*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δίπλα έχω αγαπημένες απ'τον καθένα. Για τον Κιμίνο κι εγώ ξέρω ότι έχει σταματήσει...
JohnSuperb200 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δίπλα έχω αγαπημένες απ'τον καθένα. Για τον Κιμίνο κι εγώ ξέρω ότι έχει σταματήσει... Ok... απλώς παραξενεύτηκα γιατί έχω καιρό να ακούσω ταινία του. Α, πως και δεν έβαλες το Clockwork Orange στις αγαπημένες σου από τον Kubrick;; Συνήθως όποιους ρωτάω, είναι η πρώτη που μου λένε. :mrgreen:
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Χμμμ μάλλον με τα χρόνια μου δημιουργήθηκε αδυναμία προς άλλες ταινίες του Kubrick, αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Το Clockwork Orange ήταν μια ταινία "ξέσπασμα" που μου άρεσε περισσότερο πιο παλιά και μετά στράφηκα στις υπόλοιπες.
JohnSuperb200 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Χμμμ μάλλον με τα χρόνια μου δημιουργήθηκε αδυναμία προς άλλες ταινίες του Kubrick, αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Το Clockwork Orange ήταν μια ταινία "ξέσπασμα" που μου άρεσε περισσότερο πιο παλιά και μετά στράφηκα στις υπόλοιπες. Μάλιστα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γενικά πιστεύω ότι τα γούστα μας αλλάζουν ανάλογα τις εμπειρίες και τις διαθέσεις μας. Γι'αυτό και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτοί οι σκηνοθέτες+αυτά τα έργα τους θα είναι για πάντα τα αγαπημένα μου. Καλή σου μέρα!
TheHours Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 O Fincher εκανε το μετριοτατο (στην καλυτερη περιπτωση) Alien 3.το Αlien ειναι του Ridley Scott. Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο.
mrpink Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο. Ότι το Alien είναι του Ridley Scott?
johan0497 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Γούντι Άλεν Ίνγκμαρ Μπέργκμαν Άλφρεντ Χίτσκοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα