tsourakis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 σκυλακια? έλα βρε..! θα έχεις πολλούς άντρες να σε κυνηγάνε εννοώ..!! άχχχ δεν με πιάνεις εύκολα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάντως είναι πρόβλημα. Ποιο μοντέλο είναι; κειτ μος(αστειακι). το acer aspire 5541 Σάλιωσε το δάκτυλό σου και ακούμπησε το στην εν λόγο ουσία. Στην συνέχεια φέρε το δάκτυλό σου στην γλώσσα σου. Αν έχει έντονη όξινη και στυφή γεύση τότε κατά πάσα πιθανότατα πρόκειται για ηλεκτρολύτη (από μπαταρία, πυκνωτή κτλ) ή άλλο υγρό που έχει υποστεί ηλεκτρόλυση. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να σου "πει" κάτι η γεύση (καφές, σοκολάτα κτλ). οχι δεν ειναι τροφη. 100% σιγουρο. μαυρο ειπα ρε παιδια οχι καφε. και σιγα μην το γλυψω κιολας! έλα βρε..! θα έχεις πολλούς άντρες να σε κυνηγάνε εννοώ..!! άχχχ δεν με πιάνεις εύκολα..! και για ποιον λογο να γινει αυτο ρε φιλε? με εχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Σάλιωσε το δάκτυλό σου και ακούμπησε το στην εν λόγο ουσία. Στην συνέχεια φέρε το δάκτυλό σου στην γλώσσα σου. Αν έχει έντονη όξινη και στυφή γεύση τότε κατά πάσα πιθανότατα πρόκειται για ηλεκτρολύτη (από μπαταρία, πυκνωτή κτλ) ή άλλο υγρό που έχει υποστεί ηλεκτρόλυση. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να σου "πει" κάτι η γεύση (καφές, σοκολάτα κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν υπάρχει το thread... Best Ever ! Μάλλον το Laptop έχει λιώσει ... από το γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Σάλιωσε το δάκτυλό σου και ακούμπησε το στην Μέχρι εδώ, ήσουν στο πνεύμα του θρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέχρι εδώ, ήσουν στο πνεύμα του θρεντ. Μετά το έχασα ε; Για να πω την αλήθεια δεν το διάβασα όλα για να δω που βαδίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ε βασικά ο τίτλος είναι αρκούντως κατατοπιστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 δοκιμασε να το δουλεψεις μερικες ωρες (μερες) χωρις την μπαταρια, μονο με το ρευμα. και δες αν θα το ξανακανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 τωρα το χεσατε πλενοσυννεφο και περπατητη της φωτιας. οσο για σενα vaskag το χρωμα δεν εβγαινε απο την μπαταρια αλλα απο την επιφανεια.εφυγε χρωμα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 τωρα το χεσατε. το χρωμα δεν εβγαινε απο την μπαταρια αλλα απο την επιφανεια.εφυγε χρωμα μαλλον Τώρα το έχεσες εσύ μάλλον!!! Μια ιδέα είπε ο άνθρωπος. Προφανώς δε σε δούλεψε όπως οι υπόλοιποι και δε σου άρεσε... Μην παραπονιέσαι λοιπόν για το θέμα που άνοιξες και την αντιμετώπιση που είχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ωχ, παιδιά, μαζεύτε τα να φεύγουμε. Τσίκφαϊτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Από εμένα συνέχεια ξέρεις δε θα δοθεί όπότε μην φεύγετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ωχ, παιδιά, μαζεύτε τα να φεύγουμε. Τσίκφαϊτ! Κάτσε, τώρα αρχίζουν τα ωραία!!! Από εμένα συνέχεια ξέρεις δε θα δοθεί όπότε μην φεύγετε... Δεν θέλω ευγένιες, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΓΕΝΙΕΣ!!! Κυρίες μου, μπορείτε να αρχίσετε το μαλλιοτράβηγμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν θέλω ευγένιες, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΓΕΝΙΕΣ!!! Κυρίες μου, μπορείτε να αρχίσετε το μαλλιοτράβηγμα!!! εγώ είμαι φίλος για ποιες κυρίες λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Κάτσε, τώρα αρχίζουν τα ωραία!!! Τί λε ρε, το θέλω εγώ το σκαλπ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.