Προς το περιεχόμενο

λαπτοπ βγαζει υγρα

pavlinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και μόνο γι αυτό έψαξα τους κωδικούς μου να κάνω login. Είχα κρατηθεί μέχρι αυτό. Αλλά όχι. Άσε που ήθελα να υπάρξω εδώ μέσα...

Παυλίνα, και ποιος άλλος το ανέφερε, το laptop μπορεί να ξεβάφει αλλά συνήθως θέλει και υποβοήθηση (οινόπνευμα / ασετόν?). Αν ξεβάφει λόγω υπερβολικής θερμοκρασίας σημαίνει ότι είναι πέρα από αυτή τη θερμοκρασία που θα έπρεπε να είναι απλά επειδή έχει υποστεί εκτεταμένη χρήση και ίσως θέλει κοίταγμα γιατί η βάση θεραπεύει τα συμπτώματα όχι όμως και το αίτιο. Και δεν τα είχα τα aspire για τόσο κακές κατασκευές...

Παρα-κρατήθηκες, άργησες πολύ για συμβουλή : Το ζήτημα βγαλσίματος υγρών δεν την αφορά πια. Τουλάχιστον όχι από το λάπτοπ της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για οσους ανησυχουν το λαπτοπ ειναι μια χαρα.

Και το ειχα ενα αγχος ειναι η αληθεια.

Σορρυ αν γινομαι κακος, αλλα γιατι δεν ανοιγεις καποιο θεμα στο ''Μπλα Μπλα'' για να λες με τα αλλα παιδια ο,τι θελεις;

Και το ειχα ενα αγχος ειναι η αληθεια.

Σορρυ αν γινομαι κακος, αλλα γιατι δεν ανοιγεις καποιο θεμα στο ''Μπλα Μπλα'' για να λες με τα αλλα παιδια ο,τι θελεις;

σαν τι να λεμε?

Απλα θεικο το thread! Παυλινα εισαι θεα και εσυ!!!!!!!Εχω και γελαω εδω και μια ωρα!ΠΡΕΠΕΙ να γινει sticky το θεμα ΤΩΡΑ!!!!!!

EDIT:

σαν τι να λεμε?

Με ολο το θαρρος αλλα 16 σελιδες τωρα τι νομιζεις οτι λες?!?!?!?!?!

εχω ζητησει το θεμα να σβηστει πολλες φορες επειδη ξεφυγε αλλα δεν με ακουσαν.

καποιοι το διασκεδαζουν. δεν θα τους το χαλασω εγω τωρα.

p.s. αν τραβατε ζοριλικι μην μπαινετε στον κοπο να απαντησετε. απλα αγνοηστε.

Θέλω να καταγγείλω ότι στο Microsoft Build 2011 δεν έγινε ΚΑΜΙΑ αναφορά στο περί ου ο λόγος laptop. Αν τα Win8 δεν παίζουν στο laptop της Παυλινάρας, να μη βγουν ποτές :shock: :rolleyes: :-D

Αλλά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα έργο όταν φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του αποκτά δική του προσωπικότητα, δική του ταυτότητα, σύμφωνα με τα οποία χαράζεται η πορεία του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του έργου να ακολουθήσει αυτόνομη καριέρα...

Συγγνώμη, δεν με αφήνει το thread να το σβήσω. :P

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...