Προς το περιεχόμενο

Κώδικας HTML για αναζήτηση σε ιστοσελίδα μου;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας

ξέρει κανείς κωδικό html για να μπορώ να κάνω αναζήτηση στην ιστοσελίδα που έχω φτιάξει

Δημοσ.

αυτος ο κωδικας ειναι αναζητηση στο google

Δημοσ.

αυτος ο κωδικας ειναι αναζητηση στο google

Αναζήτηση στο από το google στην δική σου σελίδα

αν θες να ξανά εφεύρεις τον τροχό για να κάνεις την δουλειά σου άλλο αυτό αλλά δεν το συνιστώ.

Δημοσ.

για σας

ξέρει κανείς κωδικό html για να μπορώ να κάνω αναζήτηση στην ιστοσελίδα που έχω φτιάξει

H σελίδα σου σε τι γλώσσα είναι σχεδιασμένη;

Δημοσ.

εγώ απ ότι κατάλαβα δεν θέλω να κάνει αναζήτηση στο web. αλλά αναζήτηση στην ιστοσελίδα του.

τα προϊόντα και τα σχετικά. έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

για σας

Με κώδικα html ΔΕΝ φτιάχνεις αναζήτηση, μόνο την φόρμα φτιάχνεις και η αναζήτηση υλοποιείται από κάποια server side γλώσσα.

Δημοσ.

ουσιαστικά, η απλή αναζήτηση στο site υλοποιείται με 2 τρόπους.

η cached type search η αλλιώς materialized search.

και ο κλασικός απλός τρόπος κατασκευής του query.

στην πρώτη περίπτωση κατασκευάζεις έναν πίνακα ξεχωριστό ο οποίος θα ανανεώνεται κάθε φορά που ο διαχειριστής του cms επιθυμεί,

πράγμα το οποίο υπερτερεί αφάνταστα στην ταχύτητα αναζήτησης.

και ο δεύτερος είναι να κατασκευάζεις το query on the fly και να παίρνεις το αποτέλεσμα.

ως τόσο κρίνοντας απ τον τίτλο του thread μάλλον η απάντησή μου θα περάσει αδιάφορη.

Δημοσ.

για σας

Δες αυτό που είναι ένας συνδυασμός html και javascript! Όταν το εγκαταστήσεις δοκίμασε την λειτουργία του Search Engine JSE με τις λέξεις κλειδιά "JSE" ή "open source".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...