Cham Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ηδη μπηκε στο πλυντηριο Το λαπτοπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 χα! το υφασμα του καναπε. το λαπτοπ ζει ενταξει τωρα δροσισε και συνηλθε. αλλα δεν καταλαβα πανω σε σεντονια να μην το εχω,αλλα πανω σε τραπεζια οταν ειναι αεριζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ανάλογα αν τα σεντόνια είναι το ίδιο σκληρά και επίπεδα όπως τα τραπέζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το λαπτοπ ζει ενταξει τωρα δροσισε και συνηλθε. αλλα δεν καταλαβα πανω σε σεντονια να μην το εχω,αλλα πανω σε τραπεζια οταν ειναι αεριζεται? ...καλά, τον χάσαμε τον Φιλιπ έτσι και το δει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτα που σταζουν είναι υγρα κρυσταλων. Το κλιματικο να ανοίγεις που και που να δροσίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 υγρα;; μηπως εβλεπες κανενα π0ρνο και το λαπτοπ (τ)ελιωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αυτα που σταζουν είναι υγρα κρυσταλων. Το κλιματικο να ανοίγεις που και που να δροσίζεται αυτο ακουγεται σοβαρο.. (μηπως εννοεις κλιματιστικο?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ααααα μυπως έχεις υδροψυξη στο λαπτοπ και σταζει το ψυγείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παιδια αν κανετε πλακα να σας παρει και να σας σηκωσει. βασικα εκανα λαθος. οχι υγρα. αλλα κατι σαν μολυβι μενει στο χερι μου οταν βαζω το χερι απο κατω.πως αφηνει χρωμα η εφημεριδα ενα πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτο ακουγεται σοβαρο.. (μηπως εννοεις κλιματιστικο?) Ναι ! Γράφω από κινητό και έχουν χαλάσει κάποια πλήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αλλα πανω σε τραπεζια οταν ειναι αεριζεται? Αερίζεται γιατί έχει λίγο κενό από κάτω(λόγο του βάρους του λαπτοπ τα σεντόνια ή τα μαξιλάρια του καναπέ πιέζονται και το μπουκώνουν) Καλύτερα για το καλοκαίρι είναι να χρησιμοποιείς κάτι σαν αυτό ώστε να δίνει περισσότερο αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 παιδια αν κανετε πλακα να σας παρει και να σας σηκωσει αλλα κατι σαν μολυβι μενει στο χερι μου οταν βαζω το χερι απο κατω.πως αφηνει χρωμα η εφημεριδα ενα πραγμα. ...για πες τώρα βρε Παβλίνα, εμείς φταίμε...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 που ειστε προνομυαλοι? ναι και γραψε σωστα το ονομα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 που ειστε προνομυαλοι? ναι και γραψε σωστα το ονομα μου! http://www.youtube.com/watch?v=tTeaSUJOezU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 και γραψε σωστα το ονομα μου! ...ντάξει ρε Παυλήνα, πώς κάνεις έτσι για ένα Βήτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.