει παιξει και η προσφορα του μιντια στα 199. η προσφορες του αμαζον για τα 320 γιγα ειναι μουφα.

Στα mediamarkt εχει τετοια προσφορα τωρα?

Δημοσ.

Στα mediamarkt εχει τετοια προσφορα τωρα?

Μπα, πριν μερικους μηνες ηταν..

Παντως εχει ανακοινωθει η μειωση τιμων οποτε περιμενω ειδικα στις γιορτες μεγαλυτερες πτωσεις..

Δημοσ.

Μια πρώτη μείωση έχει γίνει κατά 50ευρώ περίπου. Στα Media Markt έχει το σκέτο 160αρι με 250ευρω και το μεγαλύτερο μαζί με το Uncharted 2 στα 300.

Δημοσ.

Μπα, πριν μερικους μηνες ηταν..

Παντως εχει ανακοινωθει η μειωση τιμων οποτε περιμενω ειδικα στις γιορτες μεγαλυτερες πτωσεις..

Λεω να περιμενω κ εγω τις γιορτες τοτε!!!

να μην παω για μεταχειρισμενο?? δεν αξιζει?

Δημοσ.

Λεω να περιμενω κ εγω τις γιορτες τοτε!!!

να μην παω για μεταχειρισμενο?? δεν αξιζει?

Εξαρταται απο την τιμη και απο ποιον θα το παρεις...Λογικα δεν αξιζει.

Παντως εγω πηρα μια προσφορα απο τα carrefour πριν κανα χρονο και εδωσα +30Ε σε σχεση με τις τιμες των μεταχειρισμενων τοτε...

Δημοσ.

Εξαρταται απο την τιμη και απο ποιον θα το παρεις...Λογικα δεν αξιζει.

Παντως εγω πηρα μια προσφορα απο τα carrefour πριν κανα χρονο και εδωσα +30Ε σε σχεση με τις τιμες των μεταχειρισμενων τοτε...

Θα περιμενω καμμια καλη προσφορα τοτε...

αντε να δουμε τι θα δουμε!!! :rolleyes::)

Δημοσ.

ετσι οπως πανε οι τιμες βλεπω να τα μοιραζουν ο γερμανος και βονταφον τα χριστουγεννα:)

αυτό ξαναπές το!! Δεν το έχουν σε τίποτα με κάθε σύνδεση οικογενειακού πακέτου θα μας βάλουν να δίνουμε 1 ps3 ή xbox δώρο... LOL :mrgreen:

Δημοσ.

αυτό ξαναπές το!! Δεν το έχουν σε τίποτα με κάθε σύνδεση οικογενειακού πακέτου θα μας βάλουν να δίνουμε 1 ps3 ή xbox δώρο... LOL :mrgreen:

Μαλλον ξεχνατε τι δωρα εδιναν πριν λιγα χρονια. Νομιζω οτι περυσι επαιξε και PS3 με καποιες ακριβες συνδεσεις !!!!

Δημοσ.

Με 300€, το 160GB Slim+χειριστήριο+God Of War 3 απο το Πλαίσιο. Αξίζει λέτε?

Οταν λες χειριστηριο εννοεις εξτρα?Γιατι ολες οι κονσολες εχουν και χειριστηριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...