Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 leaked το 1ο επεισόδιο σε webrip 720p πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο ξημερώματα
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μετρια πραματα για την ωρα.. Καλος ηθοποιος ο νεος Σπαρτακους αλλά Σπαρτακους δεν ειναι, πιο πολύ Σπατανοφερνει Λειπει πολύ ο Andy από τη σειρα, οπως κ το σενάριο που για την ωρα ειναι πολύ προβλεψιμο.
babletheone Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αφού δεν έχει Barka να "κανονίζει"το μελιστάλακτο αγοράκι η σείρα θα έχει -..Θα μου την δώσει ο θείος μου να την δω..
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Πχοιο ειναι το μελιστάλακτο αγορακι; Μονο εγω την ειδα τελικα; Καλο ηταν δειτε το Βεβαια πρεπει να γραψω κατι για τον ξεπεσμο της σειράς αφου εβαλαν σεντονι να καλυπτει το κωλαρακι μιας πρωην σκλαβας (δεν θυμαμαι το ονομα της) σε σκηνη σεχ.. Παει χαλασε και αυτη η σειρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 έχει, μέχρι και strap on action
denthnpalevw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 περιμενα περισσοτερα απο το πρωτο επεισοδιο. Κουβαλαει βαρυ φορτιο στους ωμους της η σειρα.... Ο νεος δεν τον λες και ασχημο αλλα andy δεν ειναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 lolwut 23ο λεπτό...
kalidor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σημερα ειδα το επεισοδιο και ειχε πολλες ανατροπες ειδικα που δεν πεθανε ακομα η γυναικα του βατιατου...Ο Σπαρτακος ειναι λιγο 'λειψος' αλλα τον αναπληρωνει ο Γαλατης Αντε να μαζεψει τον στρατο του....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 dude wtf?! spoilers, νοιώσε!
manost Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Κάνε edit το post σου ρε συ kalidor και βάλ' το σε spoiler tag!!!!! Έλεος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβα τι θες να κανω..???? http://www.insomnia.gr/topic/184102-spoiler-tag/ δλδ θες να μου πεις ότι δεν ξέρεις τι είναι το spoiler tag μετά από σχεδόν 4 χρόνια στο forum?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα