Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ βγαζει υγρα

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πάντως είναι πρόβλημα. Ποιο μοντέλο είναι;

κειτ μος(αστειακι). το acer aspire 5541

Σάλιωσε το δάκτυλό σου και ακούμπησε το στην εν λόγο ουσία. Στην συνέχεια φέρε το δάκτυλό σου στην γλώσσα σου. Αν έχει έντονη όξινη και στυφή γεύση τότε κατά πάσα πιθανότατα πρόκειται για ηλεκτρολύτη (από μπαταρία, πυκνωτή κτλ) ή άλλο υγρό που έχει υποστεί ηλεκτρόλυση. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να σου "πει" κάτι η γεύση (καφές, σοκολάτα κτλ).

οχι δεν ειναι τροφη. 100% σιγουρο. μαυρο ειπα ρε παιδια οχι καφε. και σιγα μην το γλυψω κιολας!

έλα βρε..! θα έχεις πολλούς άντρες να σε κυνηγάνε εννοώ..!! άχχχ δεν με πιάνεις εύκολα..!

και για ποιον λογο να γινει αυτο ρε φιλε? με εχεις δει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σάλιωσε το δάκτυλό σου και ακούμπησε το στην εν λόγο ουσία. Στην συνέχεια φέρε το δάκτυλό σου στην γλώσσα σου. Αν έχει έντονη όξινη και στυφή γεύση τότε κατά πάσα πιθανότατα πρόκειται για ηλεκτρολύτη (από μπαταρία, πυκνωτή κτλ) ή άλλο υγρό που έχει υποστεί ηλεκτρόλυση. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να σου "πει" κάτι η γεύση (καφές, σοκολάτα κτλ).

τωρα το χεσατε πλενοσυννεφο και περπατητη της φωτιας.

οσο για σενα vaskag το χρωμα δεν εβγαινε απο την μπαταρια αλλα απο την επιφανεια.εφυγε χρωμα μαλλον

τωρα το χεσατε. το χρωμα δεν εβγαινε απο την μπαταρια αλλα απο την επιφανεια.εφυγε χρωμα μαλλον

Τώρα το έχεσες εσύ μάλλον!!! Μια ιδέα είπε ο άνθρωπος.

Προφανώς δε σε δούλεψε όπως οι υπόλοιποι και δε σου άρεσε...

Μην παραπονιέσαι λοιπόν για το θέμα που άνοιξες και την αντιμετώπιση που είχε...

Ωχ, παιδιά, μαζεύτε τα να φεύγουμε. Τσίκφαϊτ!

Κάτσε, τώρα αρχίζουν τα ωραία!!!

Από εμένα συνέχεια ξέρεις δε θα δοθεί όπότε μην φεύγετε...

Δεν θέλω ευγένιες, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΓΕΝΙΕΣ!!!

Κυρίες μου, μπορείτε να αρχίσετε το μαλλιοτράβηγμα!!! :devil: :) :D :-D :mrgreen: :P

Δεν θέλω ευγένιες, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΓΕΝΙΕΣ!!!

Κυρίες μου, μπορείτε να αρχίσετε το μαλλιοτράβηγμα!!! :devil: :) :D :-D :mrgreen: :P

εγώ είμαι φίλος για ποιες κυρίες λες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...