Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ βγαζει υγρα

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα μωρέ, καλοπροαίρετη πλακίτσα γίνεται, μιας και το πρόβλημα ήταν minor.

Μην τα παίρνεις της μετρητής.

( Βάλτα στην κάρτα ;-) )

τοις μετρητοις

Δημοσ.

τοις μετρητοις

Δεν φτανει που απο ενα σημειο και μετα εχουν ξεφυγει τα πραγματα...τους διορθωνεις(ψιλο-προκαλεις) κιολας...

Δημοσ.

Παυλινάκι, όλοι (σε γενικές γραμμές δηλαδή), ΑΠΛΑ σε πειράζουμε. Τα λες αυθορμήτως αθώα, τα λες ωραία, και όλως τυχαίως μας δίνεις κι αφορμές να πιαστούμε (άλλο που δε θέλουμε για να κάνουμε χαβαλέ) με διάφορα. Κανένας δεν σε υποτιμά, κι ούτε έχει διάθεση να σε προσβάλλει. Στη χειρότερη, κάνει χοντρή πλάκα. Κι αν τυχόν κάποιος νομίζει διάφορα κι έχει υποτιμητική διάθεση, είναι εκ των πραγμάτων πιο βλάκας κι απ' τα λάχανα. Αλλά δεν έχω δει κανέναν στο έτσι. Αυτά. Άντε, γκρινιάρικο.

Δημοσ.

Καλη συνεχεια με το διδακτορικο σου...αλλα..αν θεωρεις πως για να καταλαβεις τι εγινε με το προβλημα σου χρειαζονταν ολα αυτα που γραφτηκαν...τοτε παω πασο...

αυτο

Δημοσ.

...ρε ξάδερφε, εντάξει, κάποιοι την πειράξαμε κι όλας - αλλά τουλάχιστον πρώτα της είπαμε τί τρέχει και τί δεν τρέχει με αυτό που νομίζει πως από το λαπιτόπι τρέχει...

Αλλά τώρα να της λέτε κάποιοι (διότι δε ήσουν κι ο πρώτος) για διαρροές πυκνωτών λες κι έχουν καζανάκι οι πυκνωτές (που και να έπαιζε υπερχείλιση υλεκτρολυτικού υλικού από γουερέβερ / που δεν παίζουν και οι πυκνωτάρες των ντέσκτοπ στα λαπιτόπια, το ρημάδι θα βόγκαε τώρα, αντί για το "τουρουρου-ρου-ρου" των Γουίντοους θ' άκουγε "ωχ.....αχ.....ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..." και άλλα τέτοια...) που άμα αρχίσει και στάζει την έκατσε και να το πάρει και σοβαρά, ε...........

(Καλά, οι "κρύσταλλοι" ήταν ολ-τάιμ κλάσικ από χθες...............)

Αφήστε κατά μέρος τις ουσίες και τα οινοπνεύματα, λάπτοπ είναι, όχι μπετονιέρα.

Καλό θά ήταν να μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου.

Οι ηλεκτρολυτικοι οταν αρχιζουν να εχουν διαρροή ειναι σταδιακη η αλλαγη χωρητικοτητας,και το μηχανημα δουλευει κανονικα στην αρχη ,σιγα - σιγα ομως αρχιζουν τα παρατραγουδα ,ωσπου να παραδωσει το πνευμα του.Μπορει οι ηλεκτρολυτικοι των notebook να ειναι τεχνολογίας smd αλλά δεν παυουν να εχουν ηλεκτρολυτικο υγρό μέσα,και αν ειναι 2-3 κοντά εκει στο καπάκι διολου απιθανο,αλλα η Παυλίνα ανέφερε οτι δεν ειδε υγρά μέσα στην πλευρά του σκληρου δίσκου,και αποκλειστηκε αυτη η πιθανοτητα

Δημοσ.

Βρες μου μητρική που να ΣΤΑΛΑΖΕΙ (και δη λαπιτοπίου) και μετά ας συζητήσουμε και περί προσβολών, ναι;

Δημοσ.

Βρες μου μητρική που να ΣΤΑΛΑΖΕΙ (και δη λαπιτοπίου) και μετά ας συζητήσουμε και περί προσβολών, ναι;

Καί όμως έχω δεί,μην φανταστεις τιποτα το φοβερο απο υγρά βέβαια,σπάνιο φαινομενο,αλλα υπαρκτό.

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι, κι όντως θέλει φαντασία. Περαιτέρω ανάλυση δεν - απλά καλό θα ήταν να μην προβληματίζεται ο κόσμος με φαντάσματα και να λήξει εδώ.

Δημοσ.

τοις μετρητοις

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι απαράδεκτος. Όποτε πληρώνω "τοις μετρητοίς" από δω και στο εξής θα σε μνημονεύω!!!

Δεν φτανει που απο ενα σημειο και μετα εχουν ξεφυγει τα πραγματα...τους διορθωνεις(ψιλο-προκαλεις) κιολας...

Διαφωνώ, καλά κάνει. Άντε γιατί μερικοί έχουμε πάρει πολύ αέρα εδώ μέσα, κάποιος πρέπει να μας βάλει στη θέση μας!!!!!

Είχα δει κάποτε ένα "ντοκυμαντέρ" με εικόνες που δάκρυζαν/μάτωναν=στάλαζαν. Άρα μην αποκλύεις τίποτα :-P

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι, κι όντως θέλει φαντασία. Περαιτέρω ανάλυση δεν - απλά καλό θα ήταν να μην προβληματίζεται ο κόσμος με φαντάσματα και να λήξει εδώ.

Καθόλου φαντασία,και καθόλου φαντάσματα κατ'εσέ,υπαρκτό,τώρα λήγει εδώ.

Δημοσ.

Το ότι ο πυκνωτής βγάζει λάδια βγάζει. Δεν νομίζω με τέτοια ένταση που να στάζει αλλά βγάζει. Το είχα δει σε μία παλιά μητρική(νομίζω s478- την έχω ακόμη, τη κράτησα υποτίθεται να της αλλάξω πυκνωτές αλλά ακόμη...)

Δημοσ.

Άρκτικ, δεν μιλάμε αν γενικά υπερχειλίζουν ή όχι οι πυκνωτές όμως. Οι οποίοι παρεμπτόντως δεν βγάζουν "λάδια". Άλλου είδους υγρό είναι, και σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει εμφανής ροή/συγκέντρωσή του. Άλλωστε μιλάμε για τραγικά μικρές ποσότητες, ακόμα κι αν μιλάμε για το τέλειο σκάσιμο (κι όχι για σταδιακή υπερχείλιση/"φούσκωμσ") που θα σήμαινε άμεση παύση λειτουργίας του μηχανήματος . Αυτό που σταδιακά απελευθερώνεται, δεν φαίνεται με γυμνό μάτι, στο στυλ "να, κοίτα, τρέχει ο πυκνωτής" - απλά διαβρώνει το γύρω του περιβάλλον, κι έχει το οπτικό αποτέλεσμα που έχουν τα ιζήματα αλάτων ή το "πουρί" στα είδη υγιεινής. Αν ήταν τα στοιχεία της μπαταρίας (που και πάλι δεν παίζει, λόγω περιβλήματος που αποτρέπει "ροές"), ίσως και να το συζητάγαμε.

Δημοσ.

Καμμιά φορά τα πλαστικά αλληλεπιδρούν με άλλα υλικά και αλλοιώνεται η χημική τους σύσταση.Μήπως το είχες ακουμπισμένο σε κάτι σκληρό (π.χ. μεταλλική επιφάνεια) για αρκετό χρονικό διάστημα πριν το χρησιμοποιήσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...