jkioster Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα. Διατηρώ κατάστημα και η απόσταση της βιτρίνας από το δρόμο είναι περίπου στα 30 μέτρα(υπάρχει χώρος στάθμευσης μπροστά).Θέλω λοιπόν να κάνω κάτι ώστε να τραβάω το μάτι του περαστικού αυτές τις δύσκολες μέρες. Ρώτησα για projector οπίσθιας προβολής με πολλά lumens(5000-5500) αλλά το κόστος είναι νομίζω αρκετά υψηλό,περίπου 2500 + Φ.Π.Α. Σκέφτομαι για τηλεόραση με οθόνη 50-60 ίντσες. Μπορείκάποιος να με βοηθήσει ή να προτείνει κάτι διαφορετικό? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 θες να δειχνεις κινουμενη η στατικη εικονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkioster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλημέρα. Θέλω να δείνχω κοινούμενη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ο προτζεκτορας θα θελει και αλλαγη λαμπας συχνα αν παιζει ολη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkioster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 O projector θα παίζει μόνο τη νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αν ειναι τελειως κινουμενη εικονα παρε μια πλασμα 50αρα με 630 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Συμφωνω με την παραπανω προταση.Οτι πιο φθηνο σε τιμη , σε καταναλωση , και την εταιρεια με το πιο γρηγορο και ''ξεκουραστο'' για τον πελατη σερβις (να ερχονται δηλαδη να την παιρνουν απο το χωρο του ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Aν θες να τραβηξεις ματια (...και να αδειασεις την τσεπη σου) googlαρε "glass projection". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.