Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω περίμενα πως η 3η σεζόν(χωρις πρικουελ) θα είναι και η τελευταία.

Δε καταλαβαίνω τι θα σκαρφιστούν να προσθέσουν.

Μας έδειξαν την αιχμαλωσία του, το τρόπο που εκπαιδεύτικε, την απόδρασή του από τον οίκο του Βατιάτου στο πρώτο κύκλο.

Στο δεύτερο είδαμε

το κυνηγητό και τις 2 μάχες που σκοτώθηκαν οι 2 πραίτορες που έστειλε η Ρώμη και το βασικό λάθος με το θάνατο του ενός εκ των μελλοντικών του υπαρχηγών.

Στον τρίτο θα έπρεπε να δουμε τη γενίκευση των συράξεων και την εισχόρηση περισσότερων δουλων μέχρι και τη τελική μάχη με τον Κράσο.

Απ ότι φαίνεται θα το χωρίσουν σε 2-3 σεζόν αυτά, ανάλογα με τη θεαματικότητα.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με την σεζόν, αλλά ας μην ανοίξω νέο θέμα μόνο για αυτό. Θέλω να δω την σειρά από την αρχή. Να ξεκινήσω από το Gods of the Arena ή να το πάω με την χρονολογία που βγήκαν (Blood -> Gods -> Vengeace);

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Exoυμε κανα νέο εδω??

Πότε ξεκινάει ο νέος κυκλος?

Τι θα γινει με τον Cossutius?Αληθευει πως υπάρχει στα σκαριά prequel οπου θα πρωταγωνιστει ο ιδιος και θα αναφέρετε στη ζωή του και στο πως κατέλληξε να γινει αυτός που έγινε? :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με την σεζόν, αλλά ας μην ανοίξω νέο θέμα μόνο για αυτό. Θέλω να δω την σειρά από την αρχή. Να ξεκινήσω από το Gods of the Arena ή να το πάω με την χρονολογία που βγήκαν (Blood -> Gods -> Vengeace);

Κοιτα, αν μπορεις να αποφυγεις τα καραμπινατα SPOILERS του GOTA που εχει στα πρωτα 2 λεπτα του πρωτου επισοδιου καθως και στο τελευταιο λεπτο του τελευταιου επισοδειου εγω θα προτεινα να δεις οπωσδηποτε τη σειρα χρονικα, δηλαδη: 1) Gods of Arena 2) BLood and Sand 3) Vengeance.

Το κακο ειναι πως δεν μπορεις να τα δεις χωρις αυτες τις σκηνες, οι οποιες ομως ειναι ενα ρεζουμε των σημαντικοτερων στοιχειων του Blood and Sand, αρα αν ειναι να το ρισκαρεις μην το κανεις επουδενι!

Ο μονος τροπος ειναι να σου κοψει ραψει (με το mkvtoolnix) καποιος τα 2 επισοδεια του GOTA ετσι ωστε να μην εχουν spoilers. Κατι σχετικα ευκολο αφου μιλαμε για τα πρωτα 2 λεπτα ακριβως του 1ου επισοδιου καθως και τα τελευταια 40'' του 6ου... (στην bluray extended εκδοση της σειρας Gods of Arena).

Μη προσπαθησεις με τιποτα να βαλεις το player στα σημεια αυτα, λιγο παραδιπλα να πεσεις την πατησες κι εγω ουδεμια ευθυνη φερω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μα το Θεό παίζει να την έχω δει την κάθε σεζόν 5 φορές το αγόρι μου τρελαίνεται για την σειρά άκουσα οτι ακόμα δεν πήρε το ΟΚ για νέα σεζόν σκότωσαν και την Ειλήθια Ποια θα κοροϊδεύω εγώ τώρα? Α και η Lucy Lewis μου χάλασε την εικόνα της Ζήνας των παιδικών μου χρόνων. Μετά απο τόσες φορές ένα θα μου μείνει για πάντα Το "Μα το κ@?λί του Δία "

• Moderators
Δημοσ.

^^ Πριν καν ολοκληρωθεί η season μάλιστα (ίσως να ήταν και στις αρχές αρχές της). :)

Δεν κόβει τόσο εύκολα την ναυαρχίδα του το Starz.

Δημοσ.

Παιζει σιγουρα να εχει συζητηθει αλλα μιας και μπηκα αργα στο Spartacus(την ολοκληρωσα παντως πριν κανα διμηνο παραλληλα με το τελος της κανονικης ροης των επεισοδιων)μια ερωτησουλα.Τον αντικατασταη του μακαριτη τον εψαξαν πολυ?Δεν ξερω ρε παιδια αλλα σαν πολυ αταλαντος μου φαινεται.Εψαχναν ηθοποιο που να μοιαζει στον Whitfield ή τον καλυτερο δυνατο και ας μην του εμοιαζε καθολου?Δεν μου φανηκε οτι πηγαν για το δευτερο.

Δημοσ.

Εντάξει. Στην αρχή το παλικάρι φάνηκε ψαρωμένο αλλά μετά μπήκε στο πετσί του ρόλου.

Προφανως και δε μπορουσαν να βρουν άλλον.

Οι σχετικά γνωστοί και πιο "ανδροπρεπης" ηθοποιοί είναι και πανάκριβοι.

Καλός ειναι. Εχει ανέβει αρκετά. Μπήκε στον ρόλο και τον ζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χμ...βασικά δεν ήταν τοσο ο πρωταγωνιστής το θέμα όσο η απώλεια του John Hannah.

Σίγουρα ο Andy Whitfield υπήρξε ιδανικός για τον ρόλο, αλλά απ την άλλη, και ο νέος έχει μπει στο πετσί του ρόλου που πλέον είναι πιο διπλωματικό και θα ειναι ακόμα περισσότερο στη τρίτη σεζον.

Η σειρά ύστερα από την απώλεια όλων των μεγάλων ονομάτων της (Λουκρίσια, Ντοτόρε) έχει ανάγκη από έναν δυναμικό ηθοποιό. Νομίζω πως αυτός που θα υποδυθεί τον Κράσσο, ο Simon Merrells ίσως έχει τα φόντα να δώσει λάμψη στη σειρά.

Δημοσ.

Σωστά, μεγάλη απώλεια για την σειρά ο Hannah. Θα μπορούσαν να κινηθούν πιο διορατικά οι σεναριογράφοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...