brisa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδια, για να θεωρησουμε οτι για ενα προιον μικροτερης αξιας απο 22 ευρω δε θα πληρωσουμε τελωνειακα και σκατα..υπολογιζουμε την αξια του προιοντος χωρις τα εξοδα αποστολης?δηλαδη, αν η αξια του προιοντος ειναι 20ευρω και μαζι με τα εξοδα αποστολης παει πανω απο 22 ευρω , τι γινεται? πληρωνω κερατιατικα?
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 λογικα δεν θα πληρωσεις για τοσο μικρο ποσο.και πανω στο χαρτι γραφουν την αξια του προιοντος χωρις τα ταχυδρομικα καποιες φορες.η βαζουν και το postage αλλα ειναι εμφανες για να ξερει ο αλλος στο τελωνειο οτι ειναι Postage και οχι το προιον
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 και 40 ευρω να φτασεις συνηθως δεν περναει τελωνειο λογω μικρης αξιας.
brisa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 φοβαμαι να το ρισκαρω...γιατι αμα μου πουν πηγαινε στο τελωνειο κλπ και πληρωσω..σκατουλες..δε θα μπορω να κανω επιστροφη κιολας, επειδη ειναι αρωματα(ειναι ορος του site)...
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ειναι πολυ μικρο ποσο για να σου περασουν τελωνειο ενα αρωμα.
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Για να ηρεμήσεις ισχύει αυτό που λέει ο poulinos... Εχω περάσει χωρίς τελωνείο κάτι που κόστισε 70ευρώ... Και τώρα αναμένω πράγματα αξίας περίπου 90 ευρώ με την διαβεβαίωση ότι δε θα έχω τελωνείο...
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ποτε μην εισαι σιγουρη με την διαβεβαιωση.ειναι και στις ορεξεις του τελωνειακου παντα.αλλα 30 ευρω του φιλου ειναι πολυ μικρο.εξαρτατε πως το στελνει ο αλλος τι γραφει πανω με ποια εταιρεια θα ερθει κτλ.
karmen1983 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ποτε μην εισαι σιγουρη με την διαβεβαιωση.ειναι και στις ορεξεις του τελωνειακου παντα.αλλα 30 ευρω του φιλου ειναι πολυ μικρο.εξαρτατε πως το στελνει ο αλλος τι γραφει πανω με ποια εταιρεια θα ερθει κτλ. Εμένα λέει gift
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αυτος ο τροπος που ειπε η καρμεν ειναι ενας τροπος για να περασεις πραγματα πιο απλα αν στο δηλωσουν σαν gift η αν στο στειλουν σαν Demo(εκει βεβαια καλο ειναι να πεταξουν την συσκευασια κτλ να μην φαινεται οτι ειναι New) η αμα στο τιμολογησει λιγοτερο τοτε μπορεις να το περασεις.αν ο αλλος γραψει πχ οτι η καρτα δεν κανει 500 αλλα κανει 30 ο αλλος στο τελωνειο δεν μπορει να ξερει.η αμα πει οτι ειναι δωρο η οτι ειναι demo η απο εγγυηση και την στειλει χωρις πχ το εξωτερικο κουτι με την ζωγραφια και στειλει μονο το χαρτοκουτι με την καρτα.
brisa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αυτα οντως ειναι εξυπνα κολπακια, γιατι μην ξεχναμε οτι εχουν φτασει στο σημειο να ανοιγουν τα πακετα στα τελωνεια και να κοστολογουν! αλλα αμα αγοραζουμε απο αμερικανικο μαγαζι, δεν ειναι κομματακι μανικι να τους πουμε να πεταξουν τη συσκευασια κλπ κλπ...??? και γενικα οταν το κανετε αυτο,κανετε πρωτα τη αγορα και μετα στελνετε email και το ζητατε?ποια ειναι η διαδικασια?πειτε μου κι εμενα please...
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αυτα οντως ειναι εξυπνα κολπακια, γιατι μην ξεχναμε οτι εχουν φτασει στο σημειο να ανοιγουν τα πακετα στα τελωνεια και να κοστολογουν! αλλα αμα αγοραζουμε απο αμερικανικο μαγαζι, δεν ειναι κομματακι μανικι να τους πουμε να πεταξουν τη συσκευασια κλπ κλπ...??? και γενικα οταν το κανετε αυτο,κανετε πρωτα τη αγορα και μετα στελνετε email και το ζητατε?ποια ειναι η διαδικασια?πειτε μου κι εμενα please... nai ama δεν εχει αποδειξη πανω στεγνα εχει ανοιχτει και κοστολογειται. ε αμα δεν τα παρουν απο εσενα και εμενα απο ποιον θα τα παρουν???απο αυτον που θα δωσει μιζα και θα περασει 2000-3000 τηλεορασεις??αμα ειναι καταστημα δεν ειναι ευκολο να του πεις να το κανει αυτο.δεν θα δεχτουν ουτε αυτο να κανουν ουτε underprice.αμα ειναι ebay ομως η κατι πιο friendly γινεται.αμα το πεις σε καταστημα εχεις φαει πορτα κατευθειαν.
Giorgos09 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 nai ama δεν εχει αποδειξη πανω στεγνα εχει ανοιχτει και κοστολογειται. ε αμα δεν τα παρουν απο εσενα και εμενα απο ποιον θα τα παρουν???απο αυτον που θα δωσει μιζα και θα περασει 2000-3000 τηλεορασεις??αμα ειναι καταστημα δεν ειναι ευκολο να του πεις να το κανει αυτο.δεν θα δεχτουν ουτε αυτο να κανουν ουτε underprice.αμα ειναι ebay ομως η κατι πιο friendly γινεται.αμα το πεις σε καταστημα εχεις φαει πορτα κατευθειαν. Μη γραφεις Greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.