Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ βγαζει υγρα

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν μην βάζεις τοπ λαπτοπ πανω σε μαξιλάρια,απο τις εικόνες φαίνεται σαν να ξεβάφει λιγο το καπάκι απο κάτω.

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως του είχες κάνει μακιγιάζ με τερακότα-πανακότα και δεν ήταν αδιάδροχο...

I absolutely wanted be a part of this Epic Thread

Δημοσ.

ελα μωρεεε σε βρηκαν κοπελιτσα και σε πειραζουν

παρε καμια βαση με ανεμιστηρια για το λαπτοπ

μαλλον απλα κατι ξεβαφει

Δημοσ.

Παυλίνα άν είναι τό χρώμα γιατί μόνο σε αυτό το σημείο ? εκτος αν με την υπερθερμανση του σκληρου σε συνδυασμο με τον κακο εξαερισμο εφτασε να εφυγε το χρώμα.

Εφόσον άνοιξες το καπάκι του σκληρού δίσκου καί δέν είδες μέσα καφέ η μαύρο υγρό,πού αν εβλεπες μπορεί να δουλευει ακόμα το notebook αλλά σέ λίγο θα παραδώσει τό πνεύμα του πιθανον απο διαρροή πυκνωτή , κρυστάλλου κ.λ.π ,βέβαια πιθανόν να είχες ακουμπήση το notebook οπως προαναφέρθηκε σε περιβάλλον μέ αυτήν την ουσια και κόλλησε κάτι.

Ειδάλλως ξανακάνε ένα πιο προσεκτικο οπτικο ελεγχο ανοιγωντας το καπακι του σκληρου δισκου και να δεις αν εντοπισεις μεσα αυτην την ουσία.

Δημοσ.

οχι σιγουρα δεν ακουμπησε καπου και σιγουρα δεν βγηκε απο μεσα. οποτε τελικα ειναι χρωμα που ξεβαψε. κι ο αδερφος μου αυτο ειπε.

Μήπως του είχες κάνει μακιγιάζ με τερακότα-πανακότα και δεν ήταν αδιάδροχο...

I absolutely wanted be a part of this Epic Thread

πνευματωδες..

Δημοσ.

Εφόσον άνοιξες το καπάκι του σκληρού δίσκου καί δέν είδες μέσα καφέ η μαύρο υγρό,πού αν εβλεπες μπορεί να δουλευει ακόμα το notebook αλλά σέ λίγο θα παραδώσει τό πνεύμα του πιθανον απο διαρροή πυκνωτή , κρυστάλλου κ.λ.π

Ειδάλλως ξανακάνε ένα πιο προσεκτικο οπτικο ελεγχο ανοιγωντας το καπακι του σκληρου δισκου και να δεις αν εντοπισεις μεσα αυτην την ουσία.

...ρε ξάδερφε, εντάξει, κάποιοι την πειράξαμε κι όλας - αλλά τουλάχιστον πρώτα της είπαμε τί τρέχει και τί δεν τρέχει με αυτό που νομίζει πως από το λαπιτόπι τρέχει...

Αλλά τώρα να της λέτε κάποιοι (διότι δε ήσουν κι ο πρώτος) για διαρροές πυκνωτών λες κι έχουν καζανάκι οι πυκνωτές (που και να έπαιζε υπερχείλιση υλεκτρολυτικού υλικού από γουερέβερ / που δεν παίζουν και οι πυκνωτάρες των ντέσκτοπ στα λαπιτόπια, το ρημάδι θα βόγκαε τώρα, αντί για το "τουρουρου-ρου-ρου" των Γουίντοους θ' άκουγε "ωχ.....αχ.....ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..." και άλλα τέτοια...) που άμα αρχίσει και στάζει την έκατσε και να το πάρει και σοβαρά, ε...........

(Καλά, οι "κρύσταλλοι" ήταν ολ-τάιμ κλάσικ από χθες...............)

Αφήστε κατά μέρος τις ουσίες και τα οινοπνεύματα, λάπτοπ είναι, όχι μπετονιέρα.

Δημοσ.

καλά έχω διαβάσει όλο το thread και έχω λιώσει...Αλλά μου έχει μείνει μόνο μια απορία ρε γαμώτο...! ^_^

Παυλίνα είσαι ξανθιά...?! :mrgreen: :-D B)

αν προσπαθειτε να υποτιμησετε την ευφυια μου να σας ενημερωσω οτι και πανεξυπνη ειμαι και παω και για διδακτορικο.απλα δεν κατεχω τα τεχνικα θεματα των υπολογιστων.

merci beaucoup

Δημοσ.

αν προσπαθειτε να υποτιμησετε την ευφυια μου να σας ενημερωσω οτι και πανεξυπνη ειμαι και παω και για διδακτορικο.απλα δεν κατεχω τα τεχνικα θεματα των υπολογιστων.

merci beaucoup

Καλη συνεχεια με το διδακτορικο σου...αλλα..αν θεωρεις πως για να καταλαβεις τι εγινε με το προβλημα σου χρειαζονταν ολα αυτα που γραφτηκαν...τοτε παω πασο...

Δημοσ.

Καλη συνεχεια με το διδακτορικο σου...αλλα..αν θεωρεις πως για να καταλαβεις τι εγινε με το προβλημα σου χρειαζονταν ολα αυτα που γραφτηκαν...τοτε παω πασο...

ε πανε πασο τι να σε κανω

αν γινεται να σβηστει ολο το τοπικ παρακαλω

Δημοσ.

merci beaucoup

Παυλίνα δε χρειάζονται διδακτορικά για να έχεις αίσθηση χιούμορ ρε συ.

Αν δε βγαίνει ο λεκές πάντως σου χω συνταγή..

Δημοσ.

να σβηστει ομως. οχι απλα να κλειδωθει. δεν θα γινομαι εγω αντικειμενο χλευασμου. εγω δεν βλεπω καθολου χιουμοριστικη την ειρωνεια

Δημοσ.

Έλα μωρέ, καλοπροαίρετη πλακίτσα γίνεται, μιας και το πρόβλημα ήταν minor.

Μην τα παίρνεις της μετρητής.

( Βάλτα στην κάρτα ;-) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...