Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τέλη αποσύνδεσης ON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την on. Τον Αύγουστο έκανα αίτηση αποσύνδεσης για να μεταβώ στην wind, τηλεφωνία και ίντερνετ. Στο λογαριασμό που μου έστειλε η on έλεγε τέλη αποσύνδεσης 72 ευρώ με φπα και όταν επικοινώνησα μαζί τους μου απάντησαν ότι το συμβόλαιο μου, έληγε 13/8 και η αποσύνδεση έγινε την 11/8 και γι’ αυτό θα πρέπει να πληρώσω τα τέλη για διακοπή πριν την λήξη συμβολαίου. Αυτό ισχύει ή μετράει μόνο αν έγινε η αποσύνδεση τον μήνα που έληγε το συμβόλαιο;

Δημοσ.

Λογικά ισχύει.

Επρεπε να περιμένεις και να κάνεις αίτηση αποσύνδεσης μετά τις 13. Τώρα απλά η ον φρόντισε να σου πάρει τα λεφτά μιας και της έδωσες την ευκαιρία.

Δεν υπάρχει τίποτα το άδικο, έσπασες το συμβόλαιο πριν τη λήξη και πρέπει να πληρώσεις τη ρήτρα, απλά και ξάστερα.

Δημοσ.

ναι κανονικα αμα ληξεις το συμβολαιο πιο πριν πληρωνεις ρυτρα και το εχεις υπογραψει.τωρα βεβαια να σου ζητησουν λεφτα για 2 μερες πιο πριν το θεωρω μαμακια οποτε πεστους το.οκ 2 μερες ειναι .ελεος.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι κανονικα αμα ληξεις το συμβολαιο πιο πριν πληρωνεις ρυτρα και το εχεις υπογραψει.τωρα βεβαια να σου ζητησουν λεφτα για 2 μερες πιο πριν το θεωρω μαμακια οποτε πεστους το.οκ 2 μερες ειναι .ελεος.

δυστυχώς στο συμβόλαιο γράφει ότι ακόμα και αν έχει περάσει ο 1 χρόνος πληρώνεις τέλη αποσύνδεσης...

Δημοσ.

δυστυχώς στο συμβόλαιο γράφει ότι ακόμα και αν έχει περάσει ο 1 χρόνος πληρώνεις τέλη αποσύνδεσης...

πρεπει να ειναι διετες το συμβολαιο τοτε.τελη αποσυνδεσης τι να πληρωσεις?επανασυνδεσης θα πληρωσεις στην επομενη εταιρεια(ενεργοποιησης δηλαδη) ειτε ειναι ενεργος νομιζω ειτε οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...